Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעונות ''עזה'' בטכניון,מה מצפה לי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומד להתחיל בסמסטר הקרוב מכינה בטכניון,הבנתי שאני נמצא בתחתית שרשרת המזון ולכן קיבלתי עזה.

למרות הצגת אישור רפואי שאני חולה צליאק,ולא יכול לאכול בחוץ,אף אחד לא התייחס,הבנתי שאבוד לגמרי בשלב זה.

מה מצפה לי שם? אנסה להסתדר עם בשר מבושל קפוא שאביא מהבית,ואת ההשלמות אעשה שם.

פורסם

יש עזה משופץ, ויש מעט שעוד לא שופצו.

מה שלא מצפה לך: מזגן, שקט, מקלחות שנראות ראויות לשימוש בני אדם.

מה שכן מצפה לך: אווירה מגניבה לחלוטין, חברים, קרבה לכל המקומות ששווה להיות בהם בטכניון (בריכה, חד"כ, בית הסטודנט), חדרים בסדר, שכירות זולה. לצערך, מעונות עזה לא קרובים למכינה, יש לך הליכה של 7-10 דקות בבוקר, תלוי איזה צד של עזה קיבלת.

בחלק מהמסעדות בטכניון יש מנות שמתאימות לחולי צליאק, להגיד לך איפה ומה- אני לא כזה זוכר

פורסם

גם ג'וקים בגודל של עכבר שברחו מממעבדות הכימיה מצפים לך ...

ממה שזכור לי גם הרבה בני מיעוטים, אהה וברור שגם עוד שותף לחדר .

תהיה חזק !

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המבנים שלא שופצו (ויכול להיות שגם אלה שכן) מצטיינים בבידוד הכי מחורבן שיכול להיות.

בקיץ המבנה סופג חום כל היום ובלילה כשיחסית נעים בחוץ, החדר לוהט. בחורף אותו דבר רק הפוך.

מאוורר תעשייתי של רפת בקושי עוזר.

יש חדרים שמחולקים ליחידות עם 4 חדרי שינה פרטיים (בגודל זעיר) ומטבחון, שירותים ומקלחת משותפים ויש כאלה שמחולקים לחדרים לשני שותפים עם שירותים ומקלחת במסדרון. ביקרתי בשני הסוגים (לא גרתי שם תודה לאל) ואני לא יודע מה יותר גרוע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המחולקים קצת טובים יותר. קצת.

ותראו, סה"כ השם "עזה" כל כך מתאים למעונות שלפעמים במסמכים רשמיים של הטכניון מופיע "עזה" ולא "ריבקין"

שכל אחד יסיק מזה מה שיסיק....

פורסם

אל תשכחו את חזירי הבר שמסתובבים באיזור ומפחידים את הדיירים בלילות.

אני ממליץ לך להצטרף לקבוצת "סטודנטים בטכניון" בפייסבוק ולשאול שם לגבי הצליאק, אני בטוח שתקבל שם תשובה עניינית (וגם הרבה שהן לא).

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...