Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בטויוטה קורולה 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי קורולה 2014 מזה שנתיים וחצי שנקנתה מליסנג. האכב כיום עם 107א קמ. טיפולים לפי הספר. ב90 א הוחלפו מצטים מקוריים לפי טיפול

בנסיעה עירונית חולון ת"א אני בקושי מגרד רת ה1:8 בצריכת דלק. נסיעה עירונית קלאסית פקוקה של 7 קמ לכל כיוון פלוס קצת בעיר פיזור ילדים כך שיוצא כ20 קמ ביום.

מחוץ לעיר אין בעיה ודי סביר( הגעתי בנסיכה משולבת כחצי חצי- 10.5 עד 11, ופעם נסיעה לאילת עם כ15-16 לרכב מלא משפחה וציוד)

בכל קריאה על הרכב וחוות דעת מצויין כי הוא חיסכוני ( מוצהר 17 לליטר ובפועל ממבחני דרכים זה היה בין 11 ל13 בנסחעה משולבת כך קראתי באתרי רכב- רחוק מאוד ממה שיוצא לי)

אציין כי אני נוהג חיסכוני נורית אקו דולקת קבועה ולכן מאוד מתסכל שצריכת הדלק גבוהה כמו גיפ... למרות אופי הנהיגה החיסכוני?!

האם תקין או מצריך בדיקה???

היום לדוגמא תידלקתי 39 ליטר וזה עם 305 קמ מה שאומר אפילו לא 1 ל8 אגב מחשב הדרך מאוד קרוב עד דיוק ( 12-12.2 ל100)

הייתה לי קורולה 2009 אוטמטית גיר קלאסי 4 הילוכים והיייתה צריכה טובה יותר.

אודה לחוות דעת והאם מצריך בדיקה במוסך מרכזי.

תודה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

לא יודע לענות לך לפרטי המקרה מעבר שיש לקחת את הרכב לבדיקה במוסך, לשלול כל מני אופציות שגם ככה לא סבירות בק''מ הנ''ל במיוחד ברכב שלך.

אבל, זהו השירשור השני שנפתח היום לגביי צריכת דלק גבוהה, והרביעי מאתמול אם אחשיב עוד שניים שנפתחו בפייסבוק. מקווה שלא מדובר במשהו קיצוני יותר...

פורסם

תודה. אני לא כל כך שולט באפליקציית הצט וחיפשתי שירשור ולא מצאתי. אשמח לקישור

פורסם

תראה זה נראה הבדל מאוד משמעותי בין הנתונים, באופן כללי הנתוני יצרן תמיד סוטים ב2-3 קמז למעלה וגם זה המון תלוי בסגנון הנהיגה שלך אם אתה בולם הרבה או מאיץ בפתאומיות זה גם שורף המון דלק.

פורסם

בנסיעה עירונית חולון ת"א אני בקושי מגרד רת ה1:8 בצריכת דלק. נסיעה עירונית קלאסית פקוקה של 7 קמ לכל כיוון פלוס קצת בעיר פיזור ילדים כך שיוצא כ20 קמ ביום.

אם אכן רוב הנסיעות שלך הן כאלו אז הצריכת דלק די הגיונית, אתה מדבר על נסיעה קצרה ובתנאי פקקים זה בדיוק המתכון לצריכת דלק גרועה.

בנוסף למה שציינת בדוק גם לחץ אויר בצמיגים.

צריך גם לזכור שצריכת דלק שאחרים השיגו לא בהכרח מצייגת, צריכת דלק מושפעת בעיקרה מאופי הנהיגה ותוואי הדרך.

פורסם

אתה בודק לחץ אוויר בגלגלים?

אני עם שתי קורולות, אחת 2013 והשניה 2015, הגעתי ל1:13 משולב עם מזגן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני עם קורולה זהה מגיע ל 1 ל 18 בחוץ, משולב 1 ל 15.

לפי דעתי האישית בלבד: מה שכתבת מתאים לרכב שעבר ליסינג, אין אפס פה.

ההבדל בין שלי לשלך הוא פשוט: העבר והמקוריות ומי שנהג ואיך נהגו בו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אצלי אכן לאחת היה עבר ליסינג לשניה הווה ליסינג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אבל, זהו השירשור השני שנפתח היום לגביי צריכת דלק גבוהה, והרביעי מאתמול אם אחשיב עוד שניים שנפתחו בפייסבוק. מקווה שלא מדובר במשהו קיצוני יותר...

נראה לי שברוב המוחלט של המקרים זה בעיקר עניין פסיכולוגי. בקיץ נפתחים שירשורים על צריכת דלק גבוהה, בחורף יש שירשורי "נכנסתי לשלולית והרכב מקרטע".

אי אפשר לשלול בעיה, אבל בוודאי שמוקדם לחרוץ את דינו של הרכב. אין שום טעם להשוות צריכה עירונית, גם לא משולבת, מאחר ואצל כל אחד זה אומר משהו אחר. הדבר היחיד שאיכשהו בר השוואה הוא נסיעה בין-עירונית במהירות קבועה בכביש מישורי, שזה הדבר הכי קרוב לתנאי ניסוי מבוקרים.

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

לפי דעתי האישית בלבד: הכל נכון, וגם שנתיים עם דוושה עד הסוף מרגע ההנעה עד לערב, מזגן קבוע כל השנה,או ש בבוקר האישה לוקחת את הבעל לעבודה והרכב נשאר אצלה לסידורים כל היום, או לחילופין הרכב משרת חברה חיפה ת"א כל יום כביש 6 קיקים בלי סוף (אני רואה את זה כל יום), הרכב לא נכבה לשנייה מ 7 בבוקר עד 6 בערב ת"א אוכל פקקים כל יום נסיעות קצרות עצור סע שנתיים ככה רצוף ויש את היותר גרועים שמשחקים לך עם הילוכים תוך כדיי נסיעה דרייב רוורס הילוך שני ב 120, לא חסר על הכביש כל יום אני רואה כביש 6 מלא אנשים לא שפויים שמוציאים את זעמם על ריכבי הליסינג, ואז שוטפים לך אותו יפה ושמים ניילונים מורידים לך 10 אלף ואתה חושב שאתה מקבל בונבונייה.

מה אתה חושב שתחליף מצתים וכאילו כלום לא קרא.

בסופו של יום לכל דבר יש מחיר. הנזק נעשה ובלאי זה בלאי.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

זאת אחת הסיבות שהחלטתי "לעבור לצד האפל" - כדי לא להתחתן עם הרכב, ולא להתעסק עם האחזקה שלו.

• תוכן חדש...