Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונת הדרכים בשומרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאונת דרכים קשה ומצערת היתה הלילה בשומרון. גולף ישראלית ופאביה פלסטינית התנגשו חזיתית.

בגולף סה"כ היו 6 אנשים. הנהג נפצע קל וכך גם תינוק שהיה ברכב. 2 ילדים נהרגו והשלישי נפצע קשה, כמו גם האם.

ברשת שפע תגובות על הנהיגה הפרועה של הפלסטינים (מה שנכון) ועל כך שזה פיגוע (ממש לא). אפס תגובות על הסעת ילדים לא חגורים מאחור. אם היו חגורים אף אחד לא היה נהרג. זו גולף חדשה. התנגשות חזיתית מלאה בלי offset, שזה המצב האופטימלי לרכב.

מעניין אותי לשמוע דעות לא מתלהמות-פוליטיות של חברי הפורום. למה לא מתייחסים לזה בכלל בתקשורת.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מצב שהיו חגורים שניים בחגורה אחת.

לא יודע אם זה היה משנה את התוצאות או לא - מדובר בקינמטיקה קשה מאד.

בכל אופן ברור שזה לא תקין

פורסם

רשלנות של ההורים, בעידן של היום אין ערך לחיים שלנו ואנשים מזלזלים. מצער לשמוע ולאמר את זה אבל זו האמת.

אני תמיד מקפיד לנסוע חגור ובמידה ויש נוסעים להגיד להם לחגור, בטח שבטח אם זה כביש שמהירות הנסיעה מעל 70 (דיינו לא עירוני)

פורסם (נערך)

אני יודע שגבר אמיתי נותן קונטרה עם הידיים, אבל תביא בחשבון שחגורות הבטיחות חיוניות ממהירות קמ"ש בודדים. 70 זה הרבה יותר מדי. לא סתם ההתראה על אי חגורה מצפצפת מסביבות 5 קמ"ש.

ארציאל - איני יודע מה סטטוס התקנה כיום, אולם זכורה לי איזו תקנה שלפיה היתה חובה להסיר את החגורות בנהיגה באיו"ש. משהו מלפני 30 שנה, איני יודע מי קבע אותה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פעם נאמר לי שכבר בהתנגשות במהירות של למעלה משבעה קילומטרים לשעה יש ערך לחגורת הבטיחות, לפחות במושב הקדמי. אם כי זה כנראה נכון יותר לפגיעה בעצם קשיח ומקובע, ולא ברכב אחר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
האם מותר לפי החוק להסיע בגולף 6 אנשים? יש רק 5 חגורות בטיחות....

אני לא מבין אם אתה ציני או רציני, אבל אם אתה ציני, אז גם לחצות פס רצוף אסור, רק שחציה של פס רצוף גורמת לתאונות ואי חגירה לא.

פורסם

כן, אבל למכונית יש גם שטחי קריסה, כך שגם אם היא מתנגשת ברכב אחר בחמשה מילין לשעה, לא זו המהירות שמופעלת על גופי הנוסעים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

עזבו דיונים לא מהותיים.

כאחד שגר בבנימין אני יכול לומר שבכביש כאן זה מערב פרוע.

משני צידי המתרס!!

עקיפות בקו לבן.

עקיפות כשהדרך לא פנויה.

אורות גבוהים/ערפל/מהבהבים למיניהם.

הדבר היחיד שיאמר לזכות משאיות של בני דודים זה שאם הם בעליה ויש אחריהם רכב הם ירדו לשוליים. מה שישראלי לא יעשה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

ארציאל - איני יודע מה סטטוס התקנה כיום, אולם זכורה לי איזו תקנה שלפיה היתה חובה להסיר את החגורות בנהיגה באיו"ש. משהו מלפני 30 שנה, איני יודע מי קבע אותה.

היתה הוראה כזו של אלוף הפיקוד בסוף שנות השמונים באינתיפאדה ה"ראשונה", שבוטלה לאחר כמה שנים וטוב שכך.

פורסם

בחלק מן הרכבים את נעילת דלתות האוטומטית אפשר לכבות לגמרי או להגדיר מאיזה מהירות ינעלו.

בחלק מן המגזרים אי-חגירה היא תופעה נפוצה:

אני מסתובב המון באזור מודיעין עילית (אוכלוסייה חרדית) ומה שהולך שם - שומו שמיים: המון לא חוגרים, בעיקר ילדים. ראיתי עשרות רכבי סטיישן שבהם הותקנו מושבים בתא מטען וילדים יושבים שם, חלקם גם ללא חגורות כלל.

נתקלתי פעם גם בלנדקרוזר ( 7 מקומות) שבו נהג גבר, אישה במושב הנוסע, אישה במושב האחורי ביחד עם 6 (!!!) ילדים בגילאי 0 עד 6. במקרה הספציפי הזה היה מדובר במגזר בו מקובל לשאת יותר מאישה אחת.

Sent from my iPad using Tapatalk

• תוכן חדש...