Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבניין משפחה עם 2 דירות, והם הצליחו להשתלט, בנוסף ל2 החניות שלהן, על עוד 3 חלקים שהם חניות 'מומצאות'...

אחת מאחורי החניה הראשונה, בכביש הגישה לחניות, אחת בין החניונים של 2 הבניינים, ואחת בין החניה האחרונה, לחניה השניה שבטאבו.

פעם אחת החנתי ב'חניה' הזו בין הבניינים וקיבלתי נזיפה.

אין גבול לחוצפה, ולא הייתי מסתכסך עם שכנים על חניה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מעוניין להסתכסך, אני פשוט רוצה להחנות את הרכב שלי בחניה נוחה יותר, במיוחד אם היא לא פרטית

בהמשך להצעות של כולם - אוציא תשריט עדכני ואמשיך משם, חבל שאין לי יותר מדי זמן פנוי.

אעדכן, ותודה לכולם!

פורסם

אני ממליץ לך לא להכנע ולא לוותר.

נלחמתי עם שכנים כאלה תקופה. היה מספר דירות "וותיקות" שחילקו את כל האיזורים הציבוריים בבניין ומתחתיו בינהם והחזיקו חזק את כל הסיפור. ועד הבית היה חלק מהקומבינה הזאת.

הוצאתי טאבו. ניסחתי מכתב אזהרה הנוגע בהטרדה והשלטות על רכוש ציבורי בעזרת חבר עורך דין.

הדפסתי הרבה עותקים של המכתב הזה ביחד עם הצילום של הטאבו. הדבקתי על כל דלת בבניין, הדבקתי על לוח המודעות בלובי, על דלת הכניסה ובנוסף ניילנתי כמה עותקים של המכתב ביחד עם שלט "חנייה משותפת לכלל דיירי הבניין." והדבקתי אותם בסיליקון בכמות מסרחית על שלטי "החנייה פרטית" ששכני החיים בסרט תלו לפני שנים מעל חניות משותפות.

בהתחלה מישהו ניסה להוריד את השילוט. לא התעצלתי, חזרתי על המעשה מספר פעמים תוך כדי זה שאני מחנה את הרכב ליסינג שלי איפה שנפשי חושקת להחנות מבין החניות הציבוריות.

לבסוף השלטים נשארו ואף אחד יותר לא נוגע בהם.

ניגשה אלי איזה שכנה שאמרה לי שהיא אישה מבוגרת והאם היא יכולה בכל זאת לשמור חנייה אחת. שאלתי אותה בת כמה היא? היא אמרה לי 55. אז הודעתי לה בחגיגיות שאם היא לא נכה שתחזור אלי כשתגיע לגיל פנסיה ואני אחשוב על זה.

ניגשה אלי שכנה שביקשה לשמור חנייה אחת בגלל שיש לה ילד קטן, הודעתי לה בחגיגיות שגם לי יש ילד קטן והיא הרי לא רואה אותי משתלטת על חנייה ציבורית מתחת לבניין בגלל זה.

לבסוף ניגש אלי בצורה לא יפה שכן "גבר רצח", הפעלתי את המקליט בנייד בלי שהוא שם לב. הוא שאמר שמה שאני לא בסדר כי הם חילקו את כל החניות כבר לפני 20 שנה ולא הגיוני שאני אבוא ואהרוס מוסכמה של שנים, כל זה כמובן היה מלווה בשפה לא יפה והמון פוזה. הודעתי לו בחגיגיות שהקלטתי אותו ואם אני אשמע ממנו לגבי העניין עוד פעם אחת אגיש נגדו תלונה על איומים, הטרדה והשלטות על רכוש ציבורי.

מאז הכל עובד כמו שעון כבר כמעט שנה. החניות הציבוריות משמשות את כל דיירי הבניין וכל השכנים שהשתלטו על חניות מדברים איתי יפה מאוד בחדר מדרגות ולא עושים קונצים.

לא ממליץ להכנע לדברים כאלה. אין סיבה שיגנבו ממך לאור יום ואתה תשתוק בשביל שהשכן יגיד לך שלום עם יותר חיוך במדרגות.

פורסם
אני לא מעוניין להסתכסך, אני פשוט רוצה להחנות את הרכב שלי בחניה נוחה יותר, במיוחד אם היא לא פרטית

בהמשך להצעות של כולם - אוציא תשריט עדכני ואמשיך משם, חבל שאין לי יותר מדי זמן פנוי.

אעדכן, ותודה לכולם!

אתה מוציא אותם מהאינטרנט, וזה עולה גרושים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ניסיתי להוציא עכשיו ובגלל שזה בניין משותף זה דרש ממני מספר חלקה, אמרתי ננסה ושלמתי 15 שקל בשביל שזה יתן לי איזה תשריט של מרתף, אבל בסדר זה השכר לימוד.. איך אני יכול להוציא תשריט טאבו של הכל? יש 33 תת חלקות לחלקה הספציפית, מה לעשות?

פורסם

לא ממליץ להכנע לדברים כאלה. אין סיבה שיגנבו ממך לאור יום ואתה תשתוק בשביל שהשכן יגיד לך שלום עם יותר חיוך במדרגות.

תשמע, אתה תותח!

בבונים כאלו מבינים רק כוח, והם מתקפלים יפה יפה כשבא מולם מישהו יותר "גבר גבר".

הרגת אותי כשאמרת שהם באים לבקש ממך.

