Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בצער רב אני חושב להפרד מהפיג׳ו 208

דיזל המופלאה שלי. התחלתי לסבול מבעיות ברכיים בעקבות פציעה ויציאה מרכב נמוך מלווה בהרבה כאבים.

אני שם לב כי נוח לי יותר ברכבים מוגבהים ולכן מחפש אחד כזה. אני כרגע די גמיש לכל הכיוונים.

חשבתי על סובארו פורסטר ידנית (אבל אני רווק וזה רכב ענק). חשבתי על סוזוקי ג׳ימני (אבל תכף מגיע מחליף והחוסר באבזור ומנוע חלש מבאס). חשבתי על 3008 (אך אוטומט והמחיר גבוהה לי משמעותית).

דרישות:

שנה מתקדמת

עדיפות גבוהה לידני

עדיפות גבוהה לדיזל

מולטימדיה טובה

כיסאות נוחים

בטיחות

תקציב: רצוי לא לעבור את ה100k

תודה

פורסם

ג'ימני לא מצטיין בנוחות, קח בחשבון.

דסטר דיזל 4X4 אמנם לא עביר כמו ג'ימני אבל יתן לך יכולת טובה יותר מרוב הקרוסאברים ברמתו אבל מצד שני המחליף כבר הוצג ואמור להוות שיפור ברוב התחומים.

פורסם

ג'יימני ובטיחות הם הפכים. אבל ממש.

קשקאי (דור קודם), סובארו XV, פיג'ו 2008, פיאט 500x וסיטרואן c3 פיקאסו זמינים בגרסה ידנית, האחרון גם בדיזל (חדש אפס ק"מ נמכר ב-84).

מכל אלו, רק ל-xv יש איזושהי יכולת שטח.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

עם כואבות לך הברכיים (מניח שגם השמאלית), לא עדיף לך רכב אוטומטי? בלי להתעסק עם המצמד?

ולא חסרים היום רכבים אוטומטיים דיזל מצויינים.

אם בא לכם חדש, אפילו תוכל להוציא דאצ'יה דאסטר דיזל אואמטי בסביבות ה100K

פורסם

אני ממליץ לך על דאסטר דיזל אוטומט

גם אני סובל לא מברכיים אבל מגב והיתי חייב רכב גבוה. השילוב של רכב גבוה אוטומט ודיזל ומחיר הדאסטר מנצחת כל רכב -603471A0D7ED.jpg

פורסם
שלום,

בצער רב אני חושב להפרד מהפיג׳ו 208

דיזל המופלאה שלי. התחלתי לסבול מבעיות ברכיים בעקבות פציעה ויציאה מרכב נמוך מלווה בהרבה כאבים.

אני שם לב כי נוח לי יותר ברכבים מוגבהים ולכן מחפש אחד כזה. אני כרגע די גמיש לכל הכיוונים.

חשבתי על סובארו פורסטר ידנית (אבל אני רווק וזה רכב ענק). חשבתי על סוזוקי ג׳ימני (אבל תכף מגיע מחליף והחוסר באבזור ומנוע חלש מבאס). חשבתי על 3008 (אך אוטומט והמחיר גבוהה לי משמעותית).

דרישות:

שנה מתקדמת

עדיפות גבוהה לידני

עדיפות גבוהה לדיזל

מולטימדיה טובה

כיסאות נוחים

בטיחות

תקציב: רצוי לא לעבור את ה100k

תודה[/QU

אם אתה מחפש חדש או חדש יחסית, תנסה את האופל מוקה. הכי גבוהה בסגמנט עם מנוע נמרץ. מה שכן, המושב עצמו לא במיוחד נוח, וה-X הנוחה יותר עולה 10K מעצבנים יותר.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...