Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכירת יחידת דיור-ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני לקראת שכירת יחידת דיור בבית פרטי, בחוזה ישנו סעיף לגבי הביטוח שלא כל כך ברור לי.

הבנתי שזה תחום אפור ואני לא יודע מי בדיוק מכסה מה, כי לדעתי היחידה לא חוקית ככה שבמקרה של שריפה וכד לא יודע אם יהיה פיצוי אח שחברת הביטוח תתנער.

איזה סעיף כדאי להכניס בחוזה שיכסה את שני הצדדים בצורה מיטבית , גם למקרה של מבנה ורכוש.

הסעיף הגנרי הנוכחי-

השוכר יהא אחראי על חשבונו לפצות צד שלישי כלשהוא על כל הנזקים שהוא עלול לגרום לצד שלישי בקשר לשימוש בדירה בין אם נגרם הנזק בדירה או בין מחוצה לה ולהחזיר למשכיר כל סכום שייתבע לשלם בקשר לנזקים כאמור.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

זהו ביטוח צד ג' שמומלץ מאד לרכוש.

בכלל - אני ממליץ לך לרכוש ביטוח תכולה כולל נספחיו הרלוונטיים, מאופניים וכלבים ועד חבות מעבידים וצד ג'.

לגבי ביטוח המבנה - צריך להיות מוסדר עם בעל הדירה. עקרונית זה רכושו והאינטרס שלו לבטח את המבנה, אבל אתה יכול להגיע אתו לכל הסדר בו תבחרו, חוץ מאשר העדר ביטוח, שהוא מצב מסוכן מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי הביטוח על שמי ולטובתי

השוכר אחראי לתכולת הדירה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה - כשוכר (וכבעל דירה בה אתה מתגורר) - האם לא היית דואג לביטוחים הנוספים מעבר לתכולה עצמה (כל רכיבי צד ג' למיניהם)?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הביטוח שלי כולל את כל מה שחשבת שצריך להיות הן כמשכיר הן כבעל בית

מהשוכר אני לא מצפה לבטח. ברצונו שייבטח את תכולתו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

"מקובל" שביטוח מבנה עושה בעל הנכס, הכולל נזקי מים, שריפה, כוח עליון וכולי. בפועל כל מקרה לגופו.

במחיר מצחיק של פחות מ500 ש"ח לשנה מצאנו ביטוח לנזקים, לנזק לצד ג' (אורח שבא אליי והחליק, שכן שעבר ליד הדלת שלי מבחוץ ונפל) ולתכולה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אוקי, תודה על התשובות.

איך כדאי לנסח זאת בחוזה שבעל הנכס יהיה אחראי על המבנה ואני על התכולה וצד ג ביחידה?

פורסם

ביטוח המבנה יהיה באחריות המשכיר

ביטול התכולה וכל צד שלישי יהיה באחריות השוכר

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הגישה שלי כמשכיר היא פשוטה

לא רוצה להיות חשוף לתביעות ללא ביטוח לכן אני מבצע את הביטוח.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה זאת לא הגישה של כל המשכירים...

מה בנוגע לסעיף אחריות צולבת? וויתור על זכות שיבוב?

פורסם

אני לא מוסיף את השוכרים שלי לביטוח שכולל צד ג' וחבות מעבידים. עד כה אף אחד מהשוכרים לא ביקש. שוכר שיבקש להיות כלול בביטוח לדעתי יצטרך להשתתף בחלק מהעלות.

• תוכן חדש...