Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חג שמח חברים,

רוצה בימים הקרובים לרכוש אחד מהשלושה שבכותרת.

מדובר במזגן עילי 1 כ"ס.

מבחינת אחריות ישנו הבדל בין השלושה-

אלקטרה 1 שנה אחריות

סופר לג'נד 5 שנים ודגם הטופ 7 שנות אחריות.

חשוב שיהיה שקט ואמין היות ומזגן לא מחליפים לעיתים קרובות

האלקטרה עולה 1700 , על פי דברי המוכר לאלקטרה ישנו גם דגם שמורכב בסין ,ההבדל הור רמת הרעש ואיכות הפלסטיקה ,הדגם הסיני זול במעט מהמקומי.

שני דגמי הטורנדו עולים כ1500 כ"א.

אשמח לחוות דעת והמלצה

אני לא נעול על שלוש הדגמים ,אם עד 2000 +- ישנו דגם אחר , מומלץ יותר , אנא ציינו זאת.

רוב תודות

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

בשונה ממזגן לסלון, בחדר שינה ישנה העדפה למזגן עם אינוורטר, מה הסיבה לכך?

נראה כאילו המזגנים נמצאים בתחילת שנות ה-90 לעומת הרכבים, מי שרוצה מזגן מעולה,קונה מיצובישי :)

פורסם

ממליץ לך ללכת על אינורטר, מדוע ? , כי הוא הרבה יותר שקט ממזגנים רגילים.

אכן מזגני מיצובישי מעולים רק שהם עולים פי 4 ממזגנים אחרים...

לי בבית יש מזגני LG ואני מאוד מרוצה , הדור החדש של תדיראן נראה שגם הוא נותן תמורה לא רעה בכלל ובניגוד לעבר נראה שגם האמינות השתפרה .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני רכשתי טורנדו טופ לפני שבוע, הוא שקט יחסית ומקרר/מחמם להפליא. המזגן מיוצר על ידי chigo לפי מפרט של טורנדו אני מניח. לי נאמר בחנות שכל הדגמים בעוצמה של כוח סוס אחד מיוצרים בסין עבור שלושת השחקניות הגדולות, טורנדו אלקטרה ותדיראן. מבחינתי האחריות כאן משחקת תפקיד חשוב, 7 שנות אחריות מלאה הטו את הכף לטובת טורנדו. מה שכן, לפני שנה היו ביקורות מאד קשות על רמת השירות שלהם, איני יודע אם הם שיפרו אותו, מצד שני אני בכלל לא בטוח שהשירות של אלקטרה או תדיראן יותר טוב, אנחנו הרי בישראל.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

תקנה אינוורטר, מה שחסכת בחשמל תשלם בהחלפת כרטיסים.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

לגבי אינוורטרים שכחתי לציין, קראתי לא מעט בנושא, אם רוכשים אינוורטר אז רק מזגן יפני כמו מיצובישי. הסינים עדיין לא בשלים מספיק, אנשים מדווחים על המון תקלות כבר בשנה הראשונה. לא הייתי מתקרב. אם החשש הוא רעש, אני יכול לומר שאני מאד רגיש לרעש וכאשר אני מדליק את המזגן שלי (טורנדו טופ 11a) קשה מאד להבחין שהוא פועל כשהוא על עוצמת איוורור חלשה-בינונית)

פורסם (נערך)

כמה עוד מידע לא בדוק יופיע בנושא אינוורטרים?

אני מצרף צילום של תווית של מזגן אינוורטר הפועל אצלי משנת 2014, ויש לי 2 יחידות כאלה.

לפחות אחד מהם פועל לפעמים ללא כיבוי כלל ימים שלמים.

פועל נפלא, אחרי זמן קצר יורד בתפוקה והופך שקט, כפי שאינוורטר שנבחר נכון צריך לתפקד.

לא החברה הישראלית חשובה אלא יצרן המזגן. 'מידאה', 'מידאה' ועוד פעם 'מידאה', כך המזגנים וכך (אני מקווה) גם הכיריים האינדוקטיביים שקניתי.

אינוורטר קונים כדי להנות מתגובת קירור (או חימום) זריזה ומפעולה שקטה לאחר שהטמפרטורה התייצבה. לא קונים אינוורטר הפועל על הקצה.

