Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם נסיעת מבחן עולה כסף ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי !

לא שיש לי כסף לזה..אבל סתם מעניין אותי..

האם נסיעת מבחן ברכבים כמו s500 , סדרה 7 , יגואר וכו עולות כסף ?

אם לא , כל נער בן 18 או חובב רכבים פשוט יבקש לנסוע ברכב של מליון שקל בחינם...?

האם הם רוצים דמי רצינות ? משהו..?

סליחה על הבורות

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בד"כ יבקשו לפתוח הזמנה עם דמי מקדמה או להראות שאתה רוכש רציני עם אמצעים לרכוש את הרכב המדובר.

בד"כ ישאלו במה אתה נוהג היום, מה התקציב שלך וכו'.

פורסם

או שתבוא מחויט מכף רגל ועד ראש, תדבר בפלאפון בפנים רציניות בכניסה לאולם וגם דקה אחרי שהנציג יזמין אותך לשבת, תענה ל-2 שיחות באמצע ותגיד בתקיפות; "ארבע מאות שישים אלף זה מחיר סופי. אם אין תשובה עד 4 אני סוגר עם לבייב...."

אם תעשה את כל הנ"ל ואתה מעל ל-35 סביר שיתנו לך גם בלי מקדמה.

[רק תוודא לפני שאתה מאיים שהעסקה חייבת להיסגר עד 4 שבשעון הענק שמולך לא 5 ורבע...:wink:]

פורסם

מן הסתם שהאיש מכירות שעומד מולך הוא לא אדיוט מוחלט, ואין סיכוי שיצא עם ילד בן 18 לנסיעת מבחן על רכבים בסדרי גודל האלו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הצחיק אותי כי לפני כמה שנים חבר טוב שלי ואני בהיותנו נערים חובבי מכוניות תמיד הלכנו לאולמות תצוגה להסתכל עליהן ותמיד היה לנו חשש מה יגידו. בסוף קמתי כמו גיבור ואמרתי לחבר שלי "מה, מאיפה להם שאבא שלי לא מליין?" (והוא כזה... "אולי כי אתה הולך עם טישרט תיכון גולדה מאיר וכפכפים?") ופשוט נכנסתי. עד שניסיתי לפתוח דלת של S500 קופה ואז באו והתחילו לתשאל אותי עד שהעיפו אותי החוצה. :|

2016 BMW M235i.

פורסם

[רק תוודא לפני שאתה מאיים שהעסקה חייבת להיסגר עד 4 שבשעון הענק שמולך לא 5 ורבע...:wink:]

ושלטלפון שלך אין תמונות של חיות על הכפתורים.

ואתה לא שני ילדים בתוך מעיל, שעומדים אחד על הכתפיים של השני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שאלה מעניינת..

אם סתם לדוגמא רכב לא מאוד יקר כמו 208gti ירצו גם לפתוח הזמנה?

אני שואל כי אני רוצה לעשות עליה נסיעת מבחן ובמידה והכל ילך טוב אני ירכוש אותה כיד שניה ולא חדשה

פורסם

אני קיבלתי נסיעת מבחן על 308gti בלי לפתוח שום הזמנה.

מצד שני, לפחות בת"א, זו נסיעת מבחן שיהיה לך מאוד קשה להתרשם בה באמת מהרכב. זה לא שיתנו לך להגיע לסדום ערד, או אפילו לאיזה סיבוב מזדמן ליד ירושלים. קצת פקקים, קצת כביש 1 ואיילון (שגם הם עלולים להיות פקוקים) ודי זהו.

לפחות תוכל להתרשם מכמה כיף יהיה לך עם ידני בפקק...

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אני קיבלתי נסיעת מבחן על 308gti בלי לפתוח שום הזמנה.

מצד שני, לפחות בת"א, זו נסיעת מבחן שיהיה לך מאוד קשה להתרשם בה באמת מהרכב. זה לא שיתנו לך להגיע לסדום ערד, או אפילו לאיזה סיבוב מזדמן ליד ירושלים. קצת פקקים, קצת כביש 1 ואיילון (שגם הם עלולים להיות פקוקים) ודי זהו.

לפחות תוכל להתרשם מכמה כיף יהיה לך עם ידני בפקק...

אם 308GTI נחשב אצלך כרכב "יוקרה" או "רמה" (מבחינת השאלה של פות"ש) אז ניפגש בכביש מה שנקרא... :-D

2016 BMW M235i.

פורסם
אם 308GTI נחשב אצלך כרכב "יוקרה" או "רמה" (מבחינת השאלה של פות"ש) אז ניפגש בכביש מה שנקרא... :-D

אחרי המון נסיעות מבחן על כמעט כל מה שרק אפשר, ה308 GTI הזו השאירה אצלי לפחות את הרושם הכי חזק מאז ימי הZX וולקן כשהייתה חדשה.

פורסם
הוא שאל אם הוא יצטרך לפתוח הזמנה בשביל נסיעת מבחן על 208gti. פספסתי משהו?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

יש רכבים שהגיל המינימלי לנסיעות מבחן הוא 24.

לדעתי ברוב הסוכנויות.

למעט אולי רכבים שמיועדים לצעירים כמו איביזות למיניהן בגרסאות החלשות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אי אפשר סתם ככה לקחת רכב למבחן.

הרושם החיצוני קובע ויש מצבים שמנהלים אתך קודם שיחה.

דני איטליאנו מנכל אוטו איטליה אמר שהוא לוקח את המתעניינים לאיטליה לעשות סיבוב על הרכב.

פורסם

"דני איטליאנו מנכ"ל אוטו איטליה" - לשעבר!

קבוצת סמל"ת מינתה את דני איטליאנו

למנכ"ל חטיבת היוקרה -

(קרייזלר, דודג', אבארט, אלפא רומיאו, ג'יפ).

פורסם
יש רכבים שהגיל המינימלי לנסיעות מבחן הוא 24.

לדעתי ברוב הסוכנויות.

למעט אולי רכבים שמיועדים לצעירים כמו איביזות למיניהן בגרסאות החלשות.

יכול להיות שזו מדיניות רשמית, אבל זה וודאי לא כך בפועל באופן מוחלט.

בחור בן 21 (שעובד ומרוויח והבנק אישר לו הלוואה) שרוצה לקנות ספורטאג' לא יקבל נסיעת מבחן?

• תוכן חדש...