Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם זה היברידי?

הולכים לפי הספק משוקלל או רק מנוע בנזין?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

69 כוחות הולך, או שאני לא נכנס לרף התחתון :-D

כמו כן מקווה לראות עוד פעליות וכמובן להשתתף

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם

האמת שפוקוס דור 1 יכולה להיכנס לזה - יש לזה בדיוק 100 כ"ס, אבל מרגיש יחסית קל וזריז.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אביאל אתה נהג גדול, מדריך גדול, ויזם גדול. גדול גדול גדול!

רעיון מדליק ביותר.

המירוץ אחר עוד פרפורמנס זה משהו שטמון אצל רובנו (me included), אבל אחד הדברים שהסקתי מהשנתיים האחרונות בכלל ומהסשן איתך בפרט זה שאפשר לייצר הרבה הנאה גם ממעט סוסים, ושיש משהו שעומד מאחורי המשפט less is more.

כרגע אני עם עגלונת חמודה ולבינתיים אין תלונות, אבל בהחלט הייתי שמח לרענון - מתי אתה פותח בראנצ׳ בקליפורניה?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ממש לא " גדול, גדול, גדול"

אולי מגלומן

:wink:

סתם

באמת רעיון טוב

נשאר רק לראות לאן זה יתפתח

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תודה לכולם על התגובות החמות! אנחנו עובדים במרץ כדי להכין את האירוע הראשון על המסלול...כמות הנרשמים למועדון היא כמעט בלתי נתפסת ואפילו אנחנו מופתעים. פשוט מדהים!

לגבי הרכבים - בקרוב כנראה שנפתח קטגוריה נוספת לרכבים שהם מעט חזקים יותר, עדיין שוקלים את זה.

פורסם
תודה לכולם על התגובות החמות! אנחנו עובדים במרץ כדי להכין את האירוע הראשון על המסלול...כמות הנרשמים למועדון היא כמעט בלתי נתפסת ואפילו אנחנו מופתעים. פשוט מדהים!

לגבי הרכבים - בקרוב כנראה שנפתח קטגוריה נוספת לרכבים שהם מעט חזקים יותר, עדיין שוקלים את זה.

קטגוריה מעל? נשמע כמו שיעמום

סובארו ג'סטי VS סוזוקי אלטו VS פג'ו 205 VS יונדאי גטס...

או מאזדה 3 1.6 VS פורד פוקוס 1.6 VS יונדאי I30...

אני יודע מה לי נשמע יותר מצחיק ומעניין.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

יוזמה מוברכת, לאנשים שיש להם משפחתומטיות יוכלו להנות קצת.

רק שעכשיו מגרשי היד שנייה (ליסינג לשעבר) שלא יקפצו מחירים, יגידו זה בפצאל קרעע המון רכבים:-D

עריכה אחרונה על ידי Arthur85

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

• אחראי פורום
פורסם
קטגוריה מעל? נשמע כמו שיעמום

סובארו ג'סטי VS סוזוקי אלטו VS פג'ו 205 VS יונדאי גטס...

או מאזדה 3 1.6 VS פורד פוקוס 1.6 VS יונדאי I30...

אני יודע מה לי נשמע יותר מצחיק ומעניין.

אולי פחות מצחיק ומעניין אבל גם לבעלי הרכבים מהשורה השניה מגיע ליהנות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...