Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור כזה:

עצרתי לאחר פנייה ימינה בצומת על מנת להוריד טרמפיסטים (מלפני עוד רכבים חונים). בעודי מאותת שמאלה ומתקדם לאט להשתלב חזרה, פגעו בי מאחור, ולאחר מכן גם מקדימה. (אצלי יש פגיעה בפגוש האחורי בצד שמאל,ובפגוש קדמי משמאל. הרכב הפוגע השתפשף ונשרט לכל אורך צד ימין). ברור לי שבחרתי מקום בהחלט לא מוצלח לעמוד בו לרגע, מצד שני, נכנסו בי מאחורה. אצלי צריך ליישר פגוש קדמי ולהחליף ג'אנט (מחר אלך למוסך. אבל לא נראה לי שזה יעבור את ה1500), אצלה בעיקר שריטות, אבל זה רכב יוקרה 4X4, הגלגל בגובה חצי מהאוטו שלי. היא כמובן לא הודתה באשמה, אך אמרה שבכלל לא ראתה אותי, ולא האשימה אותי.

מה דעתכם? לתקן ולשכוח? לדרוש פיצוי?

תודה!

פורסם (נערך)

״נכנסו בי מאחורה״ רלונטי לעניין אי שמירת מרחק לרכבים שנוסעים זה אחר זה באותו נתיב, לא לרכב שעבר נתיב בחוסר זהירות.

היא אולי יכלה להיות עירנית יותר (זה לא מבטיח שהיתה יכולה למנוע את התאונה), ואם תלך למשפט כנראה שיפסקו לה אשמה תורמת כלשהי (לצערי), אבל אתה זה שביצע עבירה באופן חד משמעי.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • תוכן חדש...