Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצועים אטקה, לניסן גיר רציף שמסרס את הביצועים ויוצר תחושה של מריחה.

מבחינת נוחות אני לא מכיר את הניסן , באקטה המושבים היו לי דיי נוקשים.

פורסם

האטקה הבסיסית לא נוחה. אולי בדגמים היקרים יותר המושבים משפרים את התוצאה - לא ניסיתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה שני הרכבים האלה? מה הצורך שלך? מה התקציב? האקסטרייל הוא אופציה זולה למי שצריך 7 מקומות, מעבר לזה הוא די אנמי. אם אתם לא צריכים 7 מקומות, ג'יפון רגיל יהיה זול יותר בהרבה ויהיה נעים יותר.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

אי אפשר להשוות בין שתיהן..

האטקה עולה 30k פחות.

האטקה הרבה יותר חזקה עם גיר שמשפר משמעותית את הביצועים, האקסטרייל כמו שנאמר אנמי מאוד וחלש.

מבחינת נוחות, שתיהן לא מזהירות.

אם כבר האקסטרייל, אז המתחרה הישיר שלו הוא הסקודיאק שמשפיל אותו מכל בחינה.

המתחרה של האוקה מבית ניסאן הוא הקשקאי שהוא רכב נחמד וזהו. הטיגואן עולה על באטקה בגדול. אבל לדעתי הסקודיאק טורף את כל הקלפים והיבואן יודע זאת..

הכי עצוב שבגלל היבואן, הסקודיאק שהמחירון שלו בסביבות 160k מפורסם במעל 180k מפאת המתנה ארוכה מדי.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

תודה לכם. האמת שכולכם צודקים. לאחר בירור קטן ובהשוואה למחיר ולתמורה אני חושב שאני ירד לאקוטביה 1.4 מפואר. שלדעתי יתן תמורה הרבה יותר גדולה. האמנם לא גיפ. אבל בכל זאת נוחות וזריזות מנוע. מה אומרים? כי בס"ה הגיפונים יקרים למדי רק בזכות הישיבה הגבוהה. האם זה באמת מצדיק את הקפצת המחיר מרכב משפחתית מפנקת יותר?

פורסם (נערך)

מחירה של האוקטביה 1.4 מפוארת עומד על 150k.

לי זה מרגיש קצת יקר, לבטח כאשר רכב כמו קיה נירו נמכר ב- 131k.

על מה פרמיה של 20k? תוסיף בלוק מיגון שדורשים להתקין מרבית הביטוחים (לעומת הפוינטר שמקבלים חינם בנירו) ושנת אחריות שלישית והינה אתה כבר גם מעבר ל- 20k.

ב- 148k יש את ה- 3008. שווה בדיקה.

עריכה אחרונה על ידי Ozb

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

ירדת מג'יפים גדולים לאוקטביה. אם כבר אתה הולך על משפחתיות אולי תנסה את ההיברידיות שיש בתחום, כמו הנירו שמוזכרת פה. זה שילוב ממש יפה של אבזור מקורי עשיר וצריכת דלק מעולה. אני חושב שתקבל יותר אבזור מקורי בקיה ממה שתקבל בסקודה. זו דוגמא אבל יש לך אפשרויות מאוד חכמות.

פורסם

דווקא האקסטרייל דיזל יכול להתאים לנסועה שכזאת, כמובן במידה שתחזיק

אותו מעל 4 שנים, למרות שעדיין לא ציינת את מטרת העיסוק ברכב עצמו.

פורסם

חשוב לו נוחות וביצועים.

נוחות - סופרב - לדעתי ב 150K כבר תלך על מנהלים, נוחות עדפיה משמעותית מאוקטביה.

ביצועים - יתרון זניח לאוקטביה כאן.

שוב:

רכב חדש מהחברה - בזבוז כסף.

150 K תקציב ענק, המון אוויר באם אתה לא פריק של רכב דנדש.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...