Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו X3 החדש בישראל - כמעט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר קריאה של לא מעט מבחנים עולמיים מסתבר שמדובר ברכב מוצלח מאד.

הבעיה שלו זה התמחור הגבוה..אני הייתי הולך על הXC60.

פורסם

מי שיתעניין ברכב הזה התמחור לא יהווה בעיה כי עם הגמישות שלהם הx3 מיישר קו עם המתחרות אני אבל לא מדבר על הגרסה הבכירה ביותר אלא על גרסת הביינים שאמורה לעלות 395k

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
מבחינתי ה x3 לא אופציה, אבל כשמרצדס glc coupe, ולקסוס rx מתומחרות במחירים אטרקטיבים אל מול הוולוו זה בהחלט מתחיל לערער אותך.

תן לי XC60 Any day על פני האופציות שהזכרת פה, במיוחד הGLC.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

נהיגה ספורטיבית - קשיחות מתלים, דיוק היגוי, גלגול גוף, בלי לנהוג אפילו אין ספק שלבמוו יהיה פה יתרון. אגב, לא בהכרח כזה גדול מול מצב

הספורט ב-T8.

מודה שטרם נהגתי בוולוו, אבל מכל מה שקראתי בינתיים לא נראה לי. הרוב טוענים שלמרות ה400 כ״ס שלה והנתונים על הנייר היא דווקא מרגישה איטית ממה שמספרים המספרים (שוב, אין לי נסיון אישי).

לגבי ההתנהגות, אין לי ספק קל שבקלים שגם במצב ספורט הT8 לא תתנהג כמו X3.

מצד שני לא חושב שיש הרבה לקוחות פוטנציאליים שזה ישנה להם כהוא זה (אולי מי שבשוק לרכוש X3 M40).

פורסם

לא סתירה per say, אבל לא נראה לי שמצב ספורט בוולוו יהפוך את עורה עד כדי כך.

פורסם

יהפוך יהפוך. כמו שרשמתי גם פה וגם בסקירה שלי על הרכב, זה לא הופך אותה לסטלביו או X3, אבל מצבי הנהיגה השונים ב-XC60 הם הדרמטיים ביותר שראיתי באיזשהו רכב.

לא נהגתי על כולם, אבל אני מדבר בהשוואה למרצדס מכל הרמות (החל מ-S Class, דרך GLC, ובכיוון הפוך לגמרי GT S), אודי, במוו, לנד רובר ואפילו 911 מלפני כמה שנים. התרגלתי שמצבי נהיגה משנים תגובת מצערת, ולעיתים את קושי/רכות ההיגוי ובזה זה נגמר. יכול להיות שאני השתנתי ונהייתי רגיש יותר, אבל לדעתי זה הרכב יותר מהנהג במקרה הזה.

לגבי מה שמתארים הבוחנים, אני חושב שאני יודע על מה הם מדברים. בגלל השילוב של מנוע חשמלי (מומנט מיידי), סופרצ׳ארג׳ר לסל״ד הנמוך וטורבו לסל״ד הגבוה, עקומת התאוצה של ה-XC60 הרבה יותר לינארית מרכבים אחרים עם ביצועים כאלה. אני אישית מאוד אוהב את זה, יש משהו ממכר באופן הצפוי, הקליל והאלגנטי שהיא עושה את זה.

בקיצור, בלי כל הבבל״ת, אין ספק שלמי שמחפש יכולות נהיגה ספורטיביות שלא קשורות דווקא לביצועים, אני ממש לא אמליץ על הוולוו. אבל, אני ממש לא אמליץ לו על SUV בכל מקרה ולכן אני אומר, הוא כנראה לא בקטגוריה הנכונה.

פורסם

אז... נהגתי בוולוו.

אני לא חושב שהיא עומדת בראשות הקטגוריה ומתוך הרכבים עליהם נסעתי ולטעמי בשקלול יחסי מקום זה שמור ל Q5.

