Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

אני מחפש רכב יד שנייה בשנתונים של 2014-2015 ורציתי לדעת האם כדאי להמתין שתתחלף השנה כדי שהרכב יחשב כבר כשנה ישן יותר או שאנשים הולכים לפי חודשי העלייה והשנה עצמה פחות חשובה? איך זה עובד בשוק בפועל? אני פשוט חסר ניסיון בקניית רכבים

פורסם

המחירון עובד לפי חודש עליה.

מניח שתהיה גמישות מצד המוכרים, בטח מי שהרכב שלו הוא מדצמבר 14, פסיכולוגית אנשים יעדיפו 2015 ולא 2014.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי מחירון שמתי לב שהוא מתייחס לחודשי עלייה אבל כידוע מחירון לחוד ומציאות לחוד...השאלה האם בפועל יהיה לי משתלם יותר להמתין עוד חודש?

פורסם

אם אתה קונה רכב משומש תתחיל לחפש,

למצוא רכב טוב יכול לקחת יותר משבועיים.

זה תלוי בביקוש,ברכב פחות מבוקש זו עוד סיבה להוריד במחיר.

אם הרכב מבוקש הוא יימכר במחירון/קרוב אליו.

בשנתונים האלה מחירון הרכב עובד לפי חודשי עליה לכביש.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...