Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

אני צריך להיכנס לדירה חדשה שרכשתי ממש בכל יום (ממתינים לטופס 4)

הזמנתי מזגן של תדיראן Silent Wind 47/3p מיני מרכזי ויש לי מספר שאלות:

1. ההכנה של המזגן מהקבלן היא לגג, ולא למסתור כביסה. המעלית לא מגיעה לגג וגם הקבלן לא מסכים שנשתמש בה בחודש הראשון כדי שהיא לא תיהרס.

הסתכלתי בנתונים הטכניים של המזגן ואני רואה שהיחידה החיצונית שוקלת כמעט 100 קילו :shock::shock::shock::shock:

איך מרימים את המנוע לשם? מי אמור לעשות את זה? המתקין או השליח? אני גם מפחד להשאיר את המנוע שם יום או יומיים שלא יגנבו אותו או יהרסו לי אותו.

2. אני רוצה שהמאייד יותקן בפרוזדור. יש לי שם חלק רחב וחלק צר יותר. המידות של החלק הרכב הן 1.20 על 1.40.

לפי הנתונים שצרפתי בתמונות, האם אפשר יהיה להתקין את המאייד שם?.

תודה רבה!

iomzmjdfti2m.png

gy2e1mz3exy2.png

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

איזה קומה הדירה ?

יש גישה למנוף ?

1. אם רכשת דרך הקבלן, אז זה לא צריך להדאיג אותך, החברה שמתקינה תדאג למנוף או כל אמצעי אחר. במידה וההתקנה היא פרטית, יתומחר לך מנוף (אם אפשרי כמובן) דרך הטכנאי שמתקין.

2. כן, היחידה תצליח להיכנס למידות האלו של הפרוזדור.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עדכון:

הדירה קומה 2 מתוך 4.

אני מקווה שמנוף יצליח לגשת, בכל מקרה בסופו של דבר מה שעשיתי זה ביטלתי את ההזמנה של המזגן מהחנות ורכשתי מהמתקין את המזגן והוא אמר שהוא ידאג להעלות את המנוע לגג ואם צריך מנוף הוא יחייב אותי, מה שכן אנחנו כנראה רוכשים ממנו כמה שכנים מזגן+התקנה אז זה יוזיל לנו בעלות של המנוף הוא אמר שהוא יחלק את העלות בנינו.

• תוכן חדש...