Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו sdi 2004.

200000 ק"מ.

המוסך שלי שמע את המנוע עובד כשהוא פתח את מכסה מילוי השמן ואמר ששומעים שהרינגים תפוסים.

האם אפשר לאבחן כך בעיה כזאת?

אם זה נכון, האם מישהו יכול לתקן בעיה כזאת בלי לשפץ את כל המנוע? אשמח להמלצות.

פורסם
יש לי פולו sdi 2004.

200000 ק"מ.

המוסך שלי שמע את המנוע עובד כשהוא פתח את מכסה מילוי השמן ואמר ששומעים שהרינגים תפוסים.

האם אפשר לאבחן כך בעיה כזאת?

אם זה נכון, האם מישהו יכול לתקן בעיה כזאת בלי לשפץ את כל המנוע? אשמח להמלצות.

הבעיה בד"כ תתלווה בזריקת שמן ופולסים חזקים מפתח מילוי השמן.

בדיקה וודאית היא בדיקת דליפה לכל צילינדר (לחץ הפוך).

אמנם יש לי 0 ניסיון עם הרכב הזה,אבל באופן כללי בוודאי שאפשר לתקן את הבעיה מבלי לשפץ את שאר המנוע.

צריך לוודא האם הנזק הוא רק לבוכנה\נות ולטבעות.

או שתצטרך גם שיפוץ צילינדר\ים,כי אם כן זה ייקר את התיקון בצורה משמעותית.

וכמובן,אולי גם יתגלו תקלות נוספות שלא קשורות לרינגים.

פורסם

לא יודע איזה אוזניים חדות יש לו שהוא שמע רינגים תפוסים אלא אם הרינגים הצליחו לתקשר איתו ולומר לו.." אנחנו תפוסים הצילו"

ועכשיו בנימה רצינית יותר רינגים תפוסים מביאים למצב של מנוע מנפח מה שאומר שחלק מהקומפרסיה בורחת לחלל גל הארכובה ומשם יתחילו תופעות של מחזירי שמן שיתחילו לנזול, אדי גזים שייצאו דרך פתח מדיד השמן, דרך נשמים למיניהם, בדיקת קומפרסיה ולחץ הפוך תוודא זאת בייתר קלות ולא דרך אוזניים שמתקשרות עם רינגים.

פורסם

מה אמר המוסך לגבי סידור הבעיה, האם יש בעיות נוספות או רעשים.

טבעות / רינגים תפוסים, אפשר לפעמים לשחרר ללא פתיחת המנוע.

יש לבדוק את מצב השמן והמנוע, אם יש סימני בוצה, זה גורם המראה כי יש בוצה/ שמן שרוף

על טבעות הבוכנה - דבר המונע מהטבעות לשבת טוב ולאטום.

ניקוי מנוע נכון - במידה והבוצה קלה אפשר לבצע פלאשינג - ואפשר לשחרר את הטבעות התפוסות.

בשנים האחרונות, טויוטה ואלפא, וגם VW , כאשר השתמשו בשמנים דקים כגון 5W-30 בטיפולים.

והיו בעיות דומות - מבצעות פלאשינג כטיפול מונע לבוצה והיתפסות טבעות הבוכנה.

אבל - רצוי איבחון טוב - לבדוק כי אין בעיות אחרות, או הבוצה כבדה .

כי אז צריך לפרק גם את אגן השמן, ולנקות את מערכת השמן והמשאבה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...