Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין דגמי הבסיס של שני הרכבים האלו.

ממה שקראתי בחוות דעת הקיה מגיעה עם אבזור עשיר יותר אבל בהשוואה באתר של היבואנים זה נראה שלניסאן החדשה יש אבזור עשיר יותר. אז אני קצת מבולבל.

לאיזה רכב יש אבזור (בטיחות ומולטימדיה) עשיר יותר?

מבחינת מנוע, אני לא מחפש לעשות טיולי ג'יפים או להשתתף במירוצים כך שמנוע סביר בהחלט מספיק לי.

אני לא מבין גדול ברכבים אז אשמח לכל פיסת מידע.

תודה לכל העונים.

פורסם

הניסן לטעמי מרגיש איכותי יותר אבל מנוע חלש ומרעיש , הקיה יותר בטיחותי ומאובזר כבר בגרסאות הבסיס .

כמובן שהכי טוב זה לבצע נסיעת מבחן לכל אחד טעם אחר .

פורסם

ספורטאז' הנוכחי משווק מאמצע 2016 ללא שינוי.

ב-2016 המולטימדיה (בהתקנה מקומית) לא היתה חלק מהאבזור הסטנדרטי של דגם האורבן.

השינוי העיקרי שעבר על הדגם היה כניסת דגם האורבן טופ (מנוע 2000) שהחליף את האורבן באפריל 2017 וקיבל את הגג הפנורמי, מזגן דיגיטלי, תאורה אוטומטית, מראה נגד סינוור ותאורת לד פנימית.

זו אכן הגירסה המומלצת (רכשתי כזו במאי האחרון).

אבל גם ה 1600 מאוד משתלמת למי שכח מנוע לא ממש מעניין אותו.

אבזור בטיחות מצויין הוא יתרון חשוב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אז אם אני רוצה את הדגם הבסיסי של הספורטאג' אני יכול לקנות יד 2 מודל 2016 ומבחינת אבזור אני מקבל את אותו הדבר?

אגב בדגם הבסיסי יש בקרת שיוט (cruise control)?

פורסם

בדגם הבסיסי של הספורטאז' אין בקרת שיוט. בדגמים מאובזרים יותר יש.

למיטב זכרוני הספורטאז' לא עבר עדכון או תוספת אבזור, אבל אפשר לחפש באינטרנט ידיעות בנושא.

פורסם

אם בדגם הבסיסי אין בקרת שיוט אז אין ברירה, חייב לקנות דגם מאובזר יותר.

מבחינתי בקרת שיוט זה חובה :)

פורסם

אני קניתי לפני כחודשיים את הקשקאי שלאחר מתיחת הפנים ומאוד מרוצה. בעיניי היא הרבה יותר איכותית מספורטאג׳

פורסם

שים לב שקשקאי עבר מתיחת פנים לפני מספר חודשים והוא שונה באיכות תא הנוסעים מזה המוחלף.

לקשקאי מנוע חלש ומרווח פנים קטן מהקיה.

אכן, לקיה 1600 אין בקרת שיוט.

בדגם האורבן טופ עם מנוע 2000 זה קיים.

לא יודע לגבי דגם אורבן 2000 של דגמי 2016 (עד אמצע 2017).

היום corolla cross 2022

פורסם

מרווח הפנים של הקשקאי מצוין גם ליושבים מאחור וגם ליושבים מקדימה. תא הנוסעים של הקשקאי מרגיש איכותי יותר.בידוד הרעשים מצויין .מערכת מולטימדיה (לא מקורית) גדולה ומצוינת. מבחינת המנוע -אני נוסע על ה1200 טורבו שמרגיש בסדר גמור לא חזק במיוחד אבל גם לא חלש מדי.

פורסם
מרווח הפנים של הקשקאי מצוין גם ליושבים מאחור וגם ליושבים מקדימה. תא הנוסעים של הקשקאי מרגיש איכותי יותר.בידוד הרעשים מצויין .מערכת מולטימדיה (לא מקורית) גדולה ומצוינת. מבחינת המנוע -אני נוסע על ה1200 טורבו שמרגיש בסדר גמור לא חזק במיוחד אבל גם לא חלש מדי.

קשקאי קטן מספורטאז' בכל פרמטר.

זה בא לידי ביטוי במרווח הרגליים במושב האחורי וברוחב המושב. גם תא המטען קטן יותר.

שים לב שהשואל לא מדבר על הדגם המחודש שיש לך.

לכן, איכות תא הנוסעים ורמת בידוד הרעשים. לא רלוונטים.

מדובר בדיוק בשני התחומים העיקריים שטופלו במסגרת מתיחת הפנים.

היום corolla cross 2022

פורסם

אני לא הייתי מסתמך על מה שרשום באתר ובודק בעצמי בשטח, לדעתי הקשקאי זה קצת רכב פוזה כי חיצונית הוא מרשים אבל המנוע שלו לא יותר חזק מהספורטאז'. הייתי גם בודק מבחינת בטיחות בגלל שבקיה הם שמים גם בגרסה הבסיסית מערכות בטיחות מקוריות, שווה לבדוק לגבי הקשקאי.

פורסם

לפי אתר היבואן של ניסאן, אכן הקשקאי החדשה מאובזרת במערכות בטיחות אך כל המערכות רק מתריאות במקרה הצורך בניגוד לספורטאג' שיודע לבלום לבד או להחזיר את הרכב למסלול במקרה של סטייה.

אני אלך לשני היבואנים ואשאל אותם אבל אם המצב אכן כך אז כמובן שאקנה את הספורטאג'.

• תוכן חדש...