Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה העיקרית שנתקלתי בה היא שדוושת המצמד רועדת תוך כדי החלפת ההילוכים.

כשהיא לגמרי לחוצה היא לא רועדת וגם כשהיא משוחררת לגמרי. רק כאשר לוחצים על מנת להעביר הילוך או להוריד כח, היא רועדת בחוזק שמקפיץ לי את הרגל. אפשר לדמיין את זה בצורה שמישהו מרגיע תינוק ומקפיץ אותו בעדינות על הידיים עד שהוא נרדם.

לא הרגשתי בעיה בתאוצה של הרכב תוך כדי החלפת ההילוכים, גם בנהיגה איטית הכל היה בסדר, הוא רק רעד בצורה בלתי סבירה.

על מה זה יכול לרמז?

אם מישהו יכול לעזור אודה לו מאד.

פורסם (נערך)

רק בזמן הרמת הדוושה (שחרור), ישנם ממש רעידות בדוושה כאילו קשה למצמד להשתלב.

עריכה אחרונה על ידי sagiv791
פורסם

יכול להיות שהבעיה היא בקפיצים של רפידת הקלאצ או שגלגל התנופה נחוץ חריטה. האם בניוטרל על מנוע עובד ואתה לוחץ על הקלאצ זה עדיין מורגש? האם ככל שאתה מעלה סלד ומבצע את הפעולה הרעידות הן מהירות יותר?

פורסם

אכן, על מנת לשלב את ההילוך הראשון אני מעלה סל"ד והרעידות מהירות יותר.

בניוטרל בזמן לחיצה אין רעידות, הרעדות מתרחשות בזמן השילוב של הקלאץ.

פורסם

תן למישהו שישב בתוך הרכב ושישחזר את הרעידות ואתה תיגע במזלג שיושב על הגיר שאותו מושך ומשחרר הקלאצ בזמן הלחיצה ותרגיש עם היד אם המזלג הזה רועד ברגע שרועדת הדוושה עצמה..יש מצב שכל הסיפור פה הולך להיסתכם בהורדה של הגיר ובדיקה של מיכלול הקלאצ וגלגל התנופה.

פורסם

מניסיון עבר שלי ברכב דומה, מזלג לקוי גורם בדרך כלל לרעידות.

אם ההחלפה של קלאץ בוצעה ממש לאחרונה, אז גם הרכבה לקויה יכולה לגרום לרעידות.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...