Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני עם רכב יאריס 2016 מהשכרה. בגירת הדלת נהג מרגישה בעייתי. חלשה משהו. תהיתי האם נשחקת מהר. כמו כן הגיר לא נרגיש לי כמו משהו שיחזיק לאורך שנים. למישהו או מישהי נסיון עם זה?

פורסם

מה הבעיה עם הדלתות (לא מדבר על הפלסטיקת ביזיון שגם אחרי מתיחת פנים שנייה עדיין מרעישה שנשענים עליה).

עד כמה שיצא לי לשמוע , על יאריסים שעובדות בתור רכבי סיור (נוסעות כמעט כל היום), שהגיר התקלקל באזור ה90-100 ק"מ.

פורסם

השאלה שלך לא מובנת.

מה זה "הדלת נהג מרגישה בעייתי"? חורקת? לא נסגרת טוב?

לעניין הגיר, מדובר בגיר רציף שאופן פעולתו שונה מגיר ידני, אוטומטי פלנטרי או רובוטי, זו כנראה הסיבה שאתה מרגיש שהוא מתנהג מוזר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מה הבעיה עם הדלתות (לא מדבר על הפלסטיקת ביזיון שגם אחרי מתיחת פנים שנייה עדיין מרעישה שנשענים עליה).

עד כמה שיצא לי לשמוע , על יאריסים שעובדות בתור רכבי סיור (נוסעות כמעט כל היום), שהגיר התקלקל באזור ה90-100 ק"מ.

ראיתי איך הם מתנהגים לרכבי אבטחה/סיור, דוחפים לP ולR לפני עצירה, עושים הכל כדי לשחוט.

פורסם
השאלה שלך לא מובנת.

מה זה "הדלת נהג מרגישה בעייתי"? חורקת? לא נסגרת טוב?

לעניין הגיר, מדובר בגיר רציף שאופן פעולתו שונה מגיר ידני, אוטומטי פלנטרי או רובוטי, זו כנראה הסיבה שאתה מרגיש שהוא מתנהג מוזר.

חורקת. אוטו לא שלי. בין שנה אולי שנה וחצי. מרגישה פשוטה מאד. מאפיים את היאריסיות? החלפת גיר אחרי 90000?? האם מאפיין את המכוניות בכלל שלהם?

מה ניתן לעשות עם משענות הראש ברכבים החדשים שמורכבות הפוך ולא נוחות? למישהו פתרון כדי שהצוואר לא יכאב?

פורסם

עוד פעם, אלו רכבי סיור שנוסעים כמעט כל היום וננהגים באגרסיביות , ונכון לעכשיו היאריסים היחידות שיצא לי לשמוע על האחזקה שלהן ולא ניתן להסיק מזה על האמינות בכללי של היאריס , אלא אולי חלקית על העמידות בתנאי עבודה.

חכי למישהו שמכיר יאריס בשימוש סביר.

• תוכן חדש...