Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

עברתי 15K בשנה האחרונה והגיע הזמן לטיפול בסוזוקי SX4 1.6 2010 שלי.

מצורפת הצעת מחיר...

כנראה שאפשר לדחות את החלפת הפלגים לשנה הבאה אבל עדיין לדעתי החלפת שמן ופילטר בעלות של 600 שח יקר...

אשמח לדעותכם.

בנוסף,

לא מצאתי מספר יצרן של הפלגים המצויינים בהצעת המחיר.

5cc6c3a0-9651-462e-9987-595b15f1ddc0.JPG

בנוסף,

אשמח להמלצה למוסך אחר שיעשה את העבודה בעלות הגיונית

עריכה אחרונה על ידי chenrp
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טיפול קטן במוסך מורשה יבואן ב 600₪ לא נחשב ליקר. הייתי אומר לכיוון הזול ( יחסית ליבואנים אחרים ).

זול יותר זה לעשות לבד. כל מוסך רשמי יחייב כ 250₪ על העבודה ( לפני מע"מ ). תוסיף לזה מחיר השמן, הפילטר ותקבל פלוס מינוס אותו דבר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מאחר והרכב כבר לא באחריות ואין חובת טיפול במוסך מורשה, מדובר במחיר יקר מאוד.

מבלי לזלזל חו"ח בסוזוקי, אני לא רואה שום סיבה שסט פלאגים לרכב בסיסי ופשוט יעלה 558 ש"ח לפני מעמ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

מדובר כנראה בפלאגים אירידיום שהמחיר שלהם מראש לא הכי זול בסביבות המאה פלוס.

שאגב אם זה המצב ייתכן ואמורים להחליף אותם כל 105 אלף קילומטרים ואז יש לך עוד שתי טיפולים לפחות לפני החלפתם.

עריכה אחרונה על ידי תום פידורין
פורסם
טיפול קטן במוסך מורשה יבואן ב 600₪ לא נחשב ליקר. הייתי אומר לכיוון הזול ( יחסית ליבואנים אחרים ).

זול יותר זה לעשות לבד. כל מוסך רשמי יחייב כ 250₪ על העבודה ( לפני מע"מ ). תוסיף לזה מחיר השמן, הפילטר ותקבל פלוס מינוס אותו דבר.

מאחר והרכב כבר לא באחריות ואין חובת טיפול במוסך מורשה, מדובר במחיר יקר מאוד.

מבלי לזלזל חו"ח בסוזוקי, אני לא רואה שום סיבה שסט פלאגים לרכב בסיסי ופשוט יעלה 558 ש"ח לפני מעמ.

מדובר כנראה בפלאגים אירידיום שהמחיר שלהם מראש לא הכי זול בסביבות המאה פלוס.

שאגב אם זה המצב ייתכן ואמורים להחליף אותם כל 105 אלף קילומטרים ואז יש לך עוד שתי טיפולים לפחות לפני החלפתם.

צודקים,

פלגים אירידיום.

אינני צריך להחליפם שכן רק ב105 אלף צריך.

האם יש לכם מוסך אחר מומלץ לטיפול הקטן ללא הפלגים?

בנוסף,

האם יש לכם לינק לפלגים מתאימים...?

פורסם

אהלן,

סביר שאתה יכול לוותר על החלפת פלאגים, אך מכיוון שהרכב כבר כ-8 שנים על הכביש היינו ממליצים לבקש מהמוסך לבדוק את מצבם, ואז תוכל לקבל החלטה חכמה יותר בקשר להחלפה.

אם לאחר בדיקה תחליט שכן להחליף אז נמליץ לחסוך ולהתקין פלאגים תואמי מקור של NGK, אין צורך או ערך מוסף למקוריים במקרה של הרכב שלך.

פורסם
אהלן,

סביר שאתה יכול לוותר על החלפת פלאגים, אך מכיוון שהרכב כבר כ-8 שנים על הכביש היינו ממליצים לבקש מהמוסך לבדוק את מצבם, ואז תוכל לקבל החלטה חכמה יותר בקשר להחלפה.

אם לאחר בדיקה תחליט שכן להחליף אז נמליץ לחסוך ולהתקין פלאגים תואמי מקור של NGK, אין צורך או ערך מוסף למקוריים במקרה של הרכב שלך.

אשמח לקבל מקט תחליפי של NGK.

אני מאזור הקריות.

אפשרי גם יקנעם.

פורסם (נערך)
אשמח לקבל מקט תחליפי של NGK.

בשמחה, קיבלת - ifr6j11.

בכל אופן אני אמליץ - אם אתה קונה מחנות, כדאי במקום לוודא שאכן יש התאמה בין דגם הרכב/מנוע למק"ט. ואם אתה קונה בebay וכו' רק תוודא שהקניה ממקור אמין.

עריכה אחרונה על ידי autority.co.il
פורסם

אם תחליט לטפל לבד, סדר גודל של המחירים הוא:

שמן מנוע סינטטי 100 ש"ח

פילטר שמן מקורי 50 ש"ח

עבודה 200 ש"ח

ככה יוצא שהגעת ל 350 ש"ח כולל מע"מ.

פורסם
אם הטרחה לא מרתיעה אותך, אז תקנה הכל לבד ותיגש למוסך להרכבה בלבד, לדעתי תחסוך לפחות 400-350 ש"ח.

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

לא הבנתי...

ניתן לרכוש את החלפים ולגשת למורשה והם יטפלו?

פורסם
בשמחה, קיבלת - ifr6j11.

בכל אופן אני אמליץ - אם אתה קונה מחנות, כדאי במקום לוודא שאכן יש התאמה בין דגם הרכב/מנוע למק"ט. ואם אתה קונה בebay וכו' רק תוודא שהקניה ממקור אמין.

ifr6j11 עולה רביעיה 120 שח!

האם יתכן כזה הבדל במחירים?!?

אשמח גם להמלצה לשמן טוב

אם הטרחה לא מרתיעה אותך, אז תקנה הכל לבד ותיגש למוסך להרכבה בלבד, לדעתי תחסוך לפחות 400-350 ש"ח.

לא הבנתי...

ניתן לרכוש את החלפים ולגשת למורשה והם יטפלו?

פורסם

נו מה חשבת.. המחיר של פי 4 על המצתים זה האלמנט שמקבלים במוסך.

שמן תקנה קסטרול, liqui moly.

ולשאלה שלך - כן המוסך מחויב לפי חוק לקבל ממך את החלקים ואתה תשלם לו על העבודה.

• תוכן חדש...