יחד עם זאת לא נסעתי על ה RX שבתמחור החדש מאוד מעניינת.

הוולוו מרגישה יחסית פשוטה מבפנים, רוכנת, אנמית וכבדה - ומעבר לכל - מרגישה איטית (!)

אני חושב שהבעיה נעוצה בגיר - התגובה שלו ללחיצה איטית ולמרות פידבק ראשוני מהיר מהדוושה לוקח זמן לבנזין להצטרף למנוע החשמלי.

בכל מקרה כל הרכבים בקטגוריה טובים, למרות שמדובר בדקויות לכ"א אופי שונה וייחודי לו - במיתוג כמו גם בפועל.

הבמוו הקודמת (גילוי נאות - הרכב שברשותי) באמת מהנה יותר לנהיגה ביחס לאחרות, היא נוקשה יותר ונוטה להיכנס להיגוי יתר היכן שהאודי והוולוו נכנסות לתת היגוי. זאת אולי שטות ל 99% מהנהגים ב SUV אבל עבורי זה היה הפרמטר החשוב ביותר שהבדיל אותה מהאחרות וגרם לי לבחור בה.

אני אוהב לנהוג ולכן סעיף זה חשוב יותר עבורי. האם זה אומר שאני צריך לעבור לקטגוריה אחרת?

אולי, אבל כמכלול זה רכב שמשרת אותי מעולה מבחינה פרקטית ועדיין כיפי לנסיעות שמעבר.

ביחס לבמוו - האודי נוחה, איכותית, שקטה ומאובזרת יותר, הוולוו מרווחת, מאובזרת וחסכונית יותר ואת הלקסוס איני מכיר אבל יודע שעל הנייר יש לא לא מעט דברים בהם היא עדיפה.

בסופו של יום אין לטעמי בקטגוריה רכב שמתעלה על חבריו בכל הסעיפים וכל כן מדובר בעניין של העדפה אישית ומיתוג.

פורסם

ביחס לבמוו - האודי נוחה, איכותית, שקטה ומאובזרת יותר, הוולוו מרווחת, מאובזרת וחסכונית יותר ואת הלקסוס איני מכיר אבל יודע שעל הנייר יש לא לא מעט דברים בהם היא עדיפה.

.

אבל אתה מדבר על הX3 הקודמת אז לא ממש רלוונטי.

פורסם

נסעתי ב X3 החדשה אבל בדיזל ורק כנוסע.

למרות השיפור בחומרי הפנים האודי עדיין עדיפה בתחום - כמו גם בנוחות.

לטעמי מבחינת תנאי ת״ש העדיפות היחידה לבמוו לטעמי היא באיידרייב, אבל זה רלוונטי רק מחוץ לגבולותינו.

למרות הגידול באורך ודווחים במבחנים על מרחב עדיף לנוסעים מאחור - לא הרגשתי שיפור ממשי בתחום וגם תא המטען נותר בדיוק כשהיה.

שלא תבין לא נכון - עבורי אני מעדיף את ה - X3. מבין ה SUVים שבגבולות הגיזרה שלי היא מציעה משהו שאף אחד אחר לא.

תחושת הפלסטיק או הפידבק של הכפתורים זה נחמד אבל לחלוטין משני לטעמי האישי.

פורשה, יגואר ואלפא לא אפשריים מבחינתי כ״א מסיבות שונות.

אם זה רלוונטי למישהו, ה X3 החדשה הרגישה לי רכה משלי אבל זה על מתלים אדפטיביים (שגם ייעדרו ממקומותינו) אז נצטרך להמתין ולראות מה נקבל.

מקווה שעל דבר אחד נוכל להסכים -

המפרט המקומי מעצבן, היעדרות המתלים האדפטיביים (או לפחות אלו עם הבולמים הקצרים יותר בגימור M) מכל רמות הגימור כמו גם היעדר מנוע דיזל איכזבו.

• תוכן חדש...