Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלפים לפוקוס 2012, יש מקור מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי לא מזמן בפורד פוקוס 2012, עד כה יש בבעלותי פיג'ו 307 והתרגלתי למחירים של הפולני :-D

חיפשתי ברשת חלפים לפורד ולא מצאתי מקור זול לחלפים מקוריים. אשמח אם תשתפו מניסיונכם.

בנוסף- אני רוצה להתקין חיישני רוורס. באיביי מוכרים קיטים סיניים בפחות מ-40 ש"ח, שווים משהו?

תודה לכולם

http://www.ebay.com/itm/Car-Reverse-Parking-4-Sensors-Reversing-Kit-With-LED-Display-New-Best-Stock-BS-/332165332953?var=&hash=item4d5698bfd9:m:maUQ-RtPW5cZ7RKM8B4qIHQ

פורסם

חכה למבצע התורן של אוטודיפו.

אני שילמתי 100 שקלים לסט כולל התקנה.

מכרת את ה-307?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

וואו 100 כולל התקנה? לזה לא ציפיתי.

הפיג׳ו בשימוש כרכב שני כרגע ומפורסמת למכירה.

בקרוב אעלה סיכום אחזקה של 4 שנים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני ממליץ על שקד חלפים. יש לי פוקוס 2003 - כל החלפים במחירים סבירים+ למקורי.https://www.d.co.il/80055099/28050/

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

www.autodoc.co.uk

פורד פוקוס ST האצ'בק 2014. (ידנית 250 כ"ס)

הונדה סיוויק ספורט פלוס 1.5 טורבו 2018. (אוטומט 182 כ"ס)

פורד פוקוס האצ'בק 1.6 2007, 2010, 2012. (אוטומט 105-125 כ"ס)

• תוכן חדש...