Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תהרגו אותי. אני לא מבין איך אנשים מוכנים לשלם 20,000₪ על רכב עתיק בן 15.

בטח בגלל שיש עליהם סמל של טויוטה .

גם אני לא מצליח להבין למה לשלם סכום כזה על שנתון כזה . אם אתה מעוניין במשפחתית קטנה אפילו אקסנט 2009-2010 עדיפה .

פורסם
במחיר של הטויוטה הזאת אתה קונה מזדה 3 ספיריט ( מנועה 2000 סמ"ק ) מודל 2005.

yad2.co.il/s/c/svp7be

א. הרכב יד 4 עם 164,000 ק״מ, כך שזה לא מהווה דוגמא טובה למחיר. אחת עם ק״מ ויד נמוכים תעלה את המחיר לפחות ב-5,000 אם לא יותר.

ב. אני פחות מתחבר ליפני, אך אם אני קונה יפני אני קונה רק טויוטה כי אני באמת מאמין בחברה הזו. מאזדה? פרט לדגמים החדשים שלהם שבאמת בשנים האחרונות הפ התחילו להשקיע ברכב אני לא רואה סיבה לקנות מאזדה ישנה.

2016 BMW M235i.

פורסם

מה שחשוב בשנתון כזה זה רק מצב הרכב, לא משנה כמה ידיים. רכב בן 12 עם 164 אלף קילומטרים זה לא הרבה ( אם הם אמיתיים ).

סתם נתתי לך דוגמה עם המזדה הזאת כי כתבת שאי אפשר בתקציב לקבל רכב יחסית חזק .

אין בטויוטה ראנקס שום דבר עדיף על מזדה 3 למעט צריכת דלק קצת יותר טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא מבין מה אנשים נוטים כל כך ליחס משמעות לק"מ, אבל לא מייחסים כך חשיבות למצבו המכאני של הרכב ולהיסטוריית הטיפולים.

עדיף רכב עם 164 אלף ק"מ שעבר שגרת טיפולים מסודרת ומצבו המכאני טוב מאשר רכב שעשה 120 אלף ק"מ ועבר טיפול פעם בשלוש שנים עם פילטר סיני תחליפי ושמן תירס. (הדוגמה כמובן מוקצנת מאוד בכוונה)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תבדוק אם יש ספר טיפולים. או אם יש תיעוד כמו שצריך.

הייתה לי כזאת 2003 אפס תקלות מכרתי ב 180 אלף אחרי 10 שנים. ולא רציתי למכור רק בגלל אשתי. שום חלק לא הוחלף ברכב מעבר לטיפולים אחת לשנה. מצבר וצמיגים.

אחלה אוטו באמת.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

בעצם היה תקלה אחת הגג הפנימי הריפוד נפל, 700 שקלים אצל רפד ויש גג חדש.

קיצר תבדוק אם הגג עבר ריפוד מחדש כי בשנתון הזה הוא נוטה ליפול.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
בעצם היה תקלה אחת הגג הפנימי הריפוד נפל, 700 שקלים אצל רפד ויש גג חדש.

קיצר תבדוק אם הגג עבר ריפוד מחדש כי בשנתון הזה הוא נוטה ליפול.

האמת שקלעת בול, הוא באמת הזכיר רק תקלה אחת וזה הריפוד שנפל. 700 שקל פחות עסק, אבל זה יעזור לי להוריד אותו למחיר. אני מתכוון להציע לו 14,000 ונראה לאן נזרום משם.

2016 BMW M235i.

פורסם

הדבק ששמו בשנתון הזה לא שורד את השמש הישראלית כנ"ל הסוככי שמש תסתכל הריפוד גם מהם נופל. עוד 150 שקל לריפוד שני סוככי שמש ותקבל אותם חדשים.

קיצר תוריד אלפייה על העניין הזה.

• תוכן חדש...