Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים ברשותי פיג'ו 2008 שנת 2016 דגם אוטומט. היום שבאתי להעביר מ D לפארקינג ובחזרה היה לי ממש קשה הרגשתי שאני עוד שנייה שובר את המוט, האוטו עבר טיפול 30000 לפני 3 שבועות בערך. אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לפני שאני ניגש למוסך. צילמתי לכם סרטון וידאו שממחיש את הבעיה כמה דקות אני אתן לינק אני מעלה אותו ליוטיוב.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם
האוטו באחריות,גש למוסך מורשה
כן מחר על הבוקר היום בערב פעם ראשונה שזה קורה.

פורסם
אהלן חברים ברשותי פיג'ו 2008 שנת 2016 דגם אוטומט. היום שבאתי להעביר מ D לפארקינג ובחזרה היה לי ממש קשה הרגשתי שאני עוד שנייה שובר את המוט, האוטו עבר טיפול 30000 לפני 3 שבועות בערך. אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לפני שאני ניגש למוסך. צילמתי לכם סרטון וידאו שממחיש את הבעיה כמה דקות אני אתן לינק אני מעלה אותו ליוטיוב.

הנה סרטון קצר שממחיש את הבעיה

פורסם

עדכון: פתחו את כל הגיר והיה שם כמה שקלים זה מה שגרם לבעיה.

פורסם

מזל - כמו בסיפור על הגברת שקנתה פיז'ו חדשה אך מיכל דלק כמעט ריק כדרכם של כל היצרנים.

נדלקה נורת דלק , הגברת התעלמה והרכב נתקע.

"תמיד ידענו שרכב צרפתי לא אמין"

פורסם
עדכון: פתחו את כל הגיר והיה שם כמה שקלים זה מה שגרם לבעיה.

רק שזה יהיה מדוייק.

הגיר לא נמצא מתחת לידית הילוכים. הגיר נמצא ליד המנוע.

ידית הילוכים מחוברת לגיר עם כבל, הכבל מושך מנוף שעל הגיר ובוחר הילוך.

לא פתחו שום גיר, פירקו את הפלסטיק שמסביב לידית הילוכים והוציאו את המטבעות.

פורסם

הצרפתים האלה. לך תסמוך עליהם. לא יכלו לשים מטבעות של יורו? מה שקלים? מאיפה היה להם בצרפת מטבעות של שקלים?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
במוסך כבר אמרו לך, להשתדל לא להפוך את בית ידית ההילוכים, לקופת צדקה?

עכשיו ברצינות, הם חייבו אותך על העבודה? כי אולי היו צריכים.

אכן חייבו 300 ש"ח עבדו הרבה על האוטו היה צריך לפרק את כל הפלסטיקה ואת מוט ההילוכים.

פורסם
אכן חייבו 300 ש"ח עבדו הרבה על האוטו היה צריך לפרק את כל הפלסטיקה ואת מוט ההילוכים.

כמה מתוך זה קיבלת חזרה בעיקבות החפירות הארכיאולוגיות בתחתית בורר ההילוכים?

יום טוב גם לך

פורסם
כמה מתוך זה קיבלת חזרה בעיקבות החפירות הארכיאולוגיות בתחתית בורר ההילוכים?
2 וחצי ש"ח כנראה הילדה הקטנה מצא לה משחק חדש להכניס כסף למוט הילוכים ולגרום לאבא להוציא כסף על סתם חחח

• תוכן חדש...