Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר ממוצע- מאזדה 3 2015 2000 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מסתכל כעת מראייה של אחד שנוסע לא מעט וחשוב לו האמינות של הרכב, לא מחפש חלון בגג ולא כל מיני גימיקים. מחפש רכב אמין, חסכוני, בטיחותי, מהנה לנהיגה ומרווח יחסית.

...

אישית אני לא רואה סיבה להוציא 90 אלף שקל על רכב בן 3-4 שנים, כשרכב כזה אפילו ברמת אבזור נמוכה יותר נמכר חדש ב 113K.

ה 20K שכביכול אני אחסוך בקנייה, ייצאו בטווח הארוך במוסך (צמיגים, ברקסים וכו').

...

זו דעתי לפחות בהתאם לדרישות שלי מהרכב...

זה די ממצה את הדיון - אתה לא מתעניין באבזור, ולכן לך לא משתלם לקנות אחת כזו משומשת. למי שזה חשוב, ההפרש הוא לא 20K+ אלא יותר, ועבורו זה אולי כן משתלם.

זה בערך כמו לשאול - למה לקנות מאזדה 3 מ-2015 ב-90K כשאפשר לקנות 308 מ-2015 ב-60K. לחלק זה עושה שכל והם קונים 308, לחלק לא. עניין של העדפה אישית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
שמות רמות הגימור השתנו - המנוע נשאר כשהיה (וזה מה שחשוב)

הפוך גוטה, הפוך.

אם צפויה ירידת ערך גדולה עדיף לרכוש את המשומש כי הוא עדיין ירד פחות כי בשנתון שלו יש פחות היצע מהדגם.

ממש לא הפוך.

כיום עדיף לרכוש אחת חדשה.

עוד שנתיים שכל הרכבים ייצאו לשוק וההיצע יגדל עדיף יהיה לקנות משומשת.

מדבר על רכישה לטווח ארוך.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
B&W250

עוד פעם, לא מדובר כאן על רכבים בני 8 אלא בני 3 ( אולי אפילו שנתיים וחצי ).

לא כל מי שמחפש רכב בן 3, כאשר רואה שהמחירים ברמה של 80- 85 אלף שקלים ( סגירה בפועל ) לרכבים עם נתונים טובים: יד ראשונה, מפרטי, ללא תאונות ועם קילומטראז' נמוך ( ברמה של 30- 40 אלף קילומטרים ), ישר ירוץ להוציא 115 אלף ₪ על רכב 0 קילומטרים מליסינג.

לגבי רכבים בני 8 ב 50-60 אלף שקלים אני מסכים איתך.

אז אם נניח שהפער הוא 30K אני מעגל את הסכומים אז אני גם יכול להניח שבעוד כמה שנים הפער יהיה תוספת של 5K לשנה כלומר במחירון הרכב שנת 2018 יהיה שווה 15K יותר ולכן אני בעצם מוסיף רק 15 אלף לאחת חדשה, אחת שלא זקוקה לטסט (חוסך בזבוז זמן , חוסך את הזמן בחיפוש רכב שמור, רכב 2015 גם אם עשה קצת ק"מ עדיין בעוד שנה צריך סט צמיגים נניח וזה 2000 ש"ח וכו...) ... מה שאני בא להגיד שאם משקללים את כל זה זה לא הרבה בכלל להוסיף.

ואני לא מסכים עם ZVIT שאמר שעדיף לקנות רכב ישן, תלוי כמה אתה מתכוון להחזיק ברכב , אם נניח ונחזיק ברכב 5 שנים המאזדה תהיה בת 8 כשארצה למכור אותה ויהיה יותר קל להפיטר מרכב בן 5 מאשר רכב בן 8, הזמן קיום של רכבים השתנה מאד, אם לפני 20 שנה אנשים עוד היו קונים רכב בן 10 והוא היה נחשב שמור והכל היום כאשר יש את עניין המימון, הצפה של הליסינג ו 0 ק"מ הזמן של רכבים נמוך יותר, רוב האנשים היום כמעט ויעדיפו לרכוש רכב יותר חדש

אביב8)

פורסם

עכשיו צריך לגרד 30 אלף נוספים או לשלם ריבית על הממון כמה שנים טובות .

עדיין לא כולם קונים בכסף שאין להם, למרות שסגנון התנהלות מהסוג הזה נהיה אופניתי למדי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לאו דווקא 30K. תראה למשל את המודעות האלו, אמנם מדובר ברמות אבזור שונות, אבל שוב כאחד שמחפש רכב כמה שיותר חדש, לא הייתי מתקשר אפילו להיא משנת 2015:

xitjtzlzzdmo.png

פורסם
לאו דווקא 30K. תראה למשל את המודעות האלו, אמנם מדובר ברמות אבזור שונות, אבל שוב כאחד שמחפש רכב כמה שיותר חדש, לא הייתי מתקשר אפילו להיא משנת 2015:

xitjtzlzzdmo.png

אנשים נצמדים למחירון בלי לראות מה קורה מסביב.

מכיר כאלה ששילמו 88 אלף על קורולה בת 3 מליסינג.

מחירון היה בסביבות ה100.

לא ריאלי בכלל.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...