Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רואה המון אמירות לגבי החיסכון בדלק של הרכבים האלה עם מנוע 1.4.

מישהו יכול לאשש את הטענות? מה צריכת הדלק הממוצעת לנהג רגוע?

איך הגיר שם? זה DSG מאיזה דגם?

באופן כללי מומלץ?

אשמח לדעותיכם!!

תודה.

W202 C240

פורסם

עד מתיחת הפנים ב-2016, המכוניות האלו סבלו מנוחות נסיעה די מחורבנת.

לאחר מתיחת הפנים, המתלים רוככו משמעותית ונוחות הנסיעה הפכה להיות טובה יחסית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לגבי הגיר,נכתב כאן המון בפורום על DSG7 - לקנות רכב כזה מחוץ לאחריות זה סיכון לא הכי מחושב בעולם.

היה כאן שרשור רק מהשבוע או סופ"ש האחרון על רכב חדש לחלוטין של הקונצרן (סיאט אטקה),שכבר התחממו לו המצמדים/הגיר כולו התחמם. אז למה לעשות את זה לעצמך ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תדייק לפחות, התחממו לו המצמדים בפקק ואחרי זה חזר לעבוד כרגיל, וזה קורה גם ברנו וגם בקיה ויונדאי ואני מניח שגם בשאר הגירים עם המצמדים היבשים.

לא שזה בסדר, אבל עדיין.

פורסם
לגבי הגיר,נכתב כאן המון בפורום על DSG7 - לקנות רכב כזה מחוץ לאחריות זה סיכון לא הכי מחושב בעולם.

היה כאן שרשור רק מהשבוע או סופ"ש האחרון על רכב חדש לחלוטין של הקונצרן (סיאט אטקה),שכבר התחממו לו המצמדים/הגיר כולו התחמם. אז למה לעשות את זה לעצמך ?

הסיכון הכי לא מחושב בעולם זה להקשיב לכל הדברים הלא ממש מבוססים שאתה כותב כאן.

DSG7 זה לדגם של תיבת הילוכים - זה בסה"כ אומר שמדובר בתיבת הילוכים דו-מצמדית של קבוצת VAG שקיימת ממנה די הרבה דגמים, חלקם אמינים יותר, וחלקם אמינים פחות. בראפיד יש גיר עם מצמדים יבשים DQ200. אם עיקר הנסיעות מחוץ לעיר, סביר להניח שלא תחווה תקלות מיוחדות, אם הנסיע עירונית בעיקרה הייתי ממליץ לחפש חלופות אחרות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צריכת הדלק של שני הדגמים די דומה ועומדת על כ-14 ק"מ לליטר (ריאליים) במסלול משולב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...