Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל לא נורא זה קורה, החיים הם בית ספר לא להתייאש.

פרק ראש שוב, קח אותו בעצמך לחרט נורמלי ומקצועי בקש ממנו לבצע התאמת שסתומים לתושבות ובדיקת אטימות שסתומים.

אם תרצה תוכל לבצע בדיקת לחץ לגילוי סדקים בראש היא בדיקה יקרה יחסית בה אוטמים את המעברים בראש מנוע ומחדירים לחץ אוויר בראש המנוע ומטבילים את הראש באמבטיית מים לבדיקת דליפות, כמו שבודקים פאנצר בצמיג.

אם הבדיקה עברה בהצלחה תדע שהראש לא סדוק ולא יהיה מעבר קומפרסיה למערכת הקירור.

אחרי שהראש חוזר תקין מהחרט תרכיב אותו בחזרה עם אותו האטם ראש(המהדרין ייחליפו שוב) סגור את הראש ממש מעט יותר חזק ממה שסגרת בפעם האחרונה כדי שהאטם יילחץ שוב כראוי.

תרכיב דחיפים ובצע כיוון שסתומים.

נקה את הפלאגים משאריות דלק ושמן.

לפני פירוק הראש תאגור את השמן בכלי נקי כדי שלא יתערבב עם נוזל קירור.

לבסוף מלא שמן מנוע ונוזל קירור בחזרה ותניע.

אל תתייאש ואל תוותר.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה BA על התמיכה, חשבתי עכשיו על דרך לבדוק אם השסתומים טובים או שזו בעיה בכיוון השסתומים שעשיתי, אני יכול לפרק את הרוקר ארם ולהסיר את המוטות חיבור. ואז לנסות לבדוק קומפרסיה. איך נשמע לך?

פורסם (נערך)

עדיין יש לי אוויר במערכת קרור. לפי כמות האוויר. בטוח נכנס אוויר למערכת מבחוץ. לא?

[video=youtube_share;BD0Ue0LgzIg]

עריכה אחרונה על ידי ronenfe
פורסם
לדעתי ללא ספק ישנה בריחת לחץ מצלינדר אחד או יותר למערכת הקירור

מה מקור הבעיה אם שופץ הראש והוחלפו אטמים?

פורסם

כל דבר שעלול למנוע מהאטם ראש לאטום כמו שצריך.שטח ראש מעוות, שטח מעוות/אכול בבלוק, סגירה לא נכונה, פגיעה באטם ראש במהלך הסגירה או אטם פגום מההתחלה

יום טוב גם לך

פורסם

השטח נבדק על ידי עם סרגל אחרי שחזר מהחרט. בלוק לא זוכר אם בדקתי. סגירה נעשתה לפי הספר. אטם חדש. ההנעה קשה עכשיו כנראה בגלל חוסר לחץ עקב דליפת האוויר החוצה. אין ברירה כנראה אלא לפרק ראש שוב.

פורסם

טוב. נראה לי שהבנתי מה הבעיה. כשסובבתי את הקרנקשאפט בלי ראש מחובר בהתחלה, השרוולים יצאו החוצה של 2 ו 3. דחפתי אותם חזרה אבל הם עדיין בולטים ב 0.1 מילימטר. נראה לי שזו הייתה טעות שמחייבת אותי עכשיו לפתוח את המנוע מלמטה?

IMG_20180919_213953.jpg

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אטמים לשסתומים לא מעניין את האמונה בחרט תשאיר בצד. שאל אותו האם הוא ביצע התאמת שסתומים.

חרט עושה מה שמבקשים ממנו.

בדיקת קומפרסיה עם מנוע קר וגז עד הסוף.

בדוק שהשעון קומפרסיה תקין. למרות שיש הפרש קיצוני בין 50 ל 75 זה כבר לא בסדר.

נראה שצדקת, החרט דפק אותי וגרם לי לעבודה מרובה. הוא לא טרח לבדוק אטימה? איזה מין חרט זה? תראה איך המים דולפים בתאי שריפה 2 ו 3.

עכשיו אצטרך לחזור אליו עם הראש למרות שאני כבר לא יודע עד כמה אפשר לסמוך על העבודה שלו. אני לא מכיר אותו, הבאתי את הראש למוסכניק של האופנוע שלי והוא לקח אותו אליו.

IMG_20190115_002308.jpg

• תוכן חדש...