Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אבא שלי מסיים את העבודה שלו ומעוניין לרכוש את רכב הליסינג שנמצא ברשותו כרגע. הוא הנהג הראשון והיחיד.

הנה הנתונים והמחיר שמציעים לו, על פניו נשמעת עסקה בסדר אבל אני לא מומחה.

אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם על הרכב בכלל ועל העסקה בפרט, ואם יש דברים מסוימים שכדאי לשים אליהם לב לפני הרכישה.

סקודה רפיד 2013

אוטומט

מנוע 1400 טורבו

קילומטראז': 48,000 ק"מ.

מחירון: 53,000 ש"ח

הצעת מחיר: 40,000 ש"ח

(18% הנחה)

תודה!

פורסם (נערך)

יש אחריות על הגיר+מכטרוניק (בכתב) ? הגיר של הדגם הזה ידוע בחולשתו.

אבא שלך הרגיש שהגיר מחליק אולי ? נותן מכה בראשון ?

תבדוק במוסך מומחה כי מכון בדיקה לא נותן אחריות לבדיקת גיר וגיר כזה אוטוטו מסיים 5 שנים ובדיוק בק"מ הבעייתי . החלפת מצמדים תעלה לך כ ₪4000.

לדעתי פשוט תוריד מהמחיר עוד רבעייה כדי לכסות החלפה אחת ותקווה לטוב.

יש היסטוריית טיפולים ? אל תקנה לפני שתראה אותה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

היסטוריית טיפולים מסודרת ועיקבית במוסך היבואן היא הבסיס שלך לכל תביעה עתידית בנושא הגיר.

תעשה פה חיפוש על הגיר : dsg7 יבש.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לדעתי המחיר שווה גם אם אביך יצטרך להחליף מצמדים בשלב כלשהוא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לא בטוח שווה. בכל מקרה הרכב יהיה בחסר ביטוחי :חברת הביטוח תבטח אותו ע"פ יד ליסינג . כלומר: מחירון פחות 22٪ . הדבר היחיד ששווה פה זה שהוא כבר מכיר ורגיל לאוטו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אם אמינות באה בחשבון, אז הרכב הזה לא.

הוא רוכש את הרכב שהוא נסע בו - האמינות כנראה טובה, אחרת לא היה שוקל רכישה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב שהיה בבעלותו והוא מכיר אותו, מנוע חסכוני וזריז ק"מ נמוך 2013 ב40 אלף שקל.

גם בהנחה ויהיה צריך להחליף מצמדים איזה רכב עדיף לקנות במחיר כזה?

פורסם

בהנחה והרכב ננהג בק"מ הראשון ע"י אותו אדם ואין משהו חריג שהורגש בהתנהגות הגיר,אולי יש מקום לשקול אבל גם לבקש באותה נשימה אחריות לשנה על הגיר/לנסות להוריד עוד 2000 ש"ח שמהווים כמחצית העלות של טיפול מצמדים(אם יזדקק לכך).

ליתר ביטחון,לפני רכישה,כדאי לקחת לבדיקה במוסך מתמחה/מורשה כדי לראות שאין תקלות בנרשמו במחשב הגיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אכן הוא הנהג היחיד וזה שהוא כבר מכיר את הרכב וזה גם יחסוך לנו כאבי ראש של חיפושים הם חלק מהשיקולים. שאלתי אותו ולא היו לו תלונות כאלה או אחרות על הגיר.

• תוכן חדש...