Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החזרת רכב מאוחרת מחוייבת בתעריף שעתי עד סד"ג של 4 שעות, אחרי כן בתעריף של יום השכרה אחד. האם הסכום מתאים? לי הוא נראה גבוה.

ועוד שאלה - מדוע החיוב בדולר ולא באירו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראתי פה ששכרת דרך "אופרן השכרת רכב" ? במידה וכן תתקשר אליהם כמו שרשמת. עשית את כל הביטוחים, תספר להם הבעיה אני מאמין שהם יחזירו הכסף. שכרתי כמה וכמה פעמים בהרבה מדינות דרכם ואף פעם לא היתה בעיה גם שהיתה בעיה בגלל החברה בחו"ל הם פתרו אותה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
החזרת רכב מאוחרת מחוייבת בתעריף שעתי עד סד"ג של 4 שעות, אחרי כן בתעריף של יום השכרה אחד. האם הסכום מתאים? לי הוא נראה גבוה.

ועוד שאלה - מדוע החיוב בדולר ולא באירו?

את הרכב החזרתי 12 שעות לפני בגלל שעת הטיסה . הרכב היה אצלי 8 ימים אבל שילמתי על 9.

בחיוב בויזה מופיעה שורה של המרה מיורו לדולר. זה ויזה כאל עשו לא יורופקאר

פורסם

אף פעם לא הבנתי - למה שאני לוקח את הביטוח הכי מקיף דרך חברת ההשכרה - שכולל השתתפות עצמית 0 הם בכל זאת תמיד שומרים לי מקדמה על הכרטיס של כמה מאות אירו.

כי הרי לא משנה מה ייקרה לרכב, אני מכוסה.

יגנבו אותו. יישרף. ייהרס.

אז מה הקטע?

פורסם

עוד דרך לגבות כסף.

לא יכול להעמיד 1000 יורו פקדון ? שלם לנו אקסטרא ונפחית את הפיקדון.

אגב, אני מדי שנה מזמין ביורופקאר באוסטריה, וגם השנה עושה זאת (דרך RentalCars) ותמיד אבל תמיד הכל היה כמו שעון.

אם אתה לוקח GPS או בוסטר לילד, או כל מני פיצ'פקס כאלה, הם גובים על זה כסף. אתה בטוח שזה לא היה זה ?

10 שעות אחרי החזרת הרכב נשמע לי קצר מדי. מאוד.

פורסם

אתה לא יודע על מה החיוב. שולחים מייל ליורופקאר ומבררים על מה. היה לי פעם מקרה שבו למרות ששילמתי מראש חייבו אותי שוב פעם. אחרי מייל קצר הכסף חזר לחשבון עם התנצלות וצ׳ופר (ואוצ׳ר לשידרוג כפול).

בנוסף, החברות בארץ הן סוכנים, ולכן הן מציעות בד״כ החזר השתתפות עצמית ולא ביטול השתתפות עצמית. צריך לשים לב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יורופקאר היא עם התעריפים הזולים באירופה מלבד חברות מקומיות שאין להן נוכחות בשדות תעופה. הם צריכים איכשהו להשלים את ההפרש.

ביולי שעבר שכרתי רכב קטן מהרץ בפריז סוכנות קטנה מקומית. לא לקחתי שום ביטוח יש לי מהכרטיס אשראי. 15 יורו ליום ארבעה ימים שילמתי 60 יורו בלי אגורה יותר. מה שכן חסמו לי כמה מאות יורו מהמסגרת ולקח לזה איזה חודשיים להשתחרר.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
אף פעם לא הבנתי - למה שאני לוקח את הביטוח הכי מקיף דרך חברת ההשכרה - שכולל השתתפות עצמית 0 הם בכל זאת תמיד שומרים לי מקדמה על הכרטיס של כמה מאות אירו.

אז מה הקטע?

במקרה שלך הם לוקחים בסביבות 70 יורו שזה עלות מיכל דלק ולא מאות יורו.
פורסם

אז מה הקטע?

חברת ההשכרה לא יודעת שעשית ביטוח עם כיסוי כולל על הכל. הם יודעים שהזמנת רכב. במידה ויש נזק לרכב אז אתה כן משלם לחברת ההשכרה ואח"כ מגיש קבלות לחברה שדיברת איתה בארץ וזו שהזמינה לך הרכב והם מחזרים לך הכסף... פעם שכרתי רכב בגרמניה ועשיתי כל כל הביטוחים בארץ. כשהוצאתי הרכב הפחידו אותי שאין לי ביטוח (רצו שיעשה ביטוח דרכם). שיחה עם הארץ לוודא שאכן יש ביטוח הוסבר לי מה שרשמתי למעלה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אז מה הקטע?

לא הכל זה נזק לרכב, אפשר סתם להחזיר אותו יומיים באיחור, או מלוכלך או כל מיני דברים אחרים.

פורסם

בדיוק קיבלנו חיוב על 300 יורו מיורופקאר ספרד, קיבלנו B200D משופשת ופצועה, כמובן הכל צולם בקבלת הרכב.

החזרנו לKEY BOX.

הופ קיבלנו מייל עם דרישה ל300 יורו על שפשוף באחת הדלתות שהיה שם כבר.

עשינו ביטוח עם RENTALCOVER

פורסם
לבטל את האשראי זה משהו שהרבה עושים אחרי השכרה בחו''ל-אין פה חידוש.

הייתי פועל בדיוק באותה הדרך.

הרבה אנשים עושים שטויות, זה לא סיבה לחזור אחריהם.

פורסם
במקרה שלך הם לוקחים בסביבות 70 יורו שזה עלות מיכל דלק ולא מאות יורו.

לא, הם דווקא לקחו לי פעם אחרונה 600 אירו אם אני זוכר נכון.

חברת ההשכרה לא יודעת שעשית ביטוח עם כיסוי כולל על הכל. הם יודעים שהזמנת רכב. במידה ויש נזק לרכב אז אתה כן משלם לחברת ההשכרה ואח"כ מגיש קבלות לחברה שדיברת איתה בארץ וזו שהזמינה לך הרכב והם מחזרים לך הכסף... פעם שכרתי רכב בגרמניה ועשיתי כל כל הביטוחים בארץ. כשהוצאתי הרכב הפחידו אותי שאין לי ביטוח (רצו שיעשה ביטוח דרכם). שיחה עם הארץ לוודא שאכן יש ביטוח הוסבר לי מה שרשמתי למעלה.

אני מדבר על מקרה שאני מבטח דרך חברת ההשכרה, לא דרך צד ג׳.

פורסם

מאיפה אתם מביאים את הסכומים האלו.

אני קבוע משריין 5000 שקל בדלפק של יורופקאר במסגרת האשראי

זה יוצא סביב ה 1200 יורו לפקקטה גולף, ככל שהרכב בסגמנט יקר יותר ככה סכום הפקדון על עולה.

• תוכן חדש...