ברור שקרור מתמיד כפי שמסופק ע"י אינוורטר וללא הפסקות גם נעים יותר, אבל על זה בטח יש 100 מאמרים באינטרנט, גם בלעדי.

יוסי

20180402_132638.jpg

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם

החל מאמצע 2014 החברה הסינית MIDEA הפסיקה את החוזה עם "טורנדו" בישראל ועברה לעבוד עם "אלקטרה".

ב"טורנדו" בישראל התחילו לעבוד עם מגוון יצרנים סיניים (צ'יגו, זן, ועוד) כך ש"טורנדו" מאמצע 2014 ואילך הוא כבר לא MIDEA.

Family עובדים חזק עם AUX (שהיו מייצרים ל"אלקטרה" עד להסכם עם MIDEA....).

תדיראן עובדים כבר שנים רבות עם GREE.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם אני מבין נכון, צ'יגו היא בין שלושת היצרנים הכי גדולים בסין. זאת לא חברה קטנה וזניחה.

פורסם (נערך)

בניסיון ללמוד את השוק, מצאתי גם את חברת סמסונג.

האם מדובר בחברה טובה?

לא בכל הרשתות הגדולות מוכרים סמסונג משום מה, ואם כבר מוכרים אז ללא אינוורטר.

אני חושב שיש לקחת בחשבון גם עלויות אחזקה \אמינות לפני קבלת ההחלטה.

חשוב לנסות להבין המאטריה לפני קבלת ההחלטה הסופית.

במקביל אליי ,בא זוג לרכוש "מזגן ABC"

המוכר לא ממש הבין למה הכוונה ,לקח לו כמה שניות להבין שמדובר בצריכת חשמל.

ואז "יש לנו מזגן טורנדו מעולה" והזוג הנחמד ניגשו לפקידה לבצע הזמנה...

פורסם (נערך)

ידיד שהרבה לייצר בסין ומכיר היטב את המנטליות אמר לי פעם שיצרן סיני ימכור לך את המוצר בכמה שתרצה לשלם עבורו.

במילים פשוטות, אם תתמקח על המחיר הוא יסכים למכור בזול אבל כדי לא להפסיד הוא יבחר בחומרים נחותים, יצנזר באיכות העבודה ויגיע גם להורדת חלקים מהכרטיס האלקטרוני שיחייבו אחר כך, ובעלות גבוהה בהרבה מהחיסכון, להוסיף אותם בארץ בתהליך ההתקנה. אני מדבר על מקרה לו נחשפתי בעבר במזגן סיני.

לא יודע כמה זה מדויק היום ובמיוחד אצל יצרנים סיניים מכובדים אבל הייתי משקיע בבת או בבן של מנהל הרכש או המנהל הטכני באלקטרה/טורנדו/תדיראן כדי לקבל מושג אם המזגן המשווק על ידם הוא תוצרת פרימיום של היצרן הסיני ולא משהו שיוצר כדי להצליח למכור בכל מחיר.

קצת בעייתי למימוש אבל בלי כל ספק היה פותר חלק מהתעלומות לגבי כשלי אינוורטרים.

ועוד משהו. בשם היופי הארכיטקטוני דוחסים כמה מעבים למסתור כביסה זעיר וכל היחידות חיות באמבט חום, משפיעות זו על זו וכך הלאה. אוורור נאות מפחית לחצי ראש ומקטין עומס על כל מערכת הניהול של המדחס.

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם

לפני כשנה התקנתי בחדר השינה מזגן תדיראן טוסוט. המזגן מצנן היטב ושקט לגמרי.

טוסוט הוא מותג של מידאה, נתקלתי בו הרבה מאד בעת טיול בסין.

עלה 2900 ש"ח כולל התקנה, עם צנרת ארוכה מהרגיל (יורדת שתי קומות מהגג). איני זוכר מה ההספק .

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מזגני סמסונג מומלצים ?

לא רוצה מותג מדבקה

לא בטוח האם לרכוש מזגן עם אינוורטר -מחפש מזגן יעיל ,טוב ושקט לחדר שינה.

נשאר להחליט בין אלקטרה \סמסונג

התאדירן שהמליצו לי הוא מדגם אלפא, מה דעתכם על הדגם הזה?

פורסם

יש לי בבית 3 מזגני אלפא בני קצת פחות מ-5 שנים, מרוצה מאד.

לא בטוח שזהים לאלפא הנוכחי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...