Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פסח שמח לכולם, בקומפלקס הבלוקים שאני גר בו יש חניה תת קרקעית, כשהקבלן בנה את הבתים במקור הייתה אפשרות לכל אחד לרכוש חניה אחת פרטית בלבד, יש כאלו שרכשו (הרוב) ויש גם מעט שלא, בכל מקרה - לא אופשרה יותר מחניה אחת, וישנם כמה חניות (שהן אומנן בחניון, אבל לא לגמרי מוסותרות מהשמש) שנשארו כמובן ציבוריות (לא שייכות לאף אחד בטאבו) ועליהן שכנים חוצפנים תלו שלטים פיקטיביים של חניה פרטית, נורא קל לזהות אותם כי השלטים שונים מהשלטים המקוריים (של החניות החוקיות בטאבו) ובנוסף ברגע שרואים כפל כתובות, למשל 2 חניות לכתובת "מבצע אסף 10/5" ברור שאחת היא לא חוקית.

לאחרונה השכנים, ותסלחו לי המילה, החזירים, התחילו לבנות אפילו גגות מעל החניות שהם השתלטו עליהן (כמו שאמרתי, החניות שלא שייכות לאף אחד הם לא לגמרי מוסתרות מהשמש) וכמובן זה מכספם הפרטי, מה שאומר שהם כנראה בטוחים לחלוטין שזהו, החניה הזו שלהם.

האם ניתן לפנות למשטרה? האם יש טעם? העירייה נפנפה אותי ואמרה שזה לא בתחום אחריותה, חניתי רכב שלי כבר מספר פעמים והם אשכרה מעיזים להשאיר לי פתק שאני חונה בחניה פרטית! יש לי תרשים טאבו, וזה לא מעניין אותם, הסיטואציה מרגישה לי ברברית ומוזרה, כאילו אני באיזה מדינת עולם שלישי שכל אחד יכול להשתלט על מה שהוא רוצה.

אשמח לטיפים ממישהו שבטח קרה לו משהו דומה, כי במדינה שלנו זה לא מפתיע בכלל לצערי.

אני חושש להחנות בחניות שהם סימנו מחשש לנזק לרכב, אפילו שאני יודע לפי הכתובת מי גר שם, אני לא מתכוון להתחיל באיזה מסע נקמות.

דברתי גם עם הקבלן שבנה פה הכל ואמר שאין דבר כזה שלמישהו יש/הייתה אפשרות לרכוש מעבר לחניה אחת.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחיל בהוצאת נסח טאבו מעודכן כולל התשריט, כדי לודא אם החניות אכן אינן רשומות על שם בעל דירה מסויימת.

לגבי התקנת גגונים - זו בניה המצריכה הליכי אישור, אם הבניה לא חוקית שומה על העיריה\מועצה לפנות אותן.

לגבי סכסוך השכנים - נסה את האגודה לתרבות הדיור, יתכן שצריך לערב גם את רשם הבתים המשותפים.

בסופו של דבר נראה כי יש כאן עניין שיפרנס כמה עורכי דין. וכיון שאיני משפטן אני בהחלט ממליץ לשכור שירות של עורך דין המבין בתחום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד סיבה לערב עורך דין. השוטר אינו מעל החוק, אבל אתה מכיר את שיר היאוש

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנוסף לתגובות הקודמות. (חובה תשריט, נסח טאבו עדכני)

גש לדבר עם ועד-הבית, כדאי לנסות למצוא פיתרון לפני תביעות וסיכסוכים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
כאילו אני באיזה מדינת עולם שלישי שכל אחד יכול להשתלט על מה שהוא רוצה...

כאילו...:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שכחתי לציין שמי שאחראי על בניית הגגונים וחלק מההשתלטות הזו הוא שוטר בעצמו, ככה שאני באמת חושש לעשות משהו

כל פעם שהוא נמצא בקרבתך, תהיה מוכן לשלוף מצלמה.

בנוסף, שים באנשי הקשר בנייד עורכי-דין מומלצים שיודעים להתמודד עם אלימות שוטרים והגשת תלונות במח"ש.

פורסם

אוי זה נשמע מוכר..., ראשית הוצא נסח טאבו כפי שכתבו לך על מנת לוודא שאכן המצב הוא כפי שאתה מתאר.

שנית , לאחר שאתה מכיר את המצב לאשורו , טלפון זריז למחלקת אכיפה על הבניה, הודע על בניה לא חוקית, בחיפה למשל במקרים אילו הם מגיעים כבר למחרת...

כמו כן פנה לנציגות ועד הבית והודע להם שיודיעו לבעלי הדירות שהסיפוח אינו חוקי ואם תגיע והחניה פנויה אתה תחנה את הרכב .

