Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דירת 4 חדרים (לא חדשה. בניין בן 17). בשלושה מהחדרים ישנם שקעי טלוויזיה במיקום טוב, ובסלון יש שקע טלפון לחיבור ראוטר ADSL. אני רוצה להעביר כבלי רשת בקיר בתעלות הקיימות מכל נקודת טלוויזיה קיימת, לעבר הראוטר כדי לקבל תקשורת קווית בכל חדר.

האם אני חושב נכון וזה אפשרי או שאין סיכוי שהתעלות מובילות לעבר נקודת הטלפון? מה הדרך הטובה ביותר לעשות את מה שאני צריך? ארון התקשורת עצמו נמצא בחדר המדרגות ולא בדירה עצמה.

אשמח לעצות.

פורסם

אתה יכול להשחיל עם תשתית בזק / כבלים.

אבל אסור !! להשחיל עם חשמל. !!@@ @!!

לעשות כבלים מוצלבים. וכבלים איכותיים. עדיף לCAT6.

אחרת עלולה להיות לך השראה בתשתית.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמובן. לא התכוונתי להשחיל יחד עם חשמל, אלא בתעלות בהן יש כרגע כבלי קואקס - לבטל את תשתית הקואקס מצידי.

הבעיה כאמור היא לסלול אותם משלושת החדרים לכיוון הראוטר, ולזה צריך לחפש מסלול.

איזה בעל מקצוע אני צריך לחפש לצורך זה? מה יכולה להיות העלות של עבודה כזאת ( כמובן כולל הכבלים עצמם ושקעי רשת)?

פורסם

250-400 לנקודה. תלוי אם הכבילה והמחברים הם car5e עד cat6a

מאיזה אזור אתה?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גולף אם אני מבין בשקעי TV יש כבלים?

אם כן שקול מתאם MOCA.

חשוב ביותר שכבל יהיה מת (רשת אפלה) כלומר אתה לא יכול להעביר שידור TV וסיגנל רשת.

פורסם

עם עלויות המוקה ובנוסף ליכולתם וההתעסקות בזה כבר עדיף להתשחיל תקשורת נורמאלית.

לפתוש, לא מכיר באזורך מי שעוסק בתחום, אך בעיקרון אנשי תקשורת/מצלמות/אזעקות עושים זאת ולעיתים גם חשמלאים

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בחדר שכל הכבלים מגיעים אליו. או שיהיה HUB או ראוטר. (לרוב) זה יהיה בארון חשמל..

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...