Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגברת בנתיב גם אם בצידו הימני

נראה שהיא אפילו הופתעה מן האופניים לכן סטתה קצת ימינה

לגבי הזמנים

היא נמצאת במצב עצירה

כך מוגדרים המושגים בחנ"א

עצירה – עצירת רכב לזמן כלשהו.

העמדה – עצירת רכב למספר דקות, כאשר הנהג נמצא ברכב או בקרבתו.

חנייה – העמדת רכב למשך 10 דקות, כאשר הנהג איננו במכונית ואינו עוסק, ברציפות, בטעינה או בפריקה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אם נמשוך את המקרה המתואר לכיוון יותר אקסטרימי, הנה מצב שכיח מהחיים. רכב עומד לפני מעבר חצייה ורכב שני מצטרף ומחכה שהראשון יצא לדרכו. הבעיה שברכב הראשון פשוט אין נהג , כנראה ירד ל"סידורים". המעבר מוסתר לחלוטין ועקיפה מהווה סכנת ממשית בפגיעה בהולכי רגל . מה בדיוק עושים או אמורים לעשות הממתינים מאחור במקרה כל כך אופיני לרחוב הישראלי.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לדעתי השאלה האם זה שהיא עצרה בצד נחשב חנייה או לא?

בא נניח שמה שישה פירט זה האמת המוחלטת.

האם אחרי 12 שניות זה נחשב חנייה?

האם אחרי 30 שניות זה נחשב?

נניח היא עמדה ככה דקה האם אז מותר לעקוף במקום שהיא עמדה?

האם בכל מקרה אסור לעקוף בגלל מה שישה תיאר?

ישה, הדין שתארת מתעלם מהעובדה שהיא הייתה בצד.

חניה זה רק אם כבה המנוע.

בכל מקרה אם מישהו עשה עבירה וחנה במעבר חצייה לא עוקפים לפני שעוצרים עצירה מוחלטת ומוודאים שהרכב לא סתם עומד כי מתחשק לו. רק לאחר מכן ממשיכים בנסיעה בזהירות.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

תודה על התגובות,

ישה אני מבין מה אתה אומר אבל אני הייתי בסיטואציה ויכול להעיד שכן היה לי שדה ראיה מצויין וראיתי אותה עומדת, הילדים עברו מזמן את המעבר חציה אפשר לראות בהילוך איטי הכל מושלם.

הגברת פשוט החליטה לשבת באוטו להתעסק בדברים שלה, ובכלל היא אמרה שאני נכנסתי בא והיא לא הייתה בתנועה כלל ( היא בכלל לא מודה שהיא נסעה).

שורה תחתונה, אני ממש אבל ממש לא נסעתי בחוסר זהירות, אני הכי זהיר שאפשר להיות ונסעתי מתחת ל 10 קמ"ש וראיתי הכל, היא פשוא החליטה להתחיל בנסיעה, סתם ככה פתאום אחרי שנעצרה, שורה תחתונה אעדכן אחרי המשפט.

תודה לכולם חג שמח ושלא נדע מתאונות !

פורסם

תביעת נזק לרכבו של פות"ש

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תודה על התגובות,

ישה אני מבין מה אתה אומר אבל אני הייתי בסיטואציה ויכול להעיד שכן היה לי שדה ראיה מצויין וראיתי אותה עומדת, הילדים עברו מזמן את המעבר חציה אפשר לראות בהילוך איטי הכל מושלם.

הגברת פשוט החליטה לשבת באוטו להתעסק בדברים שלה, ובכלל היא אמרה שאני נכנסתי בא והיא לא הייתה בתנועה כלל ( היא בכלל לא מודה שהיא נסעה).

שורה תחתונה, אני ממש אבל ממש לא נסעתי בחוסר זהירות, אני הכי זהיר שאפשר להיות ונסעתי מתחת ל 10 קמ"ש וראיתי הכל, היא פשוא החליטה להתחיל בנסיעה, סתם ככה פתאום אחרי שנעצרה, שורה תחתונה אעדכן אחרי המשפט.

בהנחה שהעין שלך רואה בערך כמו המצלמה , יש לך שטח מת במידה ומישהו מנסה לעבור מימין לשמאל ושדה הראיה שלך חסום על ידי הפיג'ו.

בכל מקרה נשמח לשמוע את תוצאות המשפט

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תודה על התגובות,

כאמור, לא מסכים איתך. אתה אומר במילים דברים, הסרטון מראה דברים אחרים.

היא עמדה סה"כ 5-6 שניות אחרי שהילדים עברו והיא כלל לא היתה קרוב למדרכה.

אני במקומך עם הסרטון הזה לא ניגש למשפט.

פורסם

אל תתיחס למה שאני אומר כייעוץ משפטי (כי אני כלל לא במקצוע) אבל לא בטוח שכדאי לך להציג את הסרטון בבית המשפט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

^^^

יראה את הסרטון יפסיד במשפט בטוח , מדובר בתביעת נזק לכן אין לזה השלכות פליליות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תודה על התגובות,

לדעתי עיקר האשמה עליך,

אם היית רואה הכל אז היית שם לב שהיא מתחילה בנסיעה, אין בכלל ספק שלא הסתכלת ימינה ופספסת את זה.

כבר בשניה 14 אורות הבלימה כבים והגלגלים מתחילים לנוע, היו לך 2 שניות שלמות לשים לב ולהגיב לכך.

פורסם
תודה על התגובות,

לא מדדתי את המהירות שלך. יכול להגיד לך שהתחושה שהסרטון מעלה היא של אי נוחות בשל המהירות בה אתה עובר במעבר חציה לידו עומד רכב ובמיוחד בשל התאוצה בסיבוב, על מעבר חציה, כשלידו עובר רכב.

קשה יהיה לך.להוכיח שקיימת את חובת הזהירות.

• תוכן חדש...