Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מעוניין לרכוש יונדאי איוניק, מתלבט האם לרכוש במבצע מיבואן שמתקיים עכשיו - אבל לא מוכנים למסור לי את המחיר לאחר ההנחה - מישהו יודע? (ידוע לי שהיה מבצע "חבר" בתחילת השנה שהציעו הנחה של 8000 שח מהמחירון - 128000, כאשר מחירון 136000, אני לא מאמין שהיבואן יתן כזאת הנחה סתם כך גם עכשיו..אולי 6000 מקסימום..)

או לרכוש ב-0 ק"מ מחברת ליסינג ( רישום 01 ללא ציון "החכר/ליסינג" ברישיון) ב-13% ממחיר המחירון ב-117,990? אחריות יבואן מלאה

מחירון -136,000

כמוכן, האם יש יתרון בכך שאני מחזיק כרגע יונדאי I30 CW 2011 כאשר אני עושה עסקת טרייד אין מול יונדאי אחר? או שלא משנה איזה רכב יש לי, "ידפקו" אותי בטרייד אין בכל מקרה?

תודה

פורסם

דובר רבות על כך בפורום, וגם זה דיי הגיוני,

מומלץ לקנות יד ראשונה 0 ק"מ אם אתה מתכוון להחזיק ברכב 5 שנים ויותר, כי אז, במעמד המכירה של הרכב, אחוז ההורדה עקב רכב ליסינג/יבואן לשעבר יגזר ממחיר נמוך יותר של הרכב.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...