ולגבי השוטר , אין באמת ממה לחשוש , באם השתלט על חניה בניגוד לחוק הוא בעיקר בבעיה ... שיחה קטנה למפקד התחנה הקרוב והכול מסתדר במיוחד אם הוא טיפש מספיק על מנת לאיים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כמו כן פנה לנציגות ועד הבית והודע להם שיודיעו לבעלי הדירות שהסיפוח אינו חוקי ואם תגיע והחניה פנויה אתה תחנה את הרכב .

ואז השכנים יגידו אין בעיה. הוא יחנה את הרכב ולמחרת מראות הצד שבורות.

כאילו עוד לא למדנו איך להתנהל בשוק/גן חיות הזה שהוא מדינת ישראל.

מבחינה חוקית הוא יכול לעשות המון. אבל בסופו של יום השכנים יתנכלו לו אם יחנה שם. אם יגלו שזה הוא, יתנכלו לו גם בחניה הפרטית שלו.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

1. נסח טאבו עדכני

2. פנייה לוועד הבית בכדי שיחלו בהליכים או לחלופין שליחת מכתבים והודעה לדיירי הבניין בדרכים המקובלות

לחלופין, אתה יכול לפרסם מכתבים בעצמך לתיבות הדואר ולתלות על הדירות + הלובי מכתב רשמי מסודר בנוגע לחניות ושההליך נמצא בבדיקה אצל הרשויות וזה הזמן והזדמנות להסיר שילוט ולהפסיק את ההשתלטות

3. אם הסככות על גלגלים ניידים אין צורך באישורי בניה. אם הסככה מקובעת יש צורך באישורי בניה אבל אתה תצטרך להתקשר לאחר שיהיה לך נסח טאבו עדכני ותקין (כי אם תגלה שהדייר רכש את החניה בסוף וכו' וכו' וכו') ואם אכן יש חריגות בנייה, אין אישורים והחניה בכלל ציבורית ולא פרטית, הוא יאכל אותה

4. יש תמיד את המפקח/ת על הבתים המשותפים עם צו עשה / תביעה כך שיש כלים ומדובר על הליך שיפוטי זריז עם אגרה סבירה (בעיקרון זה משהו שהוועד יצטרך לעשות אבל גם הדיירים יכולים לעבוד מולה, שופט/ת לכל דבר)

5. מן הסתם תתחיל לתעד הכל, לצלם, תיעוד המכתבים, הפעולות שלך וכן הלאה (המסמכים אולי יידרשו בעתיד)

6. השוטר נמצא כרגע בעמדה הכי נחותה ופגיעה וירה לעצמו ברגל אם עשה דברים בניגוד לחוק. למה? יש את מח"ש, מפקד התחנה, הגשת תלונה על הסגת גבול, תביעה מהמפקח/ת וכו'. כל זה עלול לפגוע לו משמעותית בקריירה, עיכובי דרגה ולהגיע לבתי המשפט אם עשה פעולות לא חוקיות.

הוא יכול לאיים על הציץ הקטן בדירתו עד מחר, אחריי הכל אתה פותר את זה בדרכי נועם, מכתבים, אזהרה מקדימה ולאחר שאתה בודק את נסח הטאבו - אתה עושה שלבים תקינים מקובלים וללא שום אלימות או איום אלה מביא לסדר הטוב

פורסם
ואז השכנים יגידו אין בעיה. הוא יחנה את הרכב ולמחרת מראות הצד שבורות.

כאילו עוד לא למדנו איך להתנהל בשוק/גן חיות הזה שהוא מדינת ישראל.

מבחינה חוקית הוא יכול לעשות המון. אבל בסופו של יום השכנים יתנכלו לו אם יחנה שם. אם יגלו שזה הוא, יתנכלו לו גם בחניה הפרטית שלו.

חבלה ברכב היא עבירה פלילית , לא מכיר הרבה אנשים אשר יעשו זאת מה עוד שהתקנת מצלמה שעובדת קבוע ברכב ואו מחוצה לו תפתור את הבעיה הזו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

תוציא נסח טאבו עדכני, כמו שאמרו לך איזה 100500 פעם, ותשריט. אולי תופתע. כשאני קניתי את הדירה שלי נאמר לי שיש שתי חניות מסויימות שהן חניות אורחים, כלומר זמינות לכל המחנה ראשון. לא מזמן הגיע דייר חדש ושם שלט חניה פרטית. כשהעלתי מולו את העניין, אמר שהמוכר אמר לו שהחניה שלו. הוצאתי נסח ותשריט, מסתבר ששתיהן פרטיות. כמובן שהלכתי עד אליו והתנצלתי (ומאז אנחנו ביחסים מצוינים), אבל תתחיל מלהבין מה באמת​ המצב המשפטי שלך.

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שכחתי לציין שמי שאחראי על בניית הגגונים וחלק מההשתלטות הזו הוא שוטר בעצמו, ככה שאני באמת חושש לעשות משהו

תלונה למח"ש על השתלטות על שטח ציבורי. צרף נסח טאבו ותשריט .

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...