Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

לפני כ3 חודשים אוטובוס של חברת דן נכנס בי מאחורה, נזק נגרם לבגז' מאחורה ועיקם לי את הכול,

אין לי ביטוח מקיף, אז הייתי צריך לתבוע את הביטוח שלהם.

הלכתי למוסך, הזמינו שמאי, תיקנו לי את הרכב, עשיתי צ'ק דחוי שעוד חודש וחצי הם אמורים לפרוע אותו המוסך, הנזק הסתכם בסכום של כ9000 שקל כולל שמאי.

התקשרתי לחברת דן למחלקת ביטוח שלהם, הם אמרו לי אין בעיה אתה תקבל את הכסף שלך, רק תביא לנו את כל המסמכים את הדו"ח שמאי והכול, הבאתי להם הכול

ואמרו לי אין בעיה, ומאז כל שבוע זה ככה, כל שבוע אני מתקשר ואומרים לי שבוע הבא, ואז היא אומרת לי אנחנו בודקים עדות עם הנהג אומר שזה אשמתו או לא, אחרי שבוע אני מתקשר ואומרים לי תוך שבוע וחצי כנראה אתה תקבל את הצ'ק אפשר לשלוח לך בדואר או שתבוא לקחת, ואז אני מתקשר היום, ואומרים לי עכשיו אנחנו רוצים לבדוק עם שמאי שלנו אם כל הנזקים שטופלו הם באמת מהתאונה או שיש נזקים שהם כבר היו לפני התאונה

הם יכולים לעשות זאת ?

האם הם "מסבנים" אותי ?

אני שוקל לפנות לעורך דין שישלח להם מכתב התרעה לפני נקיטת הליכים משפטיים, האם זה צעד נכון ?

מה החוות דעת שלכם ? ומה אתם ממליצים לי לעשות בנידון?

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי andybrami
פורסם

שלח להם מכתב רשום עם אישור מסירה שאם תוך עשרה ימים אתה לא מקבל את הכסף אתה תובע אותם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

^^^

יש לך את זה ביותר שטויות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
כי אין חוק שמחייב אותם לשלם.

כמה באמת שטויות אתה מדבר? אתה בפורום רכב כן ?

אם ככה אני אתחיל להיכנס ברכבים על ימין ועל שמאל.. מה אכפת לי אני לא חייב לשלם

קודם כל לפי החוק הם חייבים לשלם זה אחד, שנית הם חברה ציבורית הם לא רוצים שאני אתבע אותם ובגלל זה הם אמרו לי לפני שהם מביאים לי את הצ'ק הם רוצים שאני אחתום על התחייבות שאני לא אתבע אותם בעתיד, הם מאוד מפחדים מזה

פורסם

הם לא מפחדים מכלום אל תתבלבל.

בכל מקרה כמו שכתתבי לך שלח להם מכתב, לא יגיבו ( מקווה לטובתך שישלמו), תתבע אותם בבית משפט לתביעות קטנות, ובית המשפט כבר יפסוק לרעתם, ואז הם ישלמו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
הם לא מפחדים מכלום אל תתבלבל.

בכל מקרה כמו שכתתבי לך שלח להם מכתב, לא יגיבו ( מקווה לטובתך שישלמו), תתבע אותם בבית משפט לתביעות קטנות, ובית המשפט כבר יפסוק לרעתם, ואז הם ישלמו.

הייתי אצלם חתמתי על דף שהם משלמים לי צ׳ק בסך הסכום כמו שרציתי ובתנאי שאני לא אתבע אותם בעתיד ולא ידרוש עוד כסף

וזה בסדר מבחינתי ועכשיו אני רק מחכה לצ׳ק

פורסם (נערך)
כמה באמת שטויות אתה מדבר? אתה בפורום רכב כן ?

אם ככה אני אתחיל להיכנס ברכבים על ימין ועל שמאל.. מה אכפת לי אני לא חייב לשלם

קודם כל לפי החוק הם חייבים לשלם זה אחד, שנית הם חברה ציבורית הם לא רוצים שאני אתבע אותם ובגלל זה הם אמרו לי לפני שהם מביאים לי את הצ'ק הם רוצים שאני אחתום על התחייבות שאני לא אתבע אותם בעתיד, הם מאוד מפחדים מזה

מצחיקים אותי אנשים שרוצים לקבל עיצה ופתאום הם הופכים למומחים.

נהג שמעורב בתאונה לא חייב להודות באשמה, וגם מי שמודה לא חייב לשלם עד שינתן נגדו פס"ד. הוא יכול לטעון למשל שהתביעה מוגזמת.

תראה לי באיזה חוק כתוב שהם חייבים לשלם, ומה הקשר להיותם חברה ציבורית?

עריכה אחרונה על ידי 2pac
פורסם
מצחיקים אותי אנשים שרוצים לקבל עיצה ופתאום הם הופכים למומחים.

נהג שמעורב בתאונה לא חייב להודות באשמה, וגם מי שמודה לא חייב לשלם עד שינתן נגדו פס"ד. הוא יכול לטעון למשל שהתביעה מוגזמת.

תראה לי באיזה חוק כתוב שהם חייבים לשלם, ומה הקשר להיותם חברה ציבורית?

דבר ראשון הוא הודה באשמה, דבר שני יש מלא עדים שהאוטובוס נכנס בי הוא היה עם כל הנוסעים ובגלל שהוא נכנס בי היה צריך להוריד את כולם, כי מישהי באוטובוס נפצעה

אז ככה לא היה לו ברירה להודות באשמה כי 30 איש ראו שהוא נכנס בי מאחורה

סבבה דן יכולה להגיד לי לא משלמים לך אבל מה היה יוצא להם מזה ?

זה היה הולך לבית משפט

שלא נדבר שהמצב היה יותר גרוע ואם הייתי פצוע גם אז תגיד לא חייבים לשלם

וזה קשור שהם חברה ציבורית כי הם הכי מפחדים מהפרסומים ומהביקורות הרעות, תמיד שיש בחדשות איזשהו תביעה נגד חברה ציבורית זה לא עושה שם טוב לחברה, לכן הם כמה שיותר לא רוצים להתעסק עם זה

כפי שאמרתי אני חתמתי איתם על דף שאני לא יכול לתבוע אותם בעתיד בנושא זה ובתמורה הם ישלמו לי את הכסף

פורסם

כפי שאמרתי אני חתמתי איתם על דף שאני לא יכול לתבוע אותם בעתיד בנושא זה ובתמורה הם ישלמו לי את הכסף

הם לא עמדו בהסכם.

הם לא שילמו.

למה אתה לא מתחיל הליך בתביעות קטנות?

היה והכסף יגיע תמיד אתה יכל להסיר את התביעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל' - מכתב דרישה הוא שלב טוב בדרך לתביעה. הוכחה שניסית לקבל את כספך בלי להעסיק את מערכת המשפט. אם הדרישה נדחית, או שיש התעלמות ממנה, השלב הבאה הוא כתב תביעה. גם אחרי שלב זה הנתבע יכול לשלם ולעצור את ההליך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...