Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קרה לבלנו שלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אשמח לעצתכם

יש לי בלנו שנת 2000, במצב סבבה וגם עשיתי טיפול לא מזמן. ביום ראשון הנעתי את האוטו כרגיל ועשיתי איתו נסיעה קצרה. כשהנעתי שוב, האוטו התחיל לרעוד וכשניסיתי לנסוע היה ניכר שהוא לא סוחב. חניתי אותו והזמנתי גרר. הנחתי שאולי יש תקלה בפלאגים או משהו אחר שגורם לכך שלא כל הבוכנות עובדות כמו שצריך

כשהגרר הגיע אחרי כמה שעות, התקלה כבר נעלמה. גררתי בכל זאת. המוסכניק לא מצא שום בעיה, אמר שאולי הפלאגים נרטבו בגשם - ניקה אותם ושלח אותי לדרכי.

אתמול עשיתי איתו הלוך ושוב הרצליה-תל אביב בלי בעיות מיוחדות והבוקר נסעתי לעבודה, נסיעה של כחצי שעה בעיר בלי תקלות.

כשהנעתי בערב, התקלה חזרה. החלטתי לנסוע קצת - הייתי צריך להוציא את האוטו מהמתחם שהוא היה בו, וגם קצת קיוויתי שזה ייעלם. אחרי 5 דק' נסיעה בערך הרחתי ריח מסריח ושמתי לב שיוצא עשן (לא סמיך) מאיפהשהו. עד כמה שהצלחתי לראות בחושך, העשן עלה מאזור הגיר כזה והיה לו ריח של פלסטיק שרוף.

מישהו יכול לשער מה יש לאוטו שלי? :(

פורסם

לעניין הגימגומים זה יכול לנבוע מבעיית הצתה אולי אפילו סליל שמזייף. צריך לתפוס את הבעיה על חם ואז תוך כדי לבצע את הבדיקות והאיבחון הנכון. לעניין הריח צריך לבדוק מה מצב אטם השסתומים ולראות שהכל מיסביב נקי ויבש.

פורסם

תודה לכל מי שניסה לעזור. במקום שבו ובשעה שהאוטו נתקע לי לא היו רואים הרבה בסרטון, אבל אני אקח את ההמלצה הזו לפעמים הבאות שאני מקווה שלא יבואו.

למען התיעוד והמחפשים בגוגל - נכתוב מה היתה התקלה.

נשרפו סלילי ההצתה. בדיעבד אני מבין שזו גם היתה הסיבה שלפעמים הרגשתי ריח חריף של דלק אחרי שחניתי את האוטו. כנראה שהבעיה בהצתה היתה קיימת כבר זמן מה אבל היתה באה לידי ביטוי פעם ב.. עד שאחד מסלילי ההצתה מת לחלוטין.

• תוכן חדש...