Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתרון במכשיר החתירה הוא שהוא עובד על הרבה מאוד שרירים, ומביא אותך לעבודה אירובית מהר מאוד. העומס על המפרקים נמוך מאוד אם עובדים בטכניקה נכונה.

יחד עם זאת אם אתה רוצה לבנות כוח בצורה יעילה, חשוב לשלב עבודה מול התנגדות בדמות משקולות. אצלי עובד שילוב של חתירה עם סקוואטים, דדליפט ודחיקות.

עוד דבר שצריך לזכור זה שחתירה זה מאוד מאוד משעמם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אם מכשיר החתירה היה נפוץ , הייתה לי אפשרות להתנסות ולהחליט לבד.

בחדר כושר בו אני מנוי ,המכשיר לא קיים , גם בשני חדרי כושר בהם הייתי מנוי בעבר,לא היה את המכשיר.

עריכה אחרונה על ידי Uri-V

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם

עבר עשור + מאז שהייתי בחדר כושר בארץ. תמיד היו מכשירים והם תמיד העלו אבק. יתכן שהוסקו מסקנות, או שחדר הכושר שלך קטן יותר ומנסה לחסוך בנדל"ן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בחדר הכושר בו אני מתאמן יש כמה מכשירי חתירה, וכאשר הייתי עובר באותו אגף גם ראיתי אום בשימוש (בשנים האחרונות אני כמעט לא מגיע לאותו אגף). אבל מדובר בחדר כושר גדול שכמעט אף מכשיר בו לא נטוש יותר מדי זמן. אפילו בשעה 6 בבוקר תמצא בו עשרות מתאמנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, מה שניסיתי להעיר בעדינות זה שבהולמס פלייס יש, בחדרי כושר פחות יוקרתיים זה כנראה לא מובטח. באת ונתת ישר לראש

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

הדבר היוקרתי היחיד בהולמס פלייס, לפחות בזה שבו אני מתאמן, הוא המחיר. אני לא נוטש בגלל מיקום ושעות פתיחה נוחות לאשתי ולי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב, בזמני התאמנתי עם זאב רוזנשטיין, מאוד יוקרתי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
טוב, בזמני התאמנתי עם זאב רוזנשטיין, מאוד יוקרתי.

רק זה שווה שריפה של אקסטרה קלוריות בגלל דופק מוגבר.

אני אישית לא אוהב חתירה לאירובי ארוך כי פשוט כואב לי התחת אחרי 30 דקות.

לאינטרוולים זה מכשיר מעולה.

פורסם

למה צריך אי פעם אירובי ארוך? אינטרוולים מכניס אותך לכושר הרבה יותר טוב. אחרי בניה של כושר עם אינרוולים תוכל לעשות אירובי ארוך בקלות, ההיפך לא כל כך נכון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

מכשיר חתירה לא נועד ל30 דקות או למטרת שריפת קלוריות ולכן לא נוח לחתור בו 30 דקות.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
למה צריך אי פעם אירובי ארוך? אינטרוולים מכניס אותך לכושר הרבה יותר טוב. אחרי בניה של כושר עם אינרוולים תוכל לעשות אירובי ארוך בקלות, ההיפך לא כל כך נכון.

לא מסכים עם כמעט כלום ממה שכתבת.

אבל למטרות של פות"ש אינטרוולים בחתירה יכולים להספיק.

פורסם
מכשיר חתירה לא נועד ל30 דקות או למטרת שריפת קלוריות ולכן לא נוח לחתור בו 30 דקות.

צודק. קראתי שוב את ההודעה הראשונה ולצרכים שלו זה מתאים.

פורסם
לא מסכים עם כמעט כלום ממה שכתבת.

אבל למטרות של פות"ש אינטרוולים בחתירה יכולים להספיק.

ניפגש ב4 אחה"צ במגרש הכדורסל לסגור את זה?

וברצינות רגע, ברור שיש גם שימוש לאירובי ארוך, בעיקר לשריפת קלוריות. מהנסיון שלי, אני בונה כושר לפעילות עצימה ארוכה הרבה יותר טוב כשאני עובד באינטרוולים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

פגשתי מישהי שהייתה חותרת הרבה שעות כל יום. מאידך היו לה כמה מדליות אולימפיות בחתירה, חלקן זהב. אולי היא לא דוגמה טובה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...