Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

 

פורד פוקוס 2008, 1600 סמ"'ק, 155 אלף קילומטר. תקין בדרך כלל.

 

לפני מספר ימים, לאחר הופעה פתאומית בעיות גיר מוזרות (לא נוסע ברוורס, נדלקות נורות Transmition Malfunction וכו') גררתי את הרכב למוסך. המחשב שם זיהה קוד 0733. לפי חיפוש קצר באינטרנט זה נראית כמו בעיה די רצינית בגיר, והומלץ לי במוסך להחליף גיר. היום המוסך מחפש אלטרנטיבות לגיר וכרגע חזר אלי עם הצעה של 3500 ש"ח לגיר+עבודה (לפני מע"מ).

 

האם שווה לרוץ לחפש אלטרנטיבות או שהמדובר על מחיר סביר להחלפת גיר.

 

בתודה...

פורסם

זה קוד שיש לו מגוון תקלות החל מחיישן מהירות בגיר ועד אחד הסלונואידים שדפוק.

מכון גירים מקצועי ואמין (מהיכן אתה בארץ) יכול לתת תשובה חותכת,האם חייב להחליף את כל הגיר או לתקן את הבעיה הנקודתית בהרבה פחות כסף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התשובה המהירה. אני מחיפה והרכב נמצא כרגע במוסך ג'וני ברח' האשלג. העבודה התקינה של הגיר באה והולכת - אחרי שהזמנתי את הגרר הגיע רכב חילוץ והנעתי את האוטו ונסעתי עליו (בהילוך שני) עד המוסך ללא כל בעיה (כולל רוורס).

פורסם

רק כדי לעדכן ולסכם:

דיברתי טלפונית עם גירומטיק וסיפרתי להם על ארועי הגיר כולל קוד התקלה. הבחור איתו דיברתי אמר שהוא מכיר את התקלה והיא בהחלט קשורה לכשל מכאני כלשהו בתוך הגיר. לדבריו גם אצלם ההמלצה תהיה שיפוץ גיר בעלות מוערכת של 3700-4500 אם אני זוכר נכון.

על כל פנים שוחחתי עם המוסך שלי ואישרתי שיבצע את החלפת הגיר לגיר מפירוק ביבוא ב-3300 ש"ח לפני מע"מ כולל 3 חודשי אחריות.

 

תודה על העזרה.

×
×
  • תוכן חדש...