Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שנה שאני מרגיש רעידות ורעש מוזר (אפילו השכנים העירו לי על רעש מוזר מכיוון המכסה מנוע) באבאו שלי כשהמדחס של המזגן נכנס לעבודה. מבדיקה (שנערכה לפני כשנה) נאמר לי שהבעיה יכולה לנבוע מהמדחס של המזגן או מהמותחן, ושבתכלס אני יכול להמשיך לנסוע ככה.

מבחינת המזגן - הוא מקרר יפה יחסית לאוטו בן 9, מה שבאמת מפריע זה העניין עם הרעידות שדי מציק בנסיעה עירונית.

יש לציין שכאשר המדחס לא בעבודה יש שיפור עם עניין הרעידות והרעש נעלם כלא היה, ובניוטרל פחות מרגישים את הרעידות אבל עדיין יש רעש לא טוב מהאזור.

אני מתכנן למכור את האוטו בקרוב והוא גם אמור להיכנס בקרוב לטיפול 150000 וחשבתי לטפל בעניין על הדרך, כמה אתם חושבים שיעלה לי הסיפור? זו באמת נראית לכם בעיה במדחס?

פורסם

בטיפול בקש מהמוסך שיבדוק את זה.

בכל מקרה לא הייתי משקיע יותר מכמה מאות בודדות בתיקון התקלה אם אתה הולך למכור את הרכב.

במצב תקין הוא שווה פחות מעשירייה היום. הכסף שתוציא על תיקון לא יחזור אליך במכירה.

פורסם
האם כשמאורר מנוע נדלק ללא מדחס יש רעידות גם כן?

לא משהו חריג, סביר למנוע 1400 ישן. גם אין את הרעש המעצבן הזה שיש בזמן שהמדחס עובד

בטיפול בקש מהמוסך שיבדוק את זה.

בכל מקרה לא הייתי משקיע יותר מכמה מאות בודדות בתיקון התקלה אם אתה הולך למכור את הרכב.

במצב תקין הוא שווה פחות מעשירייה היום. הכסף שתוציא על תיקון לא יחזור אליך במכירה.

כנראה זה באמת מה שאני אעשה, אני רק מפחד שידחפו לי על הדרך עוד דברים שיכולים לגרום לזה, אם זה באמת מדחס אני אהיה מוכן להשקיע על זה עד 1000 ש"ח, סך הכל אני עוד לא יודע עוד כמה זמן בדיוק אמכור אותו.

• תוכן חדש...