Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה מצאתי מוכר ורכב - טויטוה קורולס RunX שנת 2003 עם 120,000 ק"מ דגם Luxury. המחיר הוא 18,000 ש"ח. אני מחר הולך לראות את הרכב ולבדוק אותו לפני קניה.

רציתי להתייעץ (מכיוון שמדובר ברכב ראשון לי, ומכיוון שאני יותר בחור של גרמניות) - מה לבדוק לפני הקניה? איך בודקים? פתחתי את הנושא ספציפית על זה כדי לברר על בעיות ידועות בדגם הזה ומה שווה לבדוק אך כן אשמח לקבל רעיון כללי על הבדיקה.

תודה רבה.

2016 BMW M235i.

פורסם

שנתון בעייתי מבחינת בוצה במנוע, מחשב וממיר קטליטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ובהמשך למגיב הקודם,יש אופציות הרבה יותר מודרניות ומתקדמות לפחות בלגבי השנתון.

על רכב 2003 לא הייתי משלם את הסכום הזה כאשר יש אופציות טובות בהרבה.

ב 18,000 אפשר לקנות למשל סיריון 2008,רכב לא פחות טוב מהטויוטה הבעייתית הזו.

אופציה אחרת ולא פחות אמינה היא סוזוקי סוויפט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מתכנן לנסוע הרבה מחוץ לעיר, כך שרכבים כמו סיריון אולי נותנים לי מודל גבוהה יותר, אך מדובר ברכב מאוד חלש (יש אותו לאחי). כשאני נוסע בכביש בין עירוני נדרשת לחיצה על סוף הדוושה בשביל שהוא יתחיל לנוע וזה לא בדיוק מה שאני מחפש.

בחרתי בראנקס כי מדובר ברכב קטן, שמאוד התחברתי אליו וגם לא חלש מדי. לצערי לא מצאתי אופציות טובות יותר ובתור רכב ראשון אני רוצה רכב שאני גם אוהב עם ועם אישי, אז פיאט פנדה לא בדיוק הטעם שלי.

2016 BMW M235i.

פורסם

אז תחפש ראנקס מודל 2005 לפחות , גם אם צריך לעלות את התקציב. אל תיגע ב 2003-2004, התיקונים ברכיבים בעייתיים עלולים להגיע למחצית ממחיר הרכב.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה לא שהראנקס מכונית מאוד חזקה, תיקח את זה בחשבון.

מאזדה 3 הצ'באק או יונדאי i30 יכולות להיות אופציות ראויות ומודרניות יותר במסגרת התקציב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רק הסתייגות אחת - גם מזדה וגם יונדאי פחות חסכוניות מטויוטה.

פורסם
שנתון בעייתי מבחינת בוצה במנוע, מחשב וממיר קטליטי.

ה"בעיה" בממיר הקטליטי נבעה מחיישן חמצן רגיש מדי - כבר שנים שמוסכים פשוט מוסיפים שייבה לתושבת של החיישן ומרחיקים אותו מעט ממרכז העניינים - והבעיה נפתרת.

את בעיית הבוצה פותרים בעזרת פלאשינג למנוע אחרי רכישה, ואחר כך הקפדה על שימוש בשמן ומסנן מקוריים של טויוטה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פותרים בעית בוצה רק אם זה לא מאוחר מידי כאשר עדיין לא נגרם נזק למנוע.

פורסם

אם בזמן הקניה המנוע תקין, אין סיבה שהוא לא ימשיך להיות תקין אם יבוצעו פעולות המנע הנדרשות.

מה גם שה-RunX לא היו בליסינג, ולכן (כנראה) טופלו ברמת גבוהה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתה לי את המקבילה הכי קרובה של קורולה ראנקס, הונדה סיוויק 5 דלתות 2003. מדובר במכוניות דומות מאוד, שתיהן תוצרת אנגליה, לשתיהן מוניטין אמינות יוצא דופן, יחידת מנוע/גיר טובה וגודל קומפקטי. למרות שזה הונדה, היו לי תקלות כמו בכל רכב אחר בגיל כזה.

כשפירסמתי את האוטו למכירה קיבלתי מבול של טלפונים והוא נמכר באותו יום, במחיר אומנם יותר נמוך ממה שמבשקים פה על ראנקס אבל היו כמה רג'קטים.

שמות "טויוטה" ו"הונדה" עושים את העבודה מבחינת ביקוש בשוק יד שניה.

אישית כנראה שלא הייתי משלם כל כך הרבה על אוטו מודל 2003.

פורסם (נערך)

במחיר של הטויוטה הזאת אתה קונה מזדה 3 ספיריט ( מנועה 2000 סמ"ק ) מודל 2005.

yad2.co.il/s/c/svp7be

עריכה אחרונה על ידי vladclar

• תוכן חדש...