Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהיכן כדאי להזמין Bravecto?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה זמן לוקח להם לשלוח? הם שולחים הודעה? הזמנתי כבר לפני כמה ימים וחוץ ממספר הזמנה במייל לא קיבלתי כלום.

פורסם

לי שולחים כל פעם מספר מעקב שלא עובד (ניסיתי ב17TRACK עם כל חברה שיכולה להיות קשורה - בשום מקום לא זיהו אותו). המשלוח לוקח בין שבועיים לשלושה שבועות.

פורסם

בארץ מאוד יקר משום מה. לא רק אצל הווטרינרים אלא גם בחנויות, שפחות יקרות בדרך כלל.

אם אתמקד בברבקטו לכלב 30 ק"ג (20-40. כחול?) שעולה בארץ 240 ש"ח לכמוסה (שמספיקה ל-3 חודשים).

באתר שהוזכר פה - 43$ פחות מחצי מחיר.

אני קניתי בטביליסי (בירת גאורגיה) ב-71 לארי, זה עוד יותר זול. נראית חנות מאוד מסודרת והמוצר נראה זהה למה שנמכר בארץ.

התוקף שלו מעל שנה (קניתי 2). אין עדיין מסקנות לאחר שימוש.

פורסם

המוצר בארץ יקר מאוד כי הוא מוגבל בשיווק למרפאות וטרינריות בלבד (קנס של 50K ש"ח על מכירה שלו בחנות) ומאחר ואצלן אין תחרות, אתה משלם מחיר מחירון מלא ןאפשר גם להתפלצן במחיר מופרח מלחתכילה.

באופן אישי, כמו שכבר בטח קראת, אני מאוד מאוד ממליץ לא להשתמש בו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני קראתי. אתה טוען שכל מה שהווטרינרים עושים זה רק על מנת למקסם רווחים.

הבעיה שלי היא רק עם ה-רק. אנסה להתייעץ עם בעלי השכלה ווטרינרית שלא עוסקים במסחר.

בכל מקרה, מסכים שיש בארץ כשל שוק חמור מאוד עם המוצרים המוגדרים ווטרינריים במרשם (כולל אף מזון רפואי. וואלה לקחו מוצר נצרך, הפכו אותו למרשם למרות שאין בו שום חומר פעיל, אף פחות מאקמול ללא מרשם).

תחום הכלבים הפך בשנים האחרונות למסחרת - "פרימיום".

פורסם

לסיכום, טענתי (ועל זה אין כל עוררין אפילו ע"י החברה היצרנית) שעל מנת למות, הן הפרעוש והן הקרציה צריכים באופן מעשי לנשוך את הכלב.

בקרציה זה עלול להדביק את הכלב בקדחת קרציות.

בפרעושים, מעבר לכך שזה מציק ומטריף את הכלב, בכלבים קטנים זה עלול ליצור אנמיה.

בתכשירים חיצוניים הקטילה מתבצעת טרם הנשיכה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לסיכום, טענתי (ועל זה אין כל עוררין אפילו ע"י החברה היצרנית) שעל מנת למות, הן הפרעוש והן הקרציה צריכים באופן מעשי לנשוך את הכלב.

בקרציה זה עלול להדביק את הכלב בקדחת קרציות.

בפרעושים, מעבר לכך שזה מציק ומטריף את הכלב, בכלבים קטנים זה עלול ליצור אנמיה.

בתכשירים חיצוניים הקטילה מתבצעת טרם הנשיכה.

ניסיתי את הקולר הזה של סרסטו. קרציות לא היו. לא יודע אם זה בגלל הקולר או שסתם פשוט לא נדבקו. אבל פרעושים... וואי וואי. ללא הגבלה. ניסיתי אמפולות. למרוח ככה , למרוח ככה, להפריד את השיער. סתם לא נוח ליישם את המוצר ועדיין לא משנה. לא עזר. פרעושים עדיין הגיעו. אז קניתי את הברבקטו לניסיון. קניתי רק כדור אחד כדי לראות אם זה בכלל עוזר. הכלבה שלי מתחרפנת והם מטיילים עליה כמו טיול מאורגן בחו"ל.

לגבי גודלה, שוקלת כ 9 קג

• תוכן חדש...