Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב אמין וקטן עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, רכב עד 50K.

הוא הולך לשמש בעיקר אישה, אבל אחת לכמה זמן יצטרכו להיכנס פנימה 4 אנשים (כולל נהג). אני מחפש את כל הקלישאות; אמין, חסכוני בדלק, מחירי טיפול סבירים, ורכב איכותי באופן כללי.

אשמח לשמוע המלצות...

פורסם

פיג'ו 301 1.2 רובוטית.

אמינה, חסכונית ונוחה מאוד.

איכות "בסדר", לא חושב שהיא איכותית כמו המשפחתיות היקרות ממנה, כמו 308, אלנטרה, אוקטביה וכו...

עלות טיפולים סבירה, בינתיים עשיתי 2 טיפולים ביבואן, 15K עלה לי כ700 ש"ח, 30K כ800 ש"ח.

גילוי נאות, אני בתכנון למכור את שלי בגלל מעבר לSUV, אצלי זה 2016, אז אם מעניין אותך, דבר איתי בפרטי.

פורסם

אם ידני בא בחשבון - ממליץ על מיני (סלריו, פנדה ושות')

אם אוטומטי - ממליץ על סופר מיני (מאזדה 2, סוניק, I20 ושות')

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

שאלה מה אתה מגדיר קטן. חושב שהטויוטה יאריס הוא אחד הרכבים הקטנים הטובים בשוק מאוד אמין אבל לך תמצא אחד. הייתי בודק קיה ריו מאוד אמין ואפשר למצוא אחלה רכב.

פורסם

במה הטיוטה בין הטובים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ידני בא בחשבון?.

ידני לא אופציה.

שאלה מה אתה מגדיר קטן. חושב שהטויוטה יאריס הוא אחד הרכבים הקטנים הטובים בשוק מאוד אמין אבל לך תמצא אחד. הייתי בודק קיה ריו מאוד אמין ואפשר למצוא אחלה רכב.

למה לא ניתן למצוא אחד?

פורסם

הגאז יכולה להיות אופציה טובה עם מרווח בירכים מעולה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
פיג'ו 301 1.2 רובוטית.

אמינה, חסכונית ונוחה מאוד.

איכות "בסדר", לא חושב שהיא איכותית כמו המשפחתיות היקרות ממנה, כמו 308, אלנטרה, אוקטביה וכו...

עלות טיפולים סבירה, בינתיים עשיתי 2 טיפולים ביבואן, 15K עלה לי כ700 ש"ח, 30K כ800 ש"ח.

גילוי נאות, אני בתכנון למכור את שלי בגלל מעבר לSUV, אצלי זה 2016, אז אם מעניין אותך, דבר איתי בפרטי.

אתה איש עצוב. מספיק להכנס לנושאים האחרונים שפתחת כדי לגלות ש90% מהם הם מלחמה שלך עם לובינסקי על אינסוף תקלות ברכב שלך ועד כמה שאתה לא מצליח למכור אותו כבר שנתיים ושאתה שונא כל רגע איתו.

אתה ברצינות חושב שתצליח לדחוף אותו למישהו באותו הפורום שאתה מתבכיין עליו עד אינסוף תחת התירוץ "מעבר לsuv"?

אין גבול לבושה ולחמדנות של אנשים.

חוץ מזה מה הקשר בכלל בין "רכב קטן ונוח" לעגלת עולם שלישית ההודית ועוד הרובוטית שלך?

פורסם

Alkash:

1. אם אני אש עצוב או שמח, מי נתן לך את הפרוולגיה להחליט?

2. העניין מול לובינסקי הוא אישי, so MIND your business

3. מי אתה חושב את עצמך שאתה אומר לי חמדן? ולא מתביש?

4. אני כן מחפש לעבור לSUV, אך שוב זה לא עניינך

5. ה301 אכן רכב קטן ונוח, אם אתה לא מסכים, זכותך, אך אל תכתוב את זה כי זה ממש לא מבוסס.

6. הרכב הזה לא הודי אלא צרפתי שמיוצר בספרד, עוד אי ביסוס לדבריך

7. אכן מדובר ברכב רובוטי כמו אחוז לא מבוטל של הרבה רכבים כאלה שיש היום על הכביש וזה לא משהו שאני יצרתי, ולך תבין.

8. לא ניסיתי למכור את הרכב שנתיים, איך הגעתה למסקנה הזו? אפילו עוד לא פרסמתי אותו למכירה.

אני מבקש מאחד ממנהלי הפורום לקחת אחריות, ולטפל בתגובות הלא עניניות האלה של הדבר הזה שהגיב לפני.

פורסם

לא רובוטי לא חד מצמדי לא דו מצמדי לדעתי גם לא רציף.

סוויפט, קיה ריו, מאזדה 2 - כל אחת מאלו תענה הדרישות שלך.

פורסם

אויש נו. יש 10 נושאים שפתחת על זה שאת ה108 העפת ביום ואת העגלה הרובוטית אף אחד לא מתקשר. אתה עושה צחוק מעצמך וכמעט כבר כל משתמשי הפורום עושים ממך צחוק בהתאם בכל נושא התבכיינות שאתה פותח.

פורסם

אתה רואה אותי מדבר על זה בתקופה האחרונה?

לא, כי לא בדקת את התגובות האחרונות שלי, אז מה אתה רוצה ממני בדיוק?

אם עשיתי צחוק מעצמי בעבר זה לא עניין שלך, כל עוד אני לא עובר על חוקי הפורום ולא מציק לך או לאחרים בתגובות שלי אז אל תחפש אותי כמו שאני לא מחפש אותך, ואני לא חייב לך כלום, אם אין לך חיים חוץ מלחפור ב90% מההודעות שלי אז אם המצב שלי עצוב, שלך אובדן להלכה, שמישהו מהמנהלים יעיף את הדבר הזה ממני, די כבר.

פורסם
לא רובוטי לא חד מצמדי לא דו מצמדי לדעתי גם לא רציף.

סוויפט, קיה ריו, מאזדה 2 - כל אחת מאלו תענה הדרישות שלך.

למה לא רציף?

• תוכן חדש...