Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במאזדה הנ"ל בולמים הוחלפו ? משולשים הוחלפו ?

אם לא , זה יקרה כנראה בקדנציה הנוכחית.

אין דבר כזה "רכב ללא תקלות" אא"כ תכניס גם את הבלאי לאחזקה השוטפת.

הכוונה כפי הנראה היא "לא נתקעתי איתו אף פעם" מה שבהחלט הגיוני במאזדה 3

מדובר על רכב ישן כמובן. אני בטוח שגם הגומיות לא משהו. אבל הרכב נסע ועדין נוסע. עובר טסט ואין תקלה בגיר או במנוע. אני גם בטוח שהצבע לא כמו ביום שנירכש הרכב. מאזדה זה רכב די נפוץ ואני מאמין שהחלקים זולים ביחס לאחרים. בכל צריך לקחת בפרופורציה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
אל תפסול רכב ב-8 אלף.

יש בארץ קטע כזה, שאם רכב בן 10 ומעלה כולם בטוחים שמחר הוא מתפרק ואז אתה יכול למצוא מציאות.

תבדוק מיצובישי לנסר כאופציה.

לא מדויק.

רכב בן 10+ סובל משתי בעיות עיקריות:

א. הוא מתקלקל מדי פעם. במחירי החלפים הנוכחיים, תיקונים עלולים לעלות יותר מירידת הערך של רכב בן 6-7 ב-20,000₪. זה גם לא כיף לכולם להיכנס למוסך.

ב. הוא בסבירות גבוהה סובל מתחזוקה לקויה אצל הבעלים הנוכחי, כי "למה להשקיע עכשיו 2,000₪ ברכב, זה לא יחזור במכירה" (כן, כי ברכב ששווה 100,000₪ בטוח הקונה ישלם על הטיפול שעשית עכשיו), וגם החלפה של בלאי לרוב נדחית, בטח לפני מכירה (צמיגים, בולמים, משולשים, אפילו טיימינג) מה שעלול להוביל ליישור קו לא זול.

בקיצור, זה לא שאי אפשר לנסוע ברכב ישן וזול, זה פשוט לפעמים יקר יותר מרכב קצת פחות ישן (ושמחיר הקניה שלו קצת גבוה יותר), וכדי שזה יצא יותר זול בממוצע לרוב צריך להחזיק ברכב תקופה ארוכה יחסית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
חשוב לי לציין שלחסוך ל 15-20 אלף יקח לי כשנה, השאלה האם במקום לחכות את הזמן הזה עדיף לקנות כבר מעכשיו רכב ב 5 אלף או פשוט להמתין ולקנות רכב יותר חדש..

השאלה לדעתי כמה ההגדלה הזו בתקציב תעשה את הההבדל

אפשרי בהחלט לקנות רכב ידני בסכום הזה.

אבל

כנראה לא לקחת בחשבון: 5000 ש"ח בשנה, אולי יותר, הוצאות קבועות לפני הנסיעות:

אגרה, ביטוח, טיפול שנתי.

800-1200 ש"ח בחודש בערך: דלק.

שים לעצמך לפחות 5000 ש"ח בצד, ועוד 2000 בשנה על תיקונים: צמיגים, ברקסים, תושבות, קלאץ', מנוע, מצבר, רדיאטור וכו'.

לא בהכרח הכל בו-זמנית, אבל אלה הוצאות שצצות מדי פעם.

עלויות הביטוח על חובה וצד ג', כך שתאונה כנראה תשבית את הרכב.

עשה חשבון אם תוכל לעמוד בכל אלה.

פורסם

^ אני לא מסכים איתך

מניסיון, ניתן למצוא למשל יונדאי גטס ידנית שנת דור2 (שנת 2007/08) במחיר קרוב ל-8000 ש"ח.

כפי שרשמתי בעמוד הקודם, מכרתי דור2 אוטומטיתשנת 2007, במצב מעולה וק"מ נמוך יחסית ב-9,500 לפני מס' חודשים.

ולכן אם הבחור זקוק לרכב שאינו יקר ואמין יחסית, הצעתי שיחפש גטס דור2 סביב 8,000 שאינה "ישנה מדי" ולא סביב 5,000 ש"ח כפי שהוא חשב.

פורסם

אפשר לקנות רכב ב -8 אלף, רק שלא הייתי ממליץ עבורך

כמה שרכב יותר זול וישן, יש יותר צורך בהבנה מכנית ולדעת מה לחפש בדגם שאתה הולך לראות, אם אתה לא מבין ברכבים ולא מכיר מישהו שאכן מכיר, אתה תהיה אחלה פתיון עבור 98 אחוז מהרכבים השבורים במחירים האלה

• תוכן חדש...