Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע- טוב ובקר טוב,

דיווחתי פה לפני כשבוע שיש לי נזילה של שמן אדום בטויוטה אוונסיס 2005,

נזילה קטנה בהתחלה שהלכה והתרחבה, בדקתי שמן גיר כאמור שהאוטו עובד תוך כדי העברת הילוכים וכו והכל היה סביר,

לאחר הרבה חיפושים התבהר לי שיש נזילה שצינור לחץ שמן הגה,

צינור מקורי כזה עולה ממה שהבנתי כ 1500, איכשהו הגעתי למישהו שמחזיק אוטו זהה לשלי שלקחתי ממנו לפני שנה משאבת דלק משומשת שעדיין מתפקדת מעולה,

קניתי הצינור המשומש ב 250 ומכונאי הרכיב לי ומילא את השמן שהיה חסר שם,

מאז עברו יומיים ולאחר ששמתי קרטון יבש ונקי מתחת לאוטו אין שום נזילה,

האם יש משמעות לכך שזה צינור משומש אבל לא סדוק או פגום לעומת צינור כזה חדש ? מלבד הפער הכספי?

פורסם

לא, לא יודע מה הסיבה לנזילה מהצינור,

למה זה כזה חריג?

בכל זאת בלאי של כמה שנים, מה שמוזר שלא הכי הרגשתי את זה בהיגוי עצמו, שסובבתי ושברתי ההגה הוא לא חרק או השמיע רעש חריג, בלי קשר לאוונסיס הזה ספציפי יש היגוי קשה ולפעמים אני לא מצליח להסתובב במכה אחת במקומות שבכל אוטו אחר הצלחתי בקלות

פורסם

חיפשת לקנות צינור חדש מתוצרת צד ג'? או רק של היבואן?

יש בחור מאד נחמד ומקצועי ברחובות בשם זיו פורת שמייצר צינורות כאלו בעצמו, ממליץ לך לבדוק איתו כמה עולה אצלו חדש תואם.

בכל מקרה, ממליץ לך להעביר לידיו את הצינור הישן בכדי שיוכל לייצר כאלו חדשים.

*גילוי נאות - אין לי שום קשר אליו ואני לא מקבל אחוזים מהעסק.

פורסם

ממה שהבנתי צינור אורגינלי של טויוטה עולה כ 1750 לא צד ג,

לגבי הבחור מרחובות הלכת רחוק,

אני גר בצד השני של המדינה שלנו,

אבל זרקת רעיון לא רע, ככה יהיו צינורות כאלו זמינים במחיר סביר, תודה על הפידבק

• תוכן חדש...