Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן לטפל ברכב היברידי במוסך שאינו מוסך מורשה מטעם היבואן אלא במוסך מורשה כללי?

אנחנו לפני רכישת רכב וחושבים על היברידי.

החשש הוא שבמידה וישנה חובה לטפל ברכב כזה במוסך מטעם היבואן, הכסף שנחסוך על דלק ילך לטיפולים.

פורסם

אם זה דגמים של טויוטה לא הייתי ממליץ כי במוסך מורשה אתה יכול להאריך את האחריות על הסוללה לעד 10 שנים וזה יכולת שאין בשום מוסך כללי.

לדגמים של הונדה ויונדאי למיטב ידיעתי אין את האחריות על הסוללה ככה שאין עיניין לדעתי לטפל טיפולים פשוטים במוסך כללי.

שים לב (לפחות מהנסיון שלי בפריוס) הרכבים האלה יותר מורכבים מרכבים רגילים (אני לא מדבר על החלפת שמן פילטר שמן ואוויר אלא על דברים שמעבר) ולכן לדעתי אם המוסך לא מפורסם בזה שהוא מקצועי ומטפל גם בהיברידי לא הייתי לוקח את הסיכון ומטפל שם טיפולים מעבר.

חוץ מזה מניסיון במוסכי טויוטה מורשים - הטיפולים לא כאלה יקרים בהשוואה למורשים אחרים - שים לב שאתה אומר להם מראש לא לחייב על מסיר פיח וכד' וזה יצא לך מחיר סביר

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

פורסם

משיטוט ברשת אני מבין שמשרד התחבורה הוציא הוראה בעניין שמחייבת הסמכה מיוחדת לטיפול ברכבים היברידיים.

זה מוריד משמעותית מהכדאיות הכלכלית ברכישת היברידי (להורים של אשתי יש פריוס והם טוענים שכל טיפול תקופתי, אפילו קטן הוא משמעותית יקר יותר בהשוואה לרכב שאינו היברידי).

פורסם

את האחריות למצברים של טויוטה ניתן לעשות בלי קשר להיכן טיפלת ברכב.

בטיפול ברכב היברידי אין שום נגיעה במערכת ההיברידית עד כמה שאני יודע.

לגביי מחירי טיפולים, אני יכול לומר שטיפול קטן באוריס היברידית עלה לי 550 ש"ח, טיפול גדול 90K כולל פלגים עולה בערך 1400 ש"ח. אם יש לך מידע על עלויות טיפולים ממוסך מורשה לא טויוטה- אשמח אם תפרסם, ונראה אם יש הבדל במחירים.

אני לא חושב שזה יקר יותר מטיפול ברכב שאינו היברידי.

פורסם

בתור בעל רכב היברידי של הונדה שמטפל בו בעצמו אני יכול לומר שלדברים השוטפים(פילטרים,שמנים,פלאגים ובלמים) הטיפול זהה לרכב רגיל ואין באמת הבדל לכן אין סיבה לגבות במוסך רגיל מחיר גבוהה מרכב רגיל.

• תוכן חדש...