Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 30,000

Blackpink
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי אאודי A3 ואני צריכה לעבור טיפול 30,000. האם באמת יש צורך לעשות את הטיפול במוסך מורשה של צ'מפיון או שאפשר במוסך אחר, ואם כן, אשמח להמלצות באזור המרכז.

• ספונסר פורום
פורסם

היי

את הטיפול ניתן לבצע בכל מוסך מורשה משרד התחבורה בחלקים מאושרים על ידי יצרן הרכב ע"מ לשמור על האחריות.

מצטרף להמלצות על מוסך רון מהיכרות אישית.

חשוב לשמור על החשבוניות שבמקרה של "שלא נדע" בו יהיה צורך בהפעלת האחריות מול היבואן יהיו לך את כל ההוכחות לטיפולים.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

דעתי שונה. אני מעריך כי הרכב בן שנתיים וברכב כזה הייתי מטפל אך ורק במוסך מורשה יבואן, במיוחד שהיבואן הוא צ'מפיון שמקשה לעתים (לפחות על פי טענות בפורום. אישית מעולם לא היו לי בעיות עמם) על מימוש אחריות. בנוסף, הסיכוי לקבל אחריות של רצון טוב, שיכולה להיות רלוונטית למשל (אך לא רק) למצמדים ככל וברכב ישנו גיר DSG, פוחתת אם הרכב לא טופל אצל היבואן.

כמו כן פעמים רבות ישנם קמפיינים להחלפת חלקים בעייתיים בחינם על חשבון היצרן וככל ולא מגיעים למוסך יבואן אין דרך לדעת על כך.

במוסך יבואן ניתן לבקש (ולקבל) חלקים חליפיים (למשל מסנן אוויר או מסנן מזגן) ואז ההבדל במחירים הינו זניח ביחס לתועלת.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

בשנים הראשונות טיפול רכב רק במוסכי מורשה יבואן. בכל צרה או בעיה יטפלו בך מיידי ללא ויכוחים . תחסוך לעצמך את ההאשמה שבמוסך שטיפלת לא מורשה יבואן עשו כך וכך וגרמו לבעיה.

• תוכן חדש...