Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם נסיעת מבחן עולה כסף ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יכול להיות שזו מדיניות רשמית, אבל זה וודאי לא כך בפועל באופן מוחלט.

בחור בן 21 (שעובד ומרוויח והבנק אישר לו הלוואה) שרוצה לקנות ספורטאג' לא יקבל נסיעת מבחן?

לא עשיתי נסיעת מבחן על אף רכב בסוכנות.

הכי פשוט להתקשר ולברר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיל המינימלי משתנה מיבואן ליבואן ומסוכנות לסוכנות. הסיבה היא פשוטה - ביטוח.

יש סוכנויות שהם בבעלות היבואן ואז הם כפופים לנהלי היבואן, יש סוכנויות שהם סוכנויות משנה וקנות מהיבואן רכבים שישמשו בתור רכבי הדגמה, ואז הם מחליטים בעצמם מה לעשות מבחינת ביטוח.

ב-ב.מ.וו למשל, הרכבים החזקים - 140, 240 וכו', היו מגיל 24 ומעלה. כנ"ל לגבי רכבים יקרים (ללא קשר לחוזק הרכב).

רכבים אחרים, כגון 118, 318 וכו', היו זמינים גם לילדים בני 17 שסיימו את תקופת המלווה.

לגבי נסיעת מבחן באופן כללי, אז כמו שכבר אמרו פה, איש המכירות לא טיפש, וכנראה שיזהה אדם שמתחזה ללקוח רק על מנת לקבל נסיעה.

בעניין המקדמה, גם פה זה משתנה מיבואן ליבואן ומסוכנות לסוכנות. לפעמים זה אפילו משתנה מרכב לרכב באותה סוכנות, ואפילו מצב רוחו של הנציג יכול להשפיע על העניין הזה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
יכול להיות שזו מדיניות רשמית, אבל זה וודאי לא כך בפועל באופן מוחלט.

בחור בן 21 (שעובד ומרוויח והבנק אישר לו הלוואה) שרוצה לקנות ספורטאג' לא יקבל נסיעת מבחן?

קרוב משפחה בגיל הזה ביצע ספציפית על ספורטאז אורבן אבל עם ההורים.

מסרב לחתום:evil:

פורסם

לסיכום:

1. אין דבר כזה "תשלום על נסיעת מבחן" יש מקרים שמחייבים לפתוח הזמנה ולשלם מקדמה כדי לקבל נסיעת מבחן - אבל זה חריג שאינו מעיד על הכלל.

2. גם נערים צעירים יכולים לעיתים לקבל נסיעת מבחן, תלוי בנהלים הספציפיים של היבואן ו/או סוכנות המשנה.

3. בכל מקרה זה כמובן תלוי גם במצב רוחו ובשיקול דעתו של האחראי על נסיעות המבחן במקום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
קרוב משפחה בגיל הזה ביצע ספציפית על ספורטאז אורבן אבל עם ההורים.

אח בגיל 19.5 עם 3 חודשים רישיון עשה נסיעה על ספורטאג' המאובזרת ביותר (190 אלף או משהו כזה, בזמנו לפחות) ולא עשו לו שום בעיות.

אבל הם הבינו שהוא רציני, והוא אכן קנה אותה...

פורסם

בהחלט תלוי בסוכנות.

יש כאלו שבכניסה לדלת יחליטו אם באת לקנות או לא (שאלה ניסיון או שיגעון גדלות זה אני לא יודע) וכך הם גם ינהגו כלפייך.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

קצת לאחר ההשקה של האלפא ג'וליה ביקשתי נסיעת מבחן באחד הסניפים בצפון ונאמר לי שעלי לשלם 300 ש"ח עבור הנסיעה. (ולא כמקדמה)

פורסם
קצת לאחר ההשקה של האלפא ג'וליה ביקשתי נסיעת מבחן באחד הסניפים בצפון ונאמר לי שעלי לשלם 300 ש"ח עבור הנסיעה. (ולא כמקדמה)
ושילמת? אולי זה טריק
פורסם

לא מאמין שהם היו לוקחים תשלום על נסיעת מבחן. כנראה זו היתה דרכם (המוזרה) לומר לך שהם לא מעוניינים לאפשר לך נסיעת מבחן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
או שתבוא מחויט מכף רגל ועד ראש, תדבר בפלאפון בפנים רציניות בכניסה לאולם וגם דקה אחרי שהנציג יזמין אותך לשבת, תענה ל-2 שיחות באמצע ותגיד בתקיפות; "ארבע מאות שישים אלף זה מחיר סופי. אם אין תשובה עד 4 אני סוגר עם לבייב...."

אם תעשה את כל הנ"ל ואתה מעל ל-35 סביר שיתנו לך גם בלי מקדמה.

[רק תוודא לפני שאתה מאיים שהעסקה חייבת להיסגר עד 4 שבשעון הענק שמולך לא 5 ורבע...:wink:]

ענק...

תכלס הכל לפי הרושם שאתה משאיר על הפקיד. אם אתה שחקן טוב, אני מאמין שתצליח לקבל מה שתרצה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

וסוכן מכירות טוב לא נותן למראה חיצוני להשפיע על הדרך בה הוא מתייחס ללקוח.

דוגמה קלאסית למשפט "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו".

לאחר ניסיון של מספר שנים בתחום מכירות רכבי היוקרה, אני גם יכול להגיד לך שרוב הלקוחות שקונים את הרכבים הכי יקרים שיש, דווקא מבחינה חיצונית לא נראים מיוחד. לבושים בבגדים רגילים בסגנון ג'ינס וחולצה רגילה, מקסימום חולצת פולו. הסממן החיצוני היחידי שיכול להעיד על עושרם, הוא בדרך כלל השעון שלהם.

גם זה לא תמיד, וגם אם הם עם שעון יקר, צריך מישהו שמכיר שעונים כדי לדעת שזה שעון יקר ולא סתם שעון שנראה יקר.

מה שכן, סוכן מכירות טוב לרוב גם יידע לזהות אנשים שמתנהגים לא טבעי, כמו אדם שהתלבש מחויט וזורק הערות כדי להישמע כמו מצליחן שיכול לקנות את הרכב יוקרה שהוא בא לראות.

זה אף פעם לא מאה אחוז כמובן.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני מכיר כמה אנשים שמרוויחים בחודש שכר ממוצע שנתי של אזרח מדינת ישראל שנראים כמו מוכרי ארטיקים בחוף.

אני בספק שסוכני מכירות של רכבי יוקרה מאשרים נסיעות מבחן על סמך מראה חיצוני.

• תוכן חדש...