Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר חציה בדימוי 3D באיסלנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מניח שמדובר בבלוקים של קרח שמאפשרים לחצות את הכביש בחורף בלי לטבוע בשלג. בקיץ זה נמס וחוצים כרגיל.

אתה צילמת?

ד"א - ממה שקראתי האיסלנדים, כיאה לעם נורדי, מצטיינים בעיצוב מקורי שימושי ובקו פשוט.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בפעם הראשונה יש מצב שהייתי חוטף התקף לב קטן וחוצה רק אחרי וידוא רגלי שמדובר באשליה אופטית.

משם והלאה? עדיף מאשר הבאמפרים המוגזמים של דרום שוודיה:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני לא מכיר את דרום שוודיה, אבל מה שאני מכיר באירופה הבאמפרים בנויים לפי תקן ברור ולא מסכנים את שלמות הרכב. בניגוד לבמפרים שנבנים בארץ בלי שום מדידה, קצרים וגבוהים כך שרכב ממוצע מתגרד עליהם (קרה לי עם אימפרזה מדור ראשון). המסודרים ביותר הם ההולנדים שאצלם יש לבאמפר רמפת עליה, מישור ורמפת ירידה, כולם בתבנית אחידה בכל אלפי מעברי החציה בהם הם מותקנים (הסתייגות - כך זה היה לפני מספר שנים. לא ביקרתי לאחרונה).

אני מפנה אותך לעכו, שם הגדילו לעשות: לא רק שמעבר החציה מצוייר על באמפר, אלא מוסיפים חטא על פשע, ו-10 מ' לפניו יש באמפר נוסף.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לנו כמה סוגים שונים של באמפרים, כולל את אלה שתארת עם רמפת עליה וירידה. אלה הבאמפרים הכי ידידותיים למשתמש ונפוצים בכביש יחסית רחבים עם מהירות של ~50, לפני מעברי חציה גדולים עם שדה ראיה טוב (מספר 2 באיור)

סוג אחר הוא גבעות קטנות, מזכיר את אלו של הארץ אך קטנות יותר ועקביות. כלומר, כולן זהות אחת לשניה ואין הפתעות. (מספר 3 באיור).

הבעיה האמיתית היא עם מספר 1 באיור, באמפרים נפוצים בכבישים של ~50 אך בשונה מבאמפר #2 לפני מעברי חציה צרים ועם שדה ראיה מוגבל. העליה הראשונית לא נעימה באף רכב, אפילו ג'יפונים מורידים מהירות לכמעט עצירה. אחרת פשוט חוטפים פצצה.

12.png

אה, ומספר הבאמפרים פה גבוהה משמעותית ממה שאנחנו רגילים אליו בארץ. דמיינו באמפרים מסוג 1 ו-2 כל 100-200 מטר על שדרות רוטשילד או אבן גבירול.

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

פות"ש - איך זה נראה מהצד השני?

כל דבר הזה נראה לי כמו ציור מספר, לא מכביש אמיתי.

בבקשה לינק למקור.

פורסם (נערך)

בבקשה לינק למקור.

יש לינק למקור, מוטמע במילה "רעיון", עם תמונות נוספות.

אני מבין למה האשליה מתפקדת משני צדדי המעבר. מה שלא ברור לי ולא מוסבר זה כיצד היא נראית אמיתית גם מלמעלה- שם נראה שהזוית שונה ותואמת את זוית הראיה של הולך רגל.

עריכה: בסרטון אפשר לראות שיש גם קוים אדומים שבקושי רואים, אולי הם מוסיפים לאשליה. מה שעוד ניתן להבין זה שבתמונות בחרו בזויות מדויקות שמציגות את האשליה בצורה הכי טובה.

למתקשים:

http://icelandmag.visir.is/article/photos-video-3d-crosswalk-isafjordur-helps-slow-down-speeding-motorists

isafjordur_2.jpg?itok=WsiP2ZRD

isafjordur_4.jpg?itok=rH2S8hO8

isafjordur_6.jpg?itok=loBkCze2

isafjordur_8.jpg?itok=M7nHweo_

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פורסם

ממליץ מאד לקרוא את הקישור.

ומתברר כי המקור בכלל בהודו.

• תוכן חדש...