Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

טסים במאי לאיטליה ומעוניינים לשכור רכב מעניין.

מצאתי הצעה טובה דרך אופרן לב.מ.וו סדרה 2 קבריולט.

ברכב מתאים לי וגם המחיר.

מצרף את הצעת המחיר ופירוט הביטוחים בעיקר כדי לקבל מאנשים עם ניסיון וידע חוות דעת.

תודה

Screenshot_20180128-103641.jpg

Screenshot_20180128-103635.jpg

פורסם

מבחינת הכיסויים נראה בסדר גמור. רק לודא אם מדובר בביטול השתתפות עצמית או החזר השתתפות עצמית - אלה דברים שונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
רק שלא תתאכזב, יש סיכוי טוב שm2 קבריולט לא תקבל, אלא מקבילה לה בדרגה.

זה לא m2 אלא סדרה 2.

ביררתי איתם והרכב המקביל לו זה אודי a3 קבריולט.

ספריאל תוכל להרחיב על ההבדלים ביניהם?

תודה

פורסם

ביטול השתתפות עצמית אומר שאין לך השתתפות עצמית בשום מקרה של תביעה.

החזר השתתפות עצמית אומר שבמקרה של תביעה מול הביטוח , אם השתתפות עצמית היא 1000$ אז קודם אתה משלם ואז תובע החזר השתתפות עצמית ששילמת.

אני תמיד מחפש חברות שמאפשרות ביטול השתתפות עצמית. ראש שקט. גם במחיר של פרמיה קצת גבוהה יותר. לשיקולך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לביטול השתתצפות עצמית יתרון עצום שלראש שקט. גם אם תהיה איזו שריטה ברכב לא יחייבו אותך. בעצם, חוסך לך אפילו את בדיקת הרכב בקבלתו, שכן גם אם יש בו איזה פגם זעיר לא תקבל את החיוב המנופח. לעומת זאת, החזר השתתפות עצמית הוא שירות של מישהו אחר - במקרה זה אופרן - שבמקרה שאתה משלם השתתפות עצמית אתה תובע אותו ואמור לקבל את ההחזר.

מניסיוני באירופה סכום מקובל להשתתפות עצמית הוא 600 אירו, אבל יכול להשתנות בין מדינות, חברות ודגמי רכב. לפני די הרבה שנים שכרתי רכב בנמה"ת של וורונה (307SW), ההשתתפות העצמית עמדה על לא פחות מ-5000 אירו. כמובן שלפתי את כרטיס האשראי והוספתי עוד 180 אירו על מנת לצמצם את הסיכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז לאחר בירור עם החברה אין השתתפות עצמית. יש תוספת ביטוחית שמכסה צמיגים שמשות מראות ומרכב תחתון שאינם כלולים בביטוח המורחב שאותה כן אצטרך לשלם ואחר מכן לקבל החזר דרך אופרן. נשמע לי סביר, מה גם שהם נתנו את הצעת המחיר הכי טובה.

פורסם

אנקדוטה: אופרן ויורופקאר משתפים פעולה באירופה ואז החיוב של שריטה במקרה של ביטוח מהארץ משולם ישירות מאופרן לספק האיטלקי למרות שהם יכלו לחייב את כרטיס האשראי שלך: הם לא. מעין הסכם ג'נטלמני בין החברות . אתה רק מודיע לאופרן על החיוב הצפוי והם ידאגו לזה.

• תוכן חדש...