Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב יש לי הונדה אינסייט שנת 2009 עם 145 אלף קילומטרים ויש לרכב שמונה פלאגים.

החלטתי לבדוק את מצב הפלאגים כל הפלאגים היו תקינים חוץ משניים שנראו במצב הרבה פחות טוב.

חשוב לציין שהמקטים של כל השמונה פלאגים היו זהים וזה המקט שצריך להיות לפי הונדה.

צירפתי תמונות של שתי הפלאגים שנראים פחות טוב כדי שתוכלו לחוות את דעתכם.

WhatsApp Image 2018-02-09 at 12.43.09.jpg

WhatsApp Image 2018-02-09 at 12.43.16.jpeg

פורסם

הם נראים פחות טוב הראש שלהם יותר שחור וגם יש באמת נוזל על התבריג באחרים לא היה לא יודע אם מדובר בשמן.

מדובר בשמונה פלאגים לארבע צילינדרים ושתי הפלאגים בתמונה לא שייכים לאותו הצילינדר.

פורסם

אכן ברגע שקיים שמן על התבריג של הפלאג זה מצביע על אטם מיכסה שסתומים. במיקרה פה הרטיבות על התבריגים נראית מאוד מזערית אז או שתחכה שיחמיר אם בכלל יחמיר מעבר לזה או שתחליף...לשיקולך.

פורסם
אכן ברגע שקיים שמן על התבריג של הפלאג זה מצביע על אטם מיכסה שסתומים. במיקרה פה הרטיבות על התבריגים נראית מאוד מזערית אז או שתחכה שיחמיר אם בכלל יחמיר מעבר לזה או שתחליף...לשיקולך.

הכוונה זה להחליף אטם מכסה שסתומים ולא רק פלאגים נכון?

פורסם

אלה פלאגים ארידיום אז אם לא הגיע זמנם מבחינת הקילומטרים נקה את השמן מהתבריג והחזר אותם למקומם ואת האטם תחליף לפי שיקולך...ושוב..לא בטוח שרטיבות כזו עדינה וקלה מהאטם תחמיר בכלל כך שאני אישית הייתי נותן לזה עוד קצת זמן עם מעקב כמובן.

• תוכן חדש...