Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולקסואגן טוארג 2005-6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קרוב משפחה מעוניין ברכישת טוארג שנתון 2005-6-7, אוטומט, מנוע בנזין 3.2 ליטר v6 (220 כ״ס).

קראתי ואספתי כל מיני תלונות מפורומים בחו״ל.

- הרבה בעיות עם הTPMS (חיישני לחץ אוויר בגלגלים), המערכת משתגעת, לא קריטי.

- הרבה תלונות על שחיקה ממש מהירה של צמיגים /שחיקה לא אחידה - לא קריטי, הנסועה הולכת להיות קטנה.

- בעיות אלקטרוניקה: מצבר שמתרוקן, ולא מוצאים מאיפה הזליגה- טיפה מטריד.

- חיבורי כרית אוויר מתחת למושב שמתנתקים- לא קריטי.

- צמת חשמל שהולכת ואז כל האלקטרוניקה משתגעת- מטריד.

- הרבה תלונות שהדרייבשאפט הולך, יש שם מיסב שמשתחרר ומרעיש, בסביבות ה100-120 אלף ק"מ- לא קריטי, ראיתי שההחלפה שלו ממש פשוטה.

- חיישן חמצן שהולך - לא קריטי, זול וקל להחלפה.

- צלחות ורפידות יקרות יחסית, לא קריטי.

- במנועי V6 היתה בעיה עם שרשרת טיימינג, נפתר על ידי עדכון תוכנה שפתר את זה- לא מצאתי על זה הרבה מידע.

- צינורות ואקום שנקרעים/מתייבשים - לא בעיה להחליף.

- משאבת דלק שמתקלקלת לפעמים, בעיקר במדינות קרות.

- צריכת דלק לא משנה.

כמובן שמדובר ברשימה שאספתי מכל מיני מקומות ולא בהכרח כל הרשימה נופלת על כל הרכבים, וחלקם מדובר בבלאי רגיל.

יש למישו כאן ניסיון עם אחד כזה ויכול לשפוך אור על נסיונו האישי?

תודה!

שלומי

פורסם

מכונית יוקרה בת עשר שנים היא הימור גדול. אתה קונה רכב כזה בן עשר שנים ש"לך תדע מה הוא עבר" ואיך טופל.

מצד שני מקבלים רכב יוקרה במחיר נוח.

שורה תחתונה: אפשר - רק אם יש לך כיסים עמוקים, ואתה יכול להרשות לעצמך השבתה זמנית של הרכב במקרה של מחסור בחלפים/חלפים יקרים שצריך להביא מחו"ל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

מאוד יפה שעורי הבית שעשית.

קודם כול כבר מצאת לא מעט בעיות, ואבל אלו הנפוצות והמוכרות דאגה חלקם ממש לא זולות.

הבעיה ברכבים מורכבים כאלו זה לעלות על הבעיות, וזה לפעמים שואב ממך המון זמן, כסף ועצבים.

הרכב הזה נחשב למאוד לא מוצלח מבחינת אמינות, אחרי כמה רכבים תראו שהוא גם מזדקן מאוד לא בכבוד והסביבה בפנים מאוד לא נעימה.

לדעתי זאת רכישה מאוד לא חכמה.

עריכה אחרונה על ידי פלג_
פורסם

היה לבן של קולגה לפני 7-8 שנים (אז הוא היה עוד חדש יחסית ולא מיושן בן 12-13 כמו שדוד שלך רוצה לקנות).

הבן נפטר ממנו בהזדמנות הראשונה ובהפסד ענק לאחר שהרכב התגלה כבור ללא תחתית.

אפילו אתה, במחקר שעשית, מצאת המון בעיות.

זה שאתה אומר ״לא קריטי״ זה נחמד, אבל כל תקלה כזו עולה ים של כסף ומשביתה את הרכב, והן יכולות לבוא בצרורות..

אז בשביל מה כל הטירחה הזו, בשביל רכב ישן שפעם היה נחשב ליוקרתי והיום ירגיש לך כמו חצי גרוטאה?

פורסם
alinjp והרקולס-

לרכבים שהכרתם היה מנוע 3.2 או 3.6?

זכור לי שהיא אמרה דיזל, אבל זה היה לפני הרבה שנים אך לך תדע..

מה שאני כן בטוח זה שהיא בפרוש ציינה שהיו ים של תקלות, חשמל ומכאניות, והוא שאב לו המון כסף בזמן מאוד קצר.

לדעתי כדאי לכם לגשת למוסך מתמחה ולשאול שם, בדרך כלל המוסכניקים משתפים פעולה ולא מסתירים תקלות.

פורסם

- במנועי V6 היתה בעיה עם שרשרת טיימינג, נפתר על ידי עדכון תוכנה שפתר את זה- לא מצאתי על זה הרבה מידע.

סקרנות נטו - איך אפשר לפתור בעיה ברכיב מכני באמצעות עדכון תוכנה?

שי.

פורסם

יש לי חבר שהיה לו כזאת מהמודל המדובר. קנה אותה ואחרי שנה העיף אותה כי היה כל היום במוסך. היום גם אם היו נותנים לי כזאת חינם לא הייתי לוקח.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

גם אני שמעתי סיפורי זוועות על הטוארג. יקר מאוד לאחזקה ומכיל המון מערכות מסובכות שמתקלקלות כל הזמן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...