Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם שווה להיות מנעולן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כחצי שנה עברתי לארה"ב ואני עובד כמנעולן שכיר, לרוב יש פה עבודה כל היום.

במקום בו אני עובד כשמישהו צריך מפתח לרכב אנו מגיעים אליו ומייצרים לו מפתח כולל פגרום למחשב של הרכב במחיר שהוא קצת יותר זול מהיבואן.

סוג המנעולים לבית בארה"ב שונה לגמרי מהמנעולים בישראל והמחירים בישראל יקרים בצורה משמעותית.

כשחייתי בישראל לא נתקלתי בצורך של אנשים לקרוא למנעולן. שמעתי רק פעם אחת על מישהו שהצטרך מפתח חדש לרכב בגלל שהמפתח נהרס.

אשמח לשמוע מכם האם הצטרכתם לקרוא למנעולן לבית מכל סיבה שהיא (איבוד מפתח לרכב/משרד, פריצה וכו').

השאלה נובעת מכך שייתכן שנחזור לישראל ואני מעוניין לדעת האם יהיה ביקוש לנושא.

האם קיימת אפשרות להתפרנס כעצמאי מהתחום בישראל ?

תודה רבה ניסים.

פורסם

המחירים גבוהים, המשכורות נמוכות. לכן אנשים מעדיפים ללמוד מנעולנות בסיסית (כמו להחליף צילינדר/מנעול בדלת/לפרוץ לרכב לבד), ולא לקרוא לבעל מקצוע על כל פיפס.

כנ"ל לגבי אינסטלציה/חשמל. עדיף ללמוד לתקן ברז נוזל/לפתוח סתימה/להחליף שקע/מפסק, ולא לשלם הון תועפות לחשמלאי/אינסטלטור.

לגבי אם יש או אין באמת עבודה במנעולנות, אני לא יודע להגיד, אני מביע את דעתי בתור end user של השירותים האלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הזמנתי מנעולן פעמיים -

כאשר סגר עליון נטרק והדלת נפתחה רק כ10 ס"מ .

פעם שניה - דלת פנימית נטרקה והלשונית נשברה בתוך המנעול.

פורסם

סוג המנעולים לבית בארה״ב ״מפגר״ משמעותית מאלו בארץ , וגם הדלתות פשוטות משמעותית ומעץ.

אבל בעיקר בDeadbolts יש התקדמות למנעולים יותר מודרנים.

המחירים משמעותית יותר גבוהים מבארץ של המנעולים , ומחיר העבודה גם כן (בכלליות של כל מי שפועל עם הידיים) באיזורים טובים.

דווקא פה יש תרבות DIY משמעותית יותר מפותחת , מצד שני זו מדינה גדולה ויש הרבה שמוכנים לשלם על הנוחות.

אני משאר שהחזרה היא כתוצאה מזה השהייה לא ממש חוקית.

כל עבודה עם הידיים פה באיזור עם כסף מכניסה הרבה כסף.

פתיחת 2 סתימות עלתה לבעלבית הקודם שלי כמעט 400 דולר לדוגמא.

מנעול Deadbolt (רב בריח - פשוט משמעותית מהMT5 שהיה לי בארץ אבל) עם 4 מפתחות עלה כמעט 600 ש״ח (בלי עבודה)

ניקוי וסידור גינה + פאטיו מאבן - קרוב ל15 אלף ש״ח.

באמת - שאם אתה חוקי פה ואתה יכול לעבוד עם הידיים - א ל! תחזור לארץ - פשוט תעבור למקום עם אנשים עם הרבה כסף ותן שירות מעולה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

וכבדרך אגב - עקב כמה פרשות רמאויות בסדר גודל ארצי (שנגמרה בחקירות של הFBI וכמה וכמה אנשים בכלא) - למנעולנים ישראלים יש שם נורא באיזור ניו יורק וג׳רזי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא יודע לומר עד כמה מנעולנות היא מקצוע נדרש בארץ,

הזמנתי מספר פעמים מנעולנים לתיקון דברים בבית.

אבל, וזה אבל גדול, גופים מוסדיים גדולים - בנקים לדוגמא, משתמשים המון בשירותי מנעולנות - החל מתיקון מנעול בדלתות, ועד מנעולנות מורכבת של כספות מסוגים שונים.

אין לי ספק שגם בחברות גדולות אחרות (משרדי ממשלה, חברות ביטוח, סופרים, חברות דלק ועוד ועוד ) יש דרישה לשירותי מנעולנות מקצועיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ואתה צריך להיות אחד מוכר ובעל שם טוב בענייני מנעולנות בארץ כדי להתקבל ולחתום על סוג של חוזה עם משרד גדול בתאכלס או לפחות לקבל מהם עבודה.

בארץ ברוב המקרים אנשים פשוט מתקשרים לצרוח על המקום שסיפק לך את הדלת / מנעול וכדומה ולקבל באחריות פריצה ללא תשלום (לפחות במה שאני נתקלתי, רוב המקומות גם מספקים ואם זה במחיר אז מוזל).

יש לי חבר שעובד בקנדה בזה והוא עושה אחלה כסף, יש חודשים יבשים כמובן אבל ההכנסה לא רעה בכלל.

Opel Adam S 2017

פורסם

שכן פצח בקריירת מנעולנות. עדיין ממשיך לעבוד כשכיר בעבודה יומית רגילה.

אומר שמזמינים אותו בעיקר לפרוץ לרכבים שננעלו עם המפתחות בפנים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

~

לפחות באזור נתניה, נראה שרוב עבודתם של המנעולנים בסקטור הפרטי מסתכמת בלשים מדבקות עם המספר שלהם על דלתות של אנשים שלא ביקשו את זה, ואז לשוב ולבדוק שהמדבקה עדיין שם מדי שבוע. לפעמים יש שבוע מוצלח, ואז אפשר לראות שלושה מספרים שונים בהפרש של ימים בודדים, מודבקים אחד על גבי השני.

תופעה דומה קיימת גם בין מתקיני הדוודים באזור, שמקפידים לשים את המדבקה שלהם מדי שבוע, לא לפני שקרעו ותלשו את כל מדבקות המתחרים בבניין. ואז יש את האינסטלטורים עם המגנטים, שזה פשע מאורגן בעיקר, והסיכוי למצוא דרכם איש מקצוע הוא כמו הסיכוי לקבל הודעה ראשונה מרווקה מצודדת בטינדר.

בקיצור, מוניטין בעייתי משהו... לא הייתי בונה על התחום הזה כמקור פרנסה ראשי. זו יכולה להיות אחלה השלמת הכנסה, במיוחד בשעות הערב והבוקר, כשאנשים חוזרים הביתה או יוצאים לעבודה ואז נשבר להם הצילינדר או המפתח במנעול. במצבים כאלה הם ישמחו לשלם כמה מאות שקלים כדי שתבוא תוך חצי שעה ותחזיר את חייהם למסלול הרגיל.

פורסם

תודה רבה לכל העונים קודם כל.

אני מבין שאין מה לבנות על עבודה בבתים, מה לגבי רכבים יצא למישהו להתקע בלי מפתח לרכב? בעקרון זה גם הרבה יותר כסף וגם לא כל אחד יכול לעשות את זה.

אגב סיבת החזרה היא בגלל ההרגשה של הריחוק מהמשפחה ולא עקב אי חוקיות שבינתיים אני חוקי פה ועובד על הגרין קארד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...