Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ברשותי פיג'ו 206 עם מה שהיה נראה ככתמי שמש.

לפני חצי שנה הלכתי למקום בו ריססו ספריי לכה על הרכב, כתמי השמש הטשטשו משמעותית והרכב היה נראה מבריק ויפה.

לאחר שבועיים הלכה נהייתה עכורה מאוד, הפכה לצבע לבן וכעת כל הרכב שלי בגוון לבן מלוכלך כזה.

ברצוני להסיר את שכבת הלכה כדי להחזיר את הרכב למצב הקודם שלו. שפשפתי אזור קטן ברכב בעזרת סקוץ' והצבע באמת היה נראה טוב מתחת (מצורפים תמונות), אבל לא יודע אם זה נכון לשפשף את כל הרכב, שריטות וכו'..

לכן, מה הדרך הכי נכונה להוריד את שכבת הלכה הזאת בלי להסב נזק לרכב? תודה :-D

מצורפים תמונות (מה שצבע כחול ככה זה מה ששפשפתי עם סקוץ'):

WhatsApp Image 2017-08-06 at 08.46.20 (1).jpgWhatsApp Image 2017-08-06 at 08.46.22 (1).jpgWhatsApp Image 2017-08-06 at 08.46.21 (1).jpg

פורסם

שלייף אגרסיבי, במקומך הייתי הולך על צבעי נורמלי באזור שלך שיעשה עבודה טובה(שלייף טוב עם מכונה+צבע בסיס+צבע רכב) מחיר לעבודה כזאת הולך להיות לא זול אבל המצב הקודם לא יחזור בהקדם כמו שקרה לך לפניכן

פורסם
שלייף אגרסיבי, במקומך הייתי הולך על צבעי נורמלי באזור שלך שיעשה עבודה טובה(שלייף טוב עם מכונה+צבע בסיס+צבע רכב) מחיר לעבודה כזאת הולך להיות לא זול אבל המצב הקודם לא יחזור בהקדם כמו שקרה לך לפניכן

כמה זה יכול לעלות בערך?

ואי אפשר לעשות רק שלייף?

פורסם

אי אפשר. הסרת הלכה תגרום בפועל להסרת הצבע.

לך לצבעי רכב טוב - אולי הוא יוכל להסיר רק את הלכה (אני בספק) ולאחר מכן לבצע

שכבת לכה בלבד.

• תוכן חדש...