יפה מאוד

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
חבלה ברכב היא עבירה פלילית , לא מכיר הרבה אנשים אשר יעשו זאת מה עוד שהתקנת מצלמה שעובדת קבוע ברכב ואו מחוצה לו תפתור את הבעיה הזו.

כשחיבלו להורים שלי ברכב (לכל אורכו ורוחבו, אין רכב חיצוני שלא נשבר/נתלש) המשטרה לא ממש עשתה משהו בנידון, מעבר לפתיחת תיק.

לא הייתי סומך על העובדה שזו עבירה פלילית.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם (נערך)
תשמע, אתה תותח!

בבונים כאלו מבינים רק כוח, והם מתקפלים יפה יפה כשבא מולם מישהו יותר "גבר גבר".

הרגת אותי כשאמרת שהם באים לבקש ממך.

יפה מאוד

בבונים שמבינים רק כוח זו מילה קשה. במדינה שיש בה אפס השקעה בתחבורה ציבורית, שכונות שלמות מתוכננות רק בשביל מכוניות ואדם בלי רכב שקול לאדם בלי רגליים אז הלחץ להשיג בעלות על חנייה הופך אנשים נורמטיביים לאגרסיבים.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

אני לא קונה את זה שמחסור בחניה הופך אנשים נורמטיביים לבבונים ( אלא אם יש לנו סטנדרטים שונים ל "אנשים נורמטיביים" ). בבונים זה חינוך מהבית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אל תקנה.

אדם שטוחן שעתיים כביש בכל כיוון ואחרי שמגיע לשכונה עם הלשון בחוץ צריך לעשות עוד חצי שעה סיבובים בשביל מקום חנייה בשלב כלשהו יהפוך ליותר אגרסיבי. עם זמן הוא יתחיל לחנות את הרכב על המדרכה או ידפוק מכוניות אחרות כי כבר לא מעניין אותו שום דבר והוא רק רוצה לזרוק את הרכב ולהיכנס הביתה. זה הטבע האנושי.

פורסם

משתף מקרה אישי,

אבא שלי קנה לפני שנה דירה חדשה, אחד הדברים המהותיים שהוא דרש זו חניה צמודה בטאבו, ואכן הייתה בדירה חניה כזו והעו"ד בדק זאת כחלק מהעסקה.

לאחר שהוא עבר לדירה, ראה ששכנים מסויימים חונים לו בחניה, התברר שהבעלים הקודמים לא היה חונה שם כלל וזה הפך מנהג עבורם במשך 20 שנה לחנות שם.

פנה אבי לועד הבית והועד אמר לו מפורשות שזו חניה לכלל והוא כוועד קובע את זה וככה זה ואין מה לעשות!!!

טלפון לעו"ד שטיפל בעסקה, הוציא ללא עלות מכתב התראה לפני פתיחה בהליכים משפטיים לכל מי שיחנה בחנייה, למכתב צורף צילום נסח הטאבו שמציין את הצמדת החניה, הוכנו העתקים לכל דיירי הבית, שולשלו המכתבים לתיבות הדואר ו....קסם... החניה פנויה עבור אבי 24/7 מאז ועד היום.

יש אנשים פשוט קאקות, שמנסים לנצל את חולשתם לכאורה של אחרים.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

לגבי הגגונים , הפיקוח העירוני חולה על זה , כבר למחרת (אם זה באמת לא חוקי) הם שם עם קנס וצו הריסה ליום שלמחרת ליפני הליכים משפטיים .

:fadein:
פורסם
אל תקנה.

אדם שטוחן שעתיים כביש בכל כיוון ואחרי שמגיע לשכונה עם הלשון בחוץ צריך לעשות עוד חצי שעה סיבובים בשביל מקום חנייה בשלב כלשהו יהפוך ליותר אגרסיבי. עם זמן הוא יתחיל לחנות את הרכב על המדרכה או ידפוק מכוניות אחרות כי כבר לא מעניין אותו שום דבר והוא רק רוצה לזרוק את הרכב ולהיכנס הביתה. זה הטבע האנושי.

שטויות במיץ. זה טבע של בהמות גסות לא מחונכות שחושבות שמגיע להן הכל. לי אין חניה בבניין ישן ואני חוזר אחרי שעות רבות של עבודה ולפעמים יצא שחיפשתי חנייה חצי שעה גם וכשאני מוצא חניה, זה במרחק של 10 דקות לפעמים מהבית. מעולם לא עלתה במוחי המחשבה להשתלט על חניה שלא שלי ולריב עם מישהו על זה.

מה שכן, אני יכול להבין למה לא להסתבך עם שכנים. גורמי אכיפת החוק הם מנוולים גדולים שלא מגנים על האזרח בצורה נאותה ולכן הבבונים האלו חוגגים, מה גם שהיו יותר מדי סיפורים על דקירות בעקבות סכסוכי חניה שיכולים להפחיד אנשים נורמטיבים.

פורסם (נערך)

אני גם לא אשתלט על חנייה, אבל לא בגלל שאני גנדי אלא בגלל שאף פעם לא הגעתי לרמת תסכול שכזאת. אני די מושכנע שאתה והמשתתפים בדיון לא גרים באותו אזור אז מאין לך לדעת מה מצב החנייה ועם מה אנשים נאלצים להתמודד 365 ימים בשנה?

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85

• תוכן